In verschillende uitvoeringen

Aluminium voordeuren

De aluminium voordeuren zijn in verschillende modellen te configureren Wij leveren de aluminium voordeuren altijd inclusief het beslag, cilinder, hang- en sluitwerk. Als het hang- en sluitwerk wat wij toepassen op onze aluminium voordeuren is uitstekend gecertificeerd en voldoet minimaal aan het SKG** keurmerk en Politiekeurmerk.

Je hebt de mogelijk om de aluminium voordeur op verschillende manieren samen te stellen, namelijk met een boven en/of zijlicht. Je kunt direct beginnen met samenstellen vanuit onze configurator.

Vragen over de aluminium voordeuren?

Wil je meer weten over de Aliplast of Reynaers aluminium voordeuren voordat je een bestelling gaat plaatsen? Laat het gerust weten! Het professionele team staat klaar voor al je vragen en geeft je graag duidelijkheid.

Naar de configurator

Aluminium voordeur bestellen bij Toelevering Online

Bij Toelevering Online hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om zelf je aluminium voordeur kozijn samen te stellen. In vier stappen stel je alles naar wens in. Daarna kun je direct doorgaan met bestellen. Jouw aluminium voordeur kan al binnen een aantal werkdagen op locatie geleverd worden. Zo kun je snel verder met de volgende fase van jouw nieuwbouw- of renovatieproject. De kozijnen worden getransporteerd door ervaren medewerkers. Het glas wordt apart geleverd van het kozijn. Dit scheelt veel sleepwerk voor de installateurs. Het raam kan op locatie eenvoudig in het kozijn worden gezet zodra deze in de muur gemonteerd is. Ideaal toch?

Duurzame aluminium voordeuren

Aluminium kozijnen gaan lang mee en zijn hierdoor ontzettend duurzaam. Met relatief weinig onderhoud, gaan de kozijnen makkelijk 25 tot 30 jaar mee. Je hoeft de kozijnen alleen maar schoon te houden. Dit kan je combineren met de ramen wassen. Je hebt dus amper werk met de aluminium kozijnen en je hebt er veel plezier van.

Kleuren van jouw aluminium voordeur

Bij Toelevering Online zijn er verschillende kleuren beschikbaar voor jouw perfecte aluminium voordeur. Je kunt de kleur van het kozijn en van de deur zelf apart kiezen. Bekijk hieronder de kleurmogelijkheden! 

 • Gitzwart – RAL 9005 
 • Wijnrood – RAL 3005 
 • Gentiaanblauw – RAL 5010 
 • Antracietgrijs – RAL 7016 
 • Zwartgrijs – RAL 7021 
 • Grafietgrijs – RAL 7024 
 • Kwartsgrijs – RAL 7039 
 • Venstergrijs – RAL 7040 
 • Signaalwit – RAL 9003 
 • Grijs aluminium – RAL 9007 
 • Verkeerswit – RAL 9016 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je ook benieuwd geworden naar de aluminium deuren van Toelevering online die voorzien is van uitstekende beveiliging? Bekijk de verschillende producten of stel zelf je eigen aluminium voordeur op maat samen! Je hebt bij ons keuze uit een ruim assortiment. Of je nou op zoek bent naar aluminium tuindeuren, aluminium schuifpuien of andere aluminium deuren. Bij vragen helpen onze deskundige medewerkers je graag. Laat het ons weten!