Aluminium binnendeuren

Bekijk hier onze aluminium binnendeuren! Onze deuren met een minimalistisch design zorgen voor een strakke en moderne look. Bij het bestellen van je binnendeur zijn er verschillende mogelijkheden voor het ontwerp, de kleuren en beglazing. Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen.
Minimalistisch design en unieke steellook

Aluminium binnendeuren van Mondana

Bij Toelevering Online bieden we aluminium binnendeuren aan van het merk Mondana. Het merk heeft meer dan 35 jaar ervaring in de markt van aluminium kozijnen en levert producten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Bij het bestellen van je binnendeur heb je de keuze uit twee verschillende typen; TBA01 en TBA02. Beide uitvoeringen bestaan uit drie glasvakken, bij de TBA01 uitvoering zijn de drie glasvakken op het gebied van afmetingen nagenoeg gelijk verdeeld waar het middelste glasvak bij de TBA02 uitvoering juist kleiner is ten opzichte van het vak eronder en erboven.

Wij leveren de aluminium binnendeuren zonder kozijn, de deuren zijn eenvoudig te plaatsen in verschillende soorten deurkozijnen. Voor de verschillende typen deurkozijnen leveren wij de geschikte scharniersets mee.

Samen te stellen in verschillende kleuren

De Aluminium binnendeuren van Mondana zijn samen te stellen in verschillende kleuren. Standaard wordt de deur afgewerkt met een structuur coating, dit zorgt voor een extra luxueuze uitstraling. De kleuren die geselecteerd kunnen worden bij het samenstellen zijn zwart (RAL 9005) en brons (RAL 7006).

Diverse glassoorten

Tijdens het samenstellen van jouw aluminium binnendeuren kun je naast de kleur ook een keuze maken voor het glas. De keuze bestaat uit: helder glas, mat glas, rookglas en bronsglas. Je stelt dus eenvoudig jouw aluminium binnendeur inclusief beglazing samen.

Standaard afmetingen

Wij leveren onze aluminium binnendeuren in standaard afmetingen, deze afmetingen zijn gebaseerd op standaard deurafmetingen. De binnendeuren kun je vervolgens eenvoudig monteren in het bestaande kozijn, dit kan zowel in een houten als stalen kozijn.

Compleet geleverd inclusief beslag

Onze aluminium binnendeuren worden compleet geleverd inclusief het benodigde hang- en sluitwerk. De binnendeuren worden voorzien van een loopslot waarbij het beslag kleur heeft als de deur. Naast het beslag leveren wij ook de scharnieren en paumelles mee. Dit kan bijvoorbeeld verschillen wanneer er sprake is van een houten of stalen kozijn, waarbij ook het type hout of staal een rol speelt. Bij het samenstellen van de deur geef je aan of er sprake is van een houten of stalen kozijn op basis daarvan leveren wij de benodigde materialen mee.

Meegeleverd met jouw binnendeur

Wanneer je een aluminium binnendeur samenstelt leveren wij diverse accessoires mee of heb je de keuze om bepaalde accessoires meegeleverd te krijgen. Tijdens het samenstellen heb je de mogelijkheid om een verfset en lakstift mee te bestellen, je plaatst de deur namelijk in je bestaande kozijn en je kunt vervolgens het deurkozijn overschilderen in dezelfde kleur van de deur zodat een strak geheel ontstaat.

Daarnaast leveren wij standaard kapjes voor de scharnieren mee, deze kapjes kun je vervolgens over de bestaande scharnieren plaatsen. De kapjes hebben dezelfde kleur als de deur waardoor je het gehele plaatje creƫert. De kapjes zijn alleen van toepassing bij stalen deurkozijnen, bij houten deurkozijnen worden paumelles meegeleverd in de juiste kleur waardoor kapjes niet nodig zijn.