Houten bergingsdeur

Voor 12 uur besteld, volgende dag in huis!

De houten bergingsdeuren worden net als het kozijn vervaardigd uit Meranti hardhout. Het hardhouten kozijn heeft een afmeting van 57 x 69 mm. Dit maakt de bergingsdeur geschikt als deur voor een berging, schuur, tuinhuis of blokhut. We leveren de bergingsdeuren compleet gemonteerd en afgehangen in een hardhouten kozijn. Je hoeft het kozijn enkel nog te plaatsen.

790,30 al vanaf excl BTW
956,26 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
3. Profiel
Verbindingen
hardhouten meranti bergingsdeur 57 x 69 mm
Meranti bergingskozijn 57x69mm 1 werkdag
Productinfo
€ 790.3
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Aflak
 
5. Glas
Kies een soort glas
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
790,30
Prijs incl. BTW
956,26

Lijst met specificaties

Profiel bergingsdeur Meranti hardhout

Onze bergingsdeuren worden vervaardigd uit Meranti hardhout. Het kozijnhout van het Meranti deurkozijn is 57 mm breed en 69 mm dik (diepte).

De bergingsdeur is enkel te bestellen in een standaard maatvoering. De buitenmaat van het kozijn is 1014 x 2220 mm.

De stapeldorpeldeur wordt ook vervaardigd uit Meranti hardhout, is 38 mm dik en heeft een standaardafmeting van 928 mm breed en 2113 mm hoog. De stapeldorpeldeur is standaard voorzien van 6 stapeldorpels en heeft een borstwering van 668 mm hoog.

Beglazing houten bergingsdeuren Enkele ruit met gelaagd mat glas

Onze houten bergingsdeuren worden standaard geleverd inclusief glas. Wij passen een enkele ruit (33.1) toe met gelaagd mat glas. Het voordeel hiervan is dat niet iedereen naar binnen kan kijken bij jouw schuur, tuinhuis, blokhut of berging.

De houten bergingsdeuren worden geleverd inclusief houten glaslatten van 17 x 17 mm van Meranti. Standaard passen wij een enkele ruit 33.1 met gelaagd mat glas toe.

Behandeling hout Aflak

Onze bergingsdeur wordt standaard geleverd in de aflak. Zowel het houten kozijn als de deur wordt voorzien van aflak en is standaard in de kleur wit (RAL 9010).

Hiermee sluiten we de deur en het kozijn af en wordt het hout beschermd tegen weersinvloeden.

Beslag houten bergingsdeuren SKG*** beslag

Wij leveren onze houten bergingsdeur compleet inclusief beslag. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het SKG*** keurmerk. Daarnaast heeft het meegeleverde beslag standaard de kleur aluminium F1.

De merken voor het beslag wat wij toepassen kun je vinden op de productinformatiepagina van hout en kan per profiel afwijkend zijn.

Stelijzer Aluminium hoekijzer

Onze houten bergingsdeuren worden niet geleverd met een onderdorpel maar met een stelijzer. Het betreft een aluminium hoekijzer met een hoek van 90 graden.

Toepassing Enkelsteensmuur, berging, schuur of tuinhuis

De bergingsdeur voldoet niet aan alle normering, maar voor veel schuren, bergingen en tuinhuisjes is dit ook geen vereiste. Dit maakt de bergingsdeur relatief goedkoop.

De bergingsdeur is daarom zeer geschikt voor een berging of schuur met enkelsteensmuur of voor een houten tuinhuis of blokhut.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

De houten bergingsdeuren worden net als het kozijn vervaardigd uit Meranti hardhout. Het hardhouten kozijn heeft een afmeting van 57 x 69 mm. Dit maakt de bergingsdeur geschikt als deur voor een berging, schuur, tuinhuis of blokhut. We leveren de bergingsdeuren compleet gemonteerd en afgehangen in een hardhouten kozijn. Je hoeft het kozijn enkel nog te plaatsen.

Bergingsdeur
€ 790,30
excl. BTW
16 juli
1 werkdag