Houten kozijnen fabriek

Toelevering Online is dé houten kozijnen fabriek in Twente. Je kunt online zelf heel eenvoudig je kozijnen samenstellen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen. Met deze eenvoudige configurator geef je de voorkeurmaten aan, uitgaande van de buitenwerkse kozijnmaat. Vervolgens kun je de vlakverdeling en vlakeigenschappen bepalen. Extra wensen? Een raamkozijn met beglazing bestellen? Extra lichtvak? Het is allemaal mogelijk bij Toelevering Online, dus geef gerust je wensen aan! De productie is in eigen huis, met meer dan 110 jaar ervaring. De kozijnen worden vanaf vijf werkdagen geleverd, waar en wanneer jij dat wil.Productie in onze houten kozijnen fabriek

Na de online bestelling met behulp van de configurator tool gaan wij voor je aan de slag in onze houten kozijnen fabriek. De productie vindt plaats in de fabriek van Nijhuis Toelevering in Rijssen. Nijhuis is met meer dan 400 medewerkers en ruim 110 jaar ervaring een begrip in Nederland. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de combinatie van kwaliteit en snelheid is en gaan graag voor je aan de slag.

Houten kozijnen fabriek met enkel de beste materialen

Je krijgt de kwaliteit van een gevestigd kozijnleverancier (Nijhuis Toelevering), die bij één van de grote kozijnfabrieken uit Nederland hoort. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat deze voldoen aan de Nederlandse eisen en regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Alle kozijnen uit de houten kozijnen fabriek worden vervaardigd uit gevingerlast Mahoniehout, dat voldoet aan het SKG** keurmerk. Op de houten kozijnen geldt een garantie van 10 jaar.

Meer informatie over een kozijn van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over onze deurkozijnen? Wil je graag hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw raamkozijn? Ik help je graag! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×