Simpel en snel

Stel je eigen houten kozijnen samen

Toelevering Online heeft een zeer divers aanbod deurkozijnen en raamkozijnen met standaardafmetingen. Wil je toch liever een andere afmeting? Geen probleem! In de online configurator stel je je eigen kozijnen samen. Het is mogelijk om zelf extra opties toe te voegen, zodat de houten kozijnen precies worden zoals jij voor ogen hebt.

Geleverd waar en wanneer je wilt

Inclusief beglazing te bestellen

Bij Toelevering Online bieden we je de mogelijkheid om je houten kozijnen te bestellen inclusief glas. Je hebt veel verschillende mogelijkheden voor de beglazing. Je kunt kiezen voor Triple glas (HR+++), HR++ glas, mat glas, glas met roeden en veiligheidsglas. Ook deze mogelijkheden worden weergegeven bij het samenstellen van het kozijn. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd. Dit komt de inbraakwerendheid ten goede en zorgt voor een strakkere uitstraling. Bestel je de houten kozijnen liever onbeglaasd? Geen probleem. Wij leveren dan wel de glaslatten mee.

Wil jij jouw woning een nostalgische of klassieke uitstraling geven? Dan bieden roeden voor jou de perfecte oplossing! Bij Toelevering Online kun jouw houten kozijnen voorzien van roeden.

Bestel jouw houten kozijnen op maat simpel en snel

Onze kozijnen configurator is 24/7 te gebruiken. Hoe werkt het? Wij hebben al een brede selectie kozijnen voor je klaargezet die je gemakkelijk kan configureren op de productpagina. Je geeft de maatvoering in, bepaalt de vulling en verschillende opties en dan ben je klaar om te bestellen!

Als je een kozijn van hout of kunststof samenstelt in onze configurator kun je het kozijn volledig op maat samenstellen. De eerste stap is het bepalen van het materiaal. Als je houten kozijnen wilt, kies je hier voor hout. Een andere optie is bijvoorbeeld kunststof kozijnen. De tweede stap is het invoeren van de maatvoering. Op basis van de juiste buitenwerkse maten wordt jouw houten kozijn gecreëerd.

In een volgende stap kun je de vlakverdeling, stijlen en dorpels ingeven. Daarna kies je de vakvulling voor jouw kozijn van hout. Dit kan een houten draai-kiepraam zijn, maar ook een houten draairaam, houten schuifpui of een ander type kozijn. Kortom: alles wat past binnen de aangegeven maatvoeringen. Tot slot bepaal je hoe het kozijn moet worden afgewerkt en/of je het kozijn inclusief of exclusief glas geleverd wilt bestellen.

Jouw kozijn van hout binnen 5 werkdagen geleverd

Toelevering Online weet als geen ander dat je in de bouw je producten snel geleverd wilt hebben. Je wilt immers snel weer verder met alle andere werkzaamheden. Bij ons is het daarom mogelijk om de gewenste houten kozijnen op maat te bestellen en ze binnen vijf werkdagen al in huis te hebben. Indien gewenst helpen wij je graag bij het online bestellen! Jij kan hierdoor snel verder zonder lang te hoeven wachten op jouw houten kozijnen op maat. Je kan zelf aangeven wanneer je de houten kozijnen wilt ontvangen en op welk dagdeel.

Hardhouten kozijnen

De hardhouten kozijnen van Toelevering Online worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahoniehout en zijn KOMO-gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van de allerbeste materialen voor jouw hardhouten kozijnen. De afmeting van het kozijnhout is 67 x 114 mm en de afmetingen voor een schuifpui zijn 67 x 138 mm. Wij kiezen bewust voor wat zwaarder kozijnhout rondom een schuifpui. Dit maakt het geheel een kwalitatief beter kozijn. Ons raamhout is 69 x 90 mm. Ook deze worden vervaardigd uit Mahoniehout.

Naast Mahonie hardhouten kozijnen bieden wij ook de mogelijkheid om Finti houten kozijnen te bestellen. Dit is een duurzaam geproduceerd kozijn dat voorzien wordt van een aflaklaag die je slechts één keer in de 12 jaar hoeft te schilderen. Finti wordt gemaakt van verantwoord Scandinavisch naaldhout en is KOMO- en FSC-gecertificeerd.

Voor meer informatie over de verschillende soorten hout, raadpleeg onze productinformatie.

Meer informatie over houten kozijnen op maat van Toelevering Online?

Het ervaren team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig. Wil je graag meer informatie over de houten kozijnen op maat? Wil je hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.