Houten draaikiepramen

Ben jij op zoek naar een geschikt draaikiepraam van hout voor jouw woning? De maatwerk houten draaikiepramen van Toelevering Online kunnen gemaakt worden in diverse houtsoorten waaronder Mahonie/Meranti, Accoya en Finti. Je vind alles over de verschillende houtsoorten in deze blog. De draaikiepramen zijn van uitstekende kwaliteit en worden compleet geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Stel jouw houten kiep kantelraam samen en bestel vandaag!
Simpel en snel

Draaikiepraam van hout op maat

Je ontwerpt eenvoudig je eigen houten draaikiepraam op maat met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator. In vier simpele stappen kies je de gewenste maat, vakverdeling, vakvulling en eigenschappen van jouw maatwerk draaikiepraam van hout. Het is ook mogelijk om je draaikiepraam te configureren via de productpagina’s. Op onze productpagina kies je dan je gewenste kunststof of houten kozijn. Ook hier kun je zelf de maten, de scharnierzijde en de eigenschappen (bv. kleur, muuraansluiting en soort glas) kiezen.

Houten draaikiepraam binnen vijf werkdagen geleverd

Wij weten als geen ander dat het in de bouw belangrijk is dat producten snel geleverd worden. Je wilt immers snel weer verder kunnen met de andere werkzaamheden die je moet uitvoeren. Het is bij Toelevering Online daarom mogelijk om een op maat gemaakt draaikiepraam van hout binnen vijf werkdagen al in huis te hebben. En dat, wanneer gewenst, inclusief glas!

Een houten kantel- kiepraam bij Toelevering Online

Houten draaikiepramen draaien altijd naar binnen. Het raam kan open draaien en kiepen, vandaar dat veel mensen het ook wel een kantel- kiepraam of kiep- kantelraam noemen. Het grote voordeel hiervan is dat je het raam niet volledig hoeft te openen om ruimtes te ventileren. Je kiept het raam als het ware open aan de bovenkant.

Het verdekt liggende beslag geeft een strak afgewerkt aanzicht, omdat het beslag niet zichtbaar is. Je hebt daardoor meer ruimte over voor de aftimmering. Je kunt zelf de gewenste draairichting (scharnierzijde) van je houten draaikiepraam selecteren, zowel in de configurator als op de productpagina. Daarnaast kun je ook kiezen welke beglazing je wilt toevoegen aan je raam en of je gebruik wilt maken van een ventilatierooster.

Bestel direct jouw houten draaikiepraam

Wil jij meteen aan de slag met de bestelling van jouw draaikiepraam van hout? Dat kan via onze productpagina of via de gebruiksvriendelijke configurator. In beide gevallen wordt het kantel kiepraam voor jou op maat gemaakt. Wij produceren het houten draaikiepraam in één van de aangesloten kozijnfabrieken en zorgen ervoor dat deze geleverd wordt waar en wanneer jij wilt. De snelst mogelijke levertijd is al binnen 5 dagen!

De laagste prijs

Bij Toelevering Onlien profiteer je van de laagste prijs. Wij bieden de laagste prijsgarantie en daar zijn we trots op. Vind je online een houten draaikiepraam met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificeringen, die goedkoper is? Stuur ons dan een bericht! Bij Toelevering Online willen we zeker zijn dat je jouw kozijnen voor de laagste prijs bij ons kunt bestellen!

Wil je de prijs weten voor jouw houten draaikiepraam? Voer de maten in, bepaal de eigenschappen en wij bereken direct jouw prijs en levertijd. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Stel jouw project samen!

Naast houten draaikiepramen vind je bij Toelevering Online nog veel meer raamkozijnen en deuren. Als je meerdere kozijnen wilt bestellen maak je gemakkelijk een project aan waar je de kozijnen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject in op kan slaan. Voor ramen hebben wij onder andere houten draairamen, houten uitzetramen en houten vast glas kozijnen. We hebben ook een ruim aanbod houten deuren, waaronder houten tuindeuren  en houten voordeuren. Liever een houten schuifpui op maat? Ook dat is geen probleem. Begin vandaag nog met jouw project!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het bestellen van jouw houten draaikiepraam of wil je meer weten over kozijnen bestellen bij Toelevering? Het team van Toelevering Online helpt je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.