Simpel en snel

Hardhouten draairamen

Onze houten draairamen en kozijnen worden vervaardigd uit hardhout of naaldhout. Afhankelijk van het kozijn en de eigenschappen heb je keuze uit twee profielen, namelijk een hardhouten Mahonie profiel of een verdiept Finti profiel. Het Finti profiel is gemaakt van Scandinavisch naaldhout en heeft vergelijkbare eigenschappen als tropisch hardhout. Zowel het raam als het kozijn worden vervaardigd uit het hetzelfde (hard)hout).

Al onze kozijnen zijn KOMO gecertificeerd. Je bent hierdoor zeker van een kwalitatief product. De kozijnen zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Of je nou kiest voor Mahonie hardhout of het Finti hout, als ons hout is FSC gecertificeerd. Dit geeft aan dat het (hard)hout komt uit verantwoord beheerde bossen.

Verschillende mogelijkheden

Inclusief beglazing mogelijk

Bij Toelevering Online heb je de keuze om je houten draairamen (en andere kozijnen) te bestellen inclusief beglazing. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden, zoals HR++ glas, Triple glas, mat glas of glas met roeden. Je hebt veel keuze in de beglazing. De mogelijkheden worden weergegeven bij het samenstellen van het kozijn. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd. Dit komt de inbraakwerendheid ten goede en zorgt voor een strakkere uitstraling. Bestel je de houten draairamen liever onbeglaasd? Geen probleem. Wij leveren dan wel de glaslatten mee.

Houten draairamen op maat

Op zoek naar houten draairamen? Toelevering Online maakt jouw houten draairamen op maat. De draairamen worden compleet gemonteerd en afhangen in het kozijn geleverd. Al onze houten draairamen draaien naar buiten. Je kunt ze heerlijk openzetten om te ventileren. Je kunt het (hard)houten kozijn met draairamen samenstellen zoals jij het wilt. Je kunt kiezen voor 2 vakken, 3 vakken, met bovenlicht en veel meer. In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je jouw kozijn op maat samenstellen!

Inclusief beslag

Al onze houten draairamen worden geleverd inclusief beslag.  Wij gebruiken hiervoor beslag van gerenommeerde merken als Buva en Fuhr. Welke beslag meegeleverd wordt is afhankelijk van het gekozen profiel. Het beslag voldoet minimaal aan het SKG** keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Je bent hierdoor zeker van bescherming tegen inbraak.

Houten draairamen met voorlaklaag of aflaklaag

Onze houten draairamen worden, afhankelijk van het profiel, voorzien van een voorlaklaag of aflaklaag. Ons verdiepte Mahonie profiel krijgen een flowcoatlaag die het kozijn volledig afsluit. Vervolgens brengen wij een voorlaklaag aan tot een laagdikte van 120mu. Het enige wat je nog hoeft te doen is het kozijn, na plaatsing, in de aflak te zetten. Het Finti profiel wordt voorzien van een aflaklaag.

Naast draairamen ook draaikiepramen

Naast draairamen kun je bij Toelevering Online ook terecht voor draaikiepramen. Draaikiepramen draaien naar binnen en bieden het voordeel dat je ze zowel open kant zetten als kan kiepen voor ventilatie. Meer bekijken? Bekijk onze: