Houten uitzetramen

Houten uitzetramen en klepramen op maat bestel je simpel en snel bij Toelevering Online. Wij bieden keuze uit zowel uitzetramen als klepramen. Bekijk hieronder de meest gekozen producten. Staat jou raam er niet tussen, ga dan naar onze configurator en stel jouw houten kozijn met uitzetraam en/of klepraam op maat samen!
Breed inzetbaar en compleet geleverd!

Houten uitzetramen op maat

Houten uitzetramen zijn in te zetten op verschillende manier. Ze worden gebruikt op bovenverdiepingen, badkamers, als toiletraam, kelderraam en op meer plekken. Het is een breed inzetbaar raamkozijn wat toegepast kan worden in verschillende situatie.

Wij leveren onze houten uitzetramen inclusief al het benodigde hang- en sluitwerk (beslag). Het beslag wat wij toepassen voldoet minimaal aan het SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk.

Al onze kozijnen zijn KOMO gecertificeerd. Je bent hierdoor zeker van een kwalitatief product. De kozijnen zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Stel jouw houten uitzetraam of klepraam samen bij Toelevering Online en bestel vandaag nog. Wij berekenen direct de prijs en levertijd zodat jij precies weet waar je aan toe bent!