Gevelkozijnen | Toelevering Online

5 tips voor het kiezen van een voordeur

Daan
8 augustus 2019

De voordeur is het visitekaartje van jouw woning, hier ontvang je bezoek en het is ook nog het eerste wat opvalt aan je woning. Toelevering Online geeft je 5 tips voor het kopen van jouw ideale voordeur. Lees snel verder.

1. Denk goed na over het materiaal

Bij Toelevering Online leveren we zowel houten als kunststof voordeuren. Hout is een natuurlijk materiaal dat leeft. Afhankelijk van het weer kan het hout krimpen of uitzetten, waardoor de voordeur gaat klemmen, piepen of er kieren ontstaan. Het is daarom belangrijk om de houten deur op de juiste manier af te stellen en goed te onderhouden. Houten deuren zorgen voor een warme uitstraling en zijn goed bewerkbaar.

Kunststof kozijnen zijn zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en zoals je in deze blog leest heb je er weinig onderhoudt aan. Kunststof kozijnen sluiten op de eerste dag net zo goed als 30 jaar later, door de schanieren jaarlijks te voorzien van een druppel olie. Houten kozijnen vergen meer onderhoud, deze moeten bijvoorbeeld om het aantal jaar in de nieuwe lak worden gezet. Lees onze tips voor het ‘overschilderen van een houten deur’.

2. Ga voor een veilige deur

Toelevering Online levert zowel de houten als kunststof voordeuren standaard met SKG**-beslag, zodat er volledig aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen wordt voldaan. Daarnaast worden alle voordeuren voorzien van een driepuntssluiting. Op de pagina met productinformatie lees je meer over de toegepaste materialen.

3. Kies een ontwerp dat past bij jouw woning

Door het ontwerp van jouw voordeur zelf te bepalen, creëer je hét visitekaartje van je woning. Bij Toelevering Online heb je de mogelijkheid uit een aantal maatwerk voordeuren in hout en kunststof. Op onze productpagina bepaal je het gewenste type voordeur bepalen. In vier eenvoudige stappen stel je in onze configurator jouw maatwerk voordeur samen en bepaal je het ontwerp. Met of zonder brievensleuf. 😉

4. Ga voor een onderhoudsvriendelijk en laagreliëf onderdorpel

Ga bij het kopen van een voordeur altijd voor een onderhoudsvriendelijke en laagreliëf onderdorpel. Bij een houten voordeur heb je het voordeel dat er geen houtrot ontstaat, daarnaast heb je ook bij kunststof kozijnen een lage opstap. Dat zorgt ervoor dat je woning een vriendelijke en gemakkelijke toegang heeft. Afhankelijk van je profielkeuze passen we bij Toelevering Online DTS-onderdorpels of Easy-Ent onderdorpels toe.

5. Ga voor veiligheidsglas

Ga je voor een voordeur met glas? Kies dan een deur met veiligheidsglas. Gelaagd glas is een vorm van veiligheidsglas, een bijzonder kenmerk is dat bij een breuk de ruit niet in duizenden stukken valt maar aan elkaar blijft hangen. Bij onze voordeuren passen we standaard 2-zijdig gelaagd glas toe. Zo ben je extra goed beschermd tegen ongevallen. De beglazing is dan doorvalveilig van binnen en buiten, ook geeft dit een inbraakwerende werking.

Meer tips voor het kiezen van jouw voordeur?

De klantenservice van Toelevering Online is op werkdagen van 08:00 tot 22:00 te bereiken via de mail, chat, WhatsApp en telefoon. Je kunt contact opnemen via 0548 535 315 of [email protected]. Wij staan klaar om je te adviseren over de juiste maatwerk voordeur.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×