Houten deurkozijnset | standaard

Bekijk hier onze standaard houten binnendeuren van Skantrae. De houten binnendeuren worden geleverd inclusief kozijn als deurkozijnset. Bij de binnendeuren heb je de keuze tussen verschillende varianten; DKS 273, DKS 277 en DKS 280. Selecteer hieronder eenvoudig de gewenste uitvoering.
DKS 273, DKS 277 & DKS 280

Verschillende varianten

Uiterlijke kenmerken

De DKS 273 is voorzien van 4 horizontale groeven aan de binnen- en buitenzijde van de deur. De variant DKS 277 is een boardpaneel deur bestaande uit twee panelen. Tot slot is de DKS 280 een vlakke boarddeur met een strakke uitstraling.

Honingraat kern met HDF toplaag

De standaard binnendeuren bestaan uit een honingraat kern en een HDF toplaag. HDF staat voor High Density Fibreboard en zijn vervaardigd uit fijne houtvezels, deze worden onder hoge druk samengeperst.

Afgehangen in het kozijn geleverd

De binnendeuren worden afgehangen in het kozijn geleverd, het afhangen wordt gedaan met 3 rvs scharnieren. Doordat de binnendeuren compleet geleverd worden zijn ze eenvoudig te plaatsen en een zeer praktische oplossing. De deurkozijnsets van Skantrae zijn al vanaf 4 werkdagen leverbaar!