Klant aan het woord: Bouwbegeleiding het Gooi

Bouwbegeleiding het Gooi
13 november 2018

Echte vakmannen

Bouwbegeleiding het Gooi (BBG) van Maurice van Veen voert voor klanten diverse opdrachten uit. Samen met Harry van Veen is Bouwbegeleiding het Gooi afgelopen jaar genomineerd voor de Bouwmaat Vakwerk Awards, de echte vakmannen van Nederland werden in het zonnetje gezet. Om de kwaliteit van de maatwerk kozijnen van Toelevering Online te ervaren, deed Harry vorig jaar zijn eerste bestelling. Harry is de projectmanager binnen het bedrijf en begeleidt de projecten die zijn zoon Maurice vaak met andere partijen uitvoert.

De renovatie: Goyer Golf Club

De opdrachten die Bouwbegeleiding het Gooi uitvoert, komen vaak via de golfclub bij ze terecht. ‘We werven een aanzienlijk deel van onze klanten via de golfclub, mond-tot-mond reclame werkt ontzettend goed voor de kring waar we in zitten’, zegt Maurice. Zo hebben ze in samenwerking met de manager van de golfclub, de architect en de bouwprojectleider het clubhuis van de Goyer Golf Club in Eemnes omgetoverd tot een schitterende locatie. Het bouwteam slaagde erin om de verbouwing binnen drie maanden af te krijgen. Er was een duidelijke deadline: de dag dat in maart de golfcompetitie weer van start ging.

Goyer Golf Club in Eemnes

Vanuit het renovatieplan zijn er maatwerk kozijnen samengesteld in de configurator van Toelevering Online. Het was de eerste keer dat Bouwbegeleiding het Gooi kozijnen bestelde bij Toelevering Online. Voor Bouwbegeleiding het Gooi is het gemakkelijk om een project samen te stellen omdat er direct een totaalprijs uit komt. Maurice zegt: “In de offertes die wij de klanten aanbieden, nemen we altijd de prijzen mee van Toelevering Online. Na goedkeuren vanuit de klant kunnen de kozijnen direct besteld worden en gaan we aan de slag.

Simpel én snel maatwerk kozijnen bestellen

Onze online configurator geeft je de mogelijkheid om simpel en snel je eigen maatwerk kozijnen samen te stellen. Je kunt je maatwerk kozijn vanaf het allereerste moment zelf opbouwen. Dit doe je door je eigen vakverdeling te bepalen en te kiezen welke vakvulling te wilt toepassen. Lees meer over de online configurator.

De levering van de kozijnen gaat, net zoal het bestellen, snel en simpel. We hebben snelle levertijden en het leveren was voor jou nog nooit zo makkelijk. Wij leveren onze kozijnen namelijk door heel Nederland wanneer dat wenselijk is. Dit doen we onder andere in de provincies Gelderland, Zeeland, Groningen, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×