Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online

Geen kozijn offerte, maar direct prijzen

Daan
6 februari 2018

Ben jij op zoek naar nieuwe houten kozijnen voor jouw woning en wil je graag direct de bijbehorende prijzen weten? Bij Toelevering Online krijg je geen offerte, maar krijg je direct de uiteindelijke prijs van jouw houten kozijn(en) te zien. Dat komt door onze gebruiksvriendelijke online tool die de prijs van jouw kozijnen direct berekent. En wist je dat voor al onze houten maatwerk producten een laagste prijs garantie geldt?

Laagste prijs garantie

We zijn er trots op dat de maatwerk producten van Toelevering Online tegen de laagste prijzen geleverd worden. Omdat we dit graag willen blijven doen, hanteren we een laagste prijs garantie. Zie jij ergens anders een product met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificeringen, maar is deze goedkoper? Laat het ons weten! Wij zullen ervoor zorgen dat je niet teveel betaalt.

Prijs berekenen voor jouw maatwerk kozijn

Wil jij geen offerte voor jouw maatwerk kozijnen, maar wil je direct weten wat de prijs voor jouw kozijnen is? In onze gebruiksvriendelijke configurator stel je in vier simpele stappen een (of meerdere) kozijn(en) op maat samen voor jouw project. Je vult de gewenste maten, vakvulling en afwerking in en weet direct welke prijs je hiervoor zult betalen. Ook bij onze voorgedefinieerde producten op de productpagina worden direct de juiste prijzen getoond. Bij Toelevering Online ontvang je geen offerte, maar weet je direct welke prijs je er uiteindelijk voor zult gaan betalen.

Hulp nodig bij het samenstellen van kozijnen?

Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van kozijnen voor jouw project of wil je meer informatie over onze maatwerk producten? Wij vertellen je graag meer over onze producten en materialen en het proces achter onze kozijnen. Neem gerust contact met ons op. Het ervaren team van Toelevering Online staat voor je klaar om je te helpen met het bepalen van de juiste prijs voor jouw kozijn. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Dat is wel zo makkelijk! 

Het leveren van de kozijnen is belangrijk punt is onze service. De kozijnen kunnen vanaf 5 werkdagen al geleverd worden en op elke gewenste locatie in Nederland. Toelevering Online levert onder andere in verschillende plaatsen als Steenwijk, Oss, Breda, Leeuwarden, Amersfoort, Maastricht en Zwolle.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×