Openslaande deuren met kozijn

Toelevering Online
22 augustus 2022

Onze openslaande deuren met kozijn zorgen ervoor dat je tuin en woonkamer of keuken naadloos in elkaar overlopen. Zo creëer je ruimte en betrek je op een mooie manier jouw tuin bij de woning. De grote glasopeningen in onze kozijnen zorgen namelijk voor een prachtige lichtinval in je huis. Bij Toelevering Online kun je terecht voor verschillende soorten openslaande tuindeuren met kozijn. Je kunt kiezen uit verschillende soorten dubbele tuindeuren van hout, kunststof en aluminium. In de configurator stel je maatwerk openslaande deuren samen die perfect aansluiten op jouw woning!

Openslaande dubbele tuindeuren inclusief kozijn

In ons assortiment kun je kiezen uit verschillende samenstellingen openslaande deuren met kozijn. We hebben eenvoudige kozijnen met twee tuindeuren of tuindeuren met zijlicht aan de linker en/of rechterkant. Ook kun je kiezen voor een dubbele deur met bovenlicht.

De meeste dubbele tuindeuren zijn buitendraaiend, maar we hebben ook binnendraaiende dubbele deuren beschikbaar. Mocht je wel de uitstraling van dubbele deuren willen, maar heb je niet zoveel ruimte op je balkon of in je tuin? De deuren hebben dezelfde uitstraling en kwaliteit als de tuindeuren, alleen ze draaien naar binnen in plaats van naar buiten. Bekijk de houten binnendraaiende deuren en kunststof binnendraaiende deuren

Meer ruimte creëren met openslaande deuren

Bij onze openslaande dubbele tuindeuren met kozijn kies je zelf hoeveel ruimte je wilt creëren. Dit kan tijdens het samenstellen van je maatwerkdeuren, maar ook bij onze voorgedefinieerde deuren. Je kiest bijvoorbeeld zelf hoeveel stapeldorpels de deuren moeten bevatten, zodat je zelf kan bepalen hoe hoog de borstwering moet zijn. Ga je voor glas tot bijna aan de vloer of past een deur met borstwering van meer dan 90 centimeter beter bij de uitstraling van de woning? De keuze is volledig aan jou!

Openslaande tuindeuren bij een uitbouw of aanbouw

Ben je van plan om een uitbouw of aanbouw te plaatsen? Dan kan je met een deur een hele andere uitstraling geven aan de ruimte. Met de tuindeuren zorg je voor extra licht in deze nieuwe ruimte die je creëert. Naast de tuindeuren kunnen een harmonicadeur of een schuifpui een perfecte toevoeging  zijn voor je aanbouw of uitbouw!

Houten openslaande dubbele tuindeuren van Toelevering Online

Materialen en levering

Bij Toelevering Online hebben wij een divers aanbod houten openslaande deuren, kunststof openslaande deuren en aluminium openslaande deuren. Deze producten van hoogstaande kwaliteit en volledig zelf samen te stellen met onze configurator.

Onderdorpel

Onze openslaande tuindeuren worden geleverd met een onderdorpel. Welke onderdorpel we toepassen hangt af van het gekozen kozijnprofiel. Voor onze houten tuindeuren passen wij bijvoorbeeld een onderhoudsvrije kunststof DTS onderdorpel toe. De onderdorpel zorgt voor een lange levensduur van de tuindeur. Naast de kunststof onderdorpel hebben we ook houten onderdorpels beschikbaar. 

Hang- en sluitwerk

Onze deuren worden altijd compleet geleverd inclusief het hang- en sluitwerk. Wij leveren inclusief meerpuntssluiting, ingebouwd espagnolet, cilinders, slot en deurgarnituur (met kerntrekbeveiliging). Het deurgarnituur (inclusief montagemateriaal) wordt los meegeleverd voor hout en kunststof om het te beschermen tegen beschadigingen tijdens het transport. Lees hier meer over ons transportsysteem.

Tips bij het kiezen van openslaande tuindeuren met kozijn

Voordat je kiest voor een openslaande deur met kozijn is het belangrijk dat je bekijkt of je voldoende ruimte hebt om de deuren te plaatsen. Op een balkon of een klein terras zijn dit soort deuren bijvoorbeeld niet zo handig, omdat de deuren relatief veel ruimte in beslag nemen. Het vlak waarin de deuren draaien, moet vrij blijven om de deuren te kunnen openen. In sommige gevallen kan het daarom verstandiger zijn om te kiezen voor een ander soort dubbele tuindeur, bijvoorbeeld een houten schuifpui, kunststof schuifpui, aluminium schuifpui of naar binnendraaiende tuindeuren.

Heb je voldoende ruimte in je tuin of op je balkon en kies je voor het ruimtelijke effect van openslaande deuren met kozijn? Dan is het bij het samenstellen ervan altijd belangrijk om er rekening mee te houden dat je het kozijn vanaf de buitenzijde ziet. Dit is overigens het geval bij alle kozijnen van Toelevering Online. Bij het selecteren van bijvoorbeeld de loopdeur (de deur waarop de kruk gemonteerd is en die als eerste deur gebruikt zal worden) is dit van essentieel belang.

Hulp nodig?

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste deur lastig kan zijn. Heb je een vraag over onze voorgedefinieerde openslaande dubbele tuindeuren of heb je hulp nodig bij het invoeren van gegevens in de configurator? Wij helpen je graag! Neem direct contact met ons op.

Maatwerk openslaande deuren met kozijn

De openslaande dubbele tuindeuren inclusief kozijn stel je op maat samen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Stijlen en dorpels kunnen op iedere gewenste plek geplaatst worden, waardoor er een uniek kozijn ontstaat die perfect bij jouw woning past! Vervolgens zie je direct de prijs en de verwachte leverdatum en kan je direct jouw deuren bestellen.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×