Openslaande deuren met kozijn

Daan
15 februari 2019

Onze openslaande deuren met kozijn zorgen ervoor dat je tuin en woonkamer of keuken naadloos in elkaar overlopen. Zo creëer je ruimte en betrek je je tuin bij je woning. De grote glasopeningen in onze kozijnen zorgen voor een prachtige lichtinval in je woning. Bij Toelevering Online kun je terecht voor verschillende soorten openslaande tuindeuren met kozijn. Je kunt kiezen uit verschillende soorten tuindeuren van hout, kunststof en aluminium. Stel maatwerk openslaande deuren samen die perfect aansluiten op jouw woning!

Openslaande deuren inclusief kozijn

In ons assortiment kun je kiezen uit verschillende samenstellingen openslaande deuren met kozijn. We hebben eenvoudige kozijnen met twee tuindeuren, tuindeuren met zijlichten (links, rechts of links en rechts) en tuindeuren met zijlichten (links, rechts en links en rechts in combinatie met een bovenlicht). Vrijwel al onze tuindeuren zijn buitendraaiend, maar we hebben ook de mogelijkheid tot binnendraaiend. De grootste voordelen van naar buiten draaiende deuren zijn de goede afwatering en de inbraakwerendheid.

Maatwerk openslaande deuren met kozijn

De openslaande tuindeuren inclusief kozijn stel je op maat samen en wij bereken direct jouw prijs! Wil je volledig maatwerk en hebben wij geen product klaarstaan die aansluit bij jouw wensen? Gebruik dan onze onze gebruiksvriendelijke configurator en stel jouw eigen tuindeuren geheel naar eigen wens samenstellen. Stijlen en dorpels kunnen op iedere gewenste plek geplaatst worden, waardoor er een uniek kozijn ontstaat die perfect bij jouw woning past. 

Openslaande deuren met kozijn creëren ruimte

Bij onze openslaande tuindeuren met kozijn kies je zelf hoeveel ruimte je wilt creëren. Tijdens het samenstellen van je maatwerkdeuren, maar ook bij onze voorgedefinieerde deuren, kies je bijvoorbeeld zelf hoeveel stapeldorpels de deuren moeten bevatten zodat je zelf kan bepalen hoe hoog de borstwering moet zijn. Ga je voor glas tot bijna aan de vloer of past een deur met borstwering van meer dan 90 centimeter beter bij de uitstraling van jouw woning? De keuze is volledig aan jou!

Houten openslaande tuindeuren van Toelevering Online

Materialen en levering

Bij Toelevering Online hebben wij een verschillend aanbod houten openslaande deuren, kunststof openslaande deuren en aluminium openslaande deuren. Deze materialen zijn van hoogstaande kwaliteit en zijn volledig zelf samen te stellen door middel van onze configurator. Onze openslaande tuindeuren worden geleverd met een onderdorpel. Welke onderdorpel we toepassen hangt af van het gekozen kozijnprofiel. Voor onze houten tuindeuren passen wij bijvoorbeeld een kunststof DTS onderdorpel toe. De onderdorpel zorgt voor een lange levensduur van de hele tuindeur.

Ook handig: onze openslaande deuren met kozijn worden altijd compleet geleverd inclusief het hang- en sluitwerk. Wij leveren inclusief meerpuntssluiting, ingebouwd espagnolet, cilinders, slot en deurgarnituur (met kerntrekbeveiliging). De deuren worden, op het deurgarnituur na, compleet afgemonteerd geleverd. Het deurgarnituur (inclusief montagemateriaal) wordt los meegeleverd voor hout en kunststof om het te beschermen tegen beschadigingen tijdens het transport. Lees hier meer over ons transportsysteem.

Tips bij het kiezen van openslaande deuren met kozijn

Voordat je kiest voor een openslaande deur met kozijn is het belangrijk dat je bekijkt of je voldoende ruimte hebt om de deuren te plaatsen. Op een balkon of een klein terras zijn dit soort deuren bijvoorbeeld niet zo handig, omdat de deuren relatief veel ruimte in beslag nemen. Het vlak waarin de deuren draaien, moet vrij blijven om de deuren te kunnen openen. In sommige gevallen kan het daarom verstandiger zijn om te kiezen voor een ander soort tuindeur, bijvoorbeeld een houten schuifpui , kunststof schuifpui, aluminium schuifpui of naar binnendraaiende tuindeuren.

Houten openslaande tuindeuren van Toelevering Online

Heb je voldoende ruimte in je tuin of op je balkon en kies je voor het ruimtelijke effect van openslaande deuren met kozijn? Dan is het bij het samenstellen ervan altijd belangrijk om er rekening mee te houden dat je het kozijn vanaf de buitenzijde ziet. Dit is overigens het geval bij alle kozijnen van Toelevering Online. Bij het selecteren van bijvoorbeeld de loopdeur (de deur waarop de kruk gemonteerd is en die als eerste deur gebruikt zal worden) is dit van essentieel belang.

Hulp nodig?

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste deur lastig kan zijn. Heb je een vraag over onze voorgedefinieerde openslaande tuindeuren of heb je hulp nodig bij het invoeren van gegevens in de configurator? Wij helpen je graag! Neem direct contact met ons op.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×