Voordeuren

Toelevering Online
7 juni 2023

De voordeur: misschien wel de belangrijkste deur in huis. Hier ontvang je je gasten, maar je sluit je huis er ook mee af voor ongewenst bezoek. Wil jij gemakkelijk en snel een voordeur van topkwaliteit bestellen? Bij Toelevering Online kies je uit verschillende maten en materialen. Stel jouw voordeur eenvoudig zelf samen in onze configurator.

Verschillende soorten voordeuren

Bij Toelevering Online vind je een scala aan voordeuren van verschillende materialen. We hebben houten voordeuren, kunststof voordeuren en aluminium voordeuren. Een houten voordeur heeft een authentieke, warme uitstraling en is gemakkelijk op te knappen met een likje verf wanneer nodig. Een kunststof voordeur is gemakkelijk schoon te maken: met minimale inspanning behouden ze lange tijd hun kwaliteit. Aluminium voordeuren gaan lang mee en hebben een optimale inbraakwerendheid.

Aluminium voordeur

Een standaard voordeur of op maat gemaakt

Op ToeleveringOnline.nl biedt de configurator de oplossing om jouw nieuwe deur op maat te maken. In vier eenvoudige stappen stel je hier je houten, kunststof of aluminium voordeur samen, waarbij je jouw precieze afmetingen en je voorkeur voor de vakverdeling kunt invoeren.

Stel samen in onze configurator

Kies eerst het materiaal – hout, kunststof of aluminium – en voer de gewenste afmetingen in. Hierna kies je de vakverdeling, die je indeelt door middel van stijlen en dorpels toe te voegen waar je maar wilt. Ook kies je hier of je wel of geen boven- en zijlichten wilt. Waarmee je de vakken vult is de volgende stap. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten beglazing en het materiaal van de deur zelf. In deze stap beslis je ook of je ventilatieroosters wilt toevoegen en of het een linksdraaiende of rechtsdraaiende deur wordt. In de laatste stap kies je de overige eigenschappen uit, zoals de kleur en de muuraansluiting.

Compleet geleverde voordeuren, inclusief kozijn en hang- en sluitwerk

De voordeuren van Toelevering Online worden helemaal compleet geleverd. Wij zorgen ervoor dat de voordeur inclusief meerpuntssluiting, sloten, cilinders en deurbeslag bij jou op locatie afgeleverd wordt. Beschadigingen willen we graag voorkomen, daarom pakken we het deurbeslag apart in. Bij houten voordeuren hoef je hierdoor ook niet eerst het beslag te demonteren voordat je gaat aflakken. Al onze voordeuren voldoen aan de veiligheidseisen en de meeste hebben het KOMO-keurmerk en het politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.

Kunststof voordeur

Toelevering Online: voordeuren geleverd zoals jij wilt

Zodra jij de nieuwe voordeur bij Toelevering Online hebt uitgekozen en besteld, gaat de order naar een van onze aangesloten fabrieken waar de deur wordt geproduceerd. Vakkundige mensen zetten de deur precies naar jouw wensen in elkaar. Hierna zorgt een ervaren transporteur ervoor dat de deur op de gewenste locatie wordt afgeleverd.

Tijdens het samenstellen van je voordeur en kozijn zie je altijd de meest actuele levertijd. Je kiest zelf wanneer de levering jou het beste uitkomt en krijgt een dag voor levering een mail met een tijdvak van drie uur waarin de voordeur wordt geleverd. We raden aan om bij de levering aanwezig te zijn en gelijk de producten te controleren op de bok. Zo weet je zeker dat alles klopt en kun je snel verder met het monteren van de voordeur en de rest van je project.

Kosten van een voordeur

Jouw nieuwe voordeur en kozijn wil je graag voor beste prijs en de beste kwaliteit. Dat snappen we bij Toelevering Online. Wij leveren jouw maatwerk bestelling daarom tegen scherpe prijzen en goede voorwaarden bij jou op de gewenste locatie. Wat de prijs voor jouw nieuwe voordeur wordt, hangt af van verschillende zaken.

Wanneer je op de productpagina of de configurator doorloopt, zie je direct de prijs van de voordeur. Factoren die meespelen in de prijs zijn het materiaal, het soort kozijn, de keuze om wel of niet zij- of bovenlichten toe te passen en het beslag. Deze verschillende opties hebben verschillende prijzen.

Garantie op jouw voordeur

De juiste certificatie vinden we belangrijk bij Toelevering Online. Dat zorgt ervoor dat jij de beste kwaliteit in huis haalt. Zo bezitten we onder andere het SKG** Keurmerk voor veilige sloten. Daarbovenop bieden we 10 jaar garantie op de deurkozijnen van hout en kunststof, inclusief de deuren en eventuele beglazing en ventilatieroosters. Op aluminium zit een garantie van 5 jaar. Het hang- en sluitwerk heeft een garantie van 2 jaar.

Productie van maatwerk voordeuren

Voor de productie van jouw nieuwe voordeur werkt Toelevering Online samen met een aantal gespecialiseerde kozijnenfabrieken. Hier werken vakmensen die met passie en precisie jouw houten, aluminium of kunststof voordeur en kozijn maken. Deze fabrieken hebben wij niet zomaar geselecteerd. Om kwalitatief hoogstaande producten te kunnen garanderen, hebben wij deze fabrieken op basis van deskundigheid en professionaliteit gekozen. Onze fabrieken worden jaarlijks door verschillende externe partijen gecontroleerd op kwaliteit en werkwijze.

Jouw nieuwe voordeur bestel je bij Toelevering Online

Klaar voor een nieuwe voordeur? Je bestelt hem gemakkelijk en snel bij Toelevering Online. Doorloop de configurator en bestel direct. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, vind je in onze kennisbank allerlei informatie over onze kozijnen. Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×