Wat zijn de levertijden?

Bij Toelevering Online leveren we je bestelling zo snel mogelijk, maar wanneer precies dat bepaal je helemaal zelf. Tijdens het bestelproces zie je de actuele levertijden van jouw product(en) en kies je een specifieke dag of week voor de levering. Wij leveren al vanaf 5 werkdagen. Ben je bereid om langer te wachten op je bestelling, bijvoorbeeld omdat je klus nog even op zich laat wachten? Dan profiteer je van een prijsvoordeel. Lees hieronder meer.

1) Dag– of weeklevering

Bij de meeste bestellingen krijg je in het bestelproces de keuze tussen levering op een specifieke dag of binnen een bepaalde week. Kies je voor een leverweek? Dan profiteer je van een korting op de totaalprijs en kies je tegelijkertijd voor duurzaam. Doordat wij dan zelf kunnen bepalen op welke dag van de week we jouw kozijnen leveren, kunnen wij de ruimte in de vrachtwagens maximaal vullen en de optimale route rijden. Daarmee besparen we kilometers.

Of je nu kiest voor dag- of weeklevering, de avond voor levering ontvang je een e-mail met het exacte tijdvak waarin je je bestelling kunt verwachten.

Kan je tijdens het bestelproces geen keuze maken voor dag- of weeklevering? Bestellingen bestaande uit maximaal twee kozijnen, met een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm, verpakken we per stuk en verzenden we per koerier. Een koerierslevering is altijd een specifieke daglevering.

2) Langer wachten voordeel

Wij kunnen onze kozijnen, schuifpuien en deuren supersnel leveren. Kies je zelf voor een leverdatum die verder in de toekomst ligt? Daar zijn we je dankbaar voor. Ook dan krijg je korting op de totaalprijs van je kozijnen. Onze fabrieken hebben dan namelijk meer tijd om de kozijnen te maken en we kunnen onze orders slim bundelen.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×