Levering op houten- of stalen bok: meer info

Houten bok

Het is helemaal aan jou om te bepalen wat je met je houten bok doet! Om de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden en de uitstoot van onze vrachtwagens te verminderen, komen we de houten bokken na levering niet ophalen. De houten bok is dus jouw eigendom. Je kunt ermee doen wat jij wilt, bijvoorbeeld een bankje of plantenbak maken!

Stalen bok

Ons systeem bepaalt aan de hand van de afmetingen of je bestelling op een houten of stalen bok wordt geleverd. Als de afmetingen van jouw kozijn valt binnen de marge dat het op een stalen bok wordt geleverd, krijg je automatisch een mail met het retoursysteem. We vertellen je hieronder er meer over.

Hoe werkt het?

Als jij je kozijn geleverd krijgt heb je twee weken om de stalen bok leeg te melden. Meld je hem later dan twee weken aan rekenen wij huurkosten van 35 euro excl. btw per week aan jou door. Dit doen wij om te voorkomen dat de stalen bokken overal in het land verspreidt staan.

Waarom stalen bokken?

Wij kiezen bij de grotere kozijnen voor stalen bokken, omdat in het verleden is gebleken dat er met houten bokken de kozijnen niet altijd schadevrij vervoerd konden worden. Het zorgt tijdens het vervoeren voor meer stevigheid.

Bok aangemeld, en dan?

Als jij je bok hebt aangemeld, gaan wij voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat onze vervoerder de bok binnen 5 werkdagen weer komt ophalen. Je hoeft niet aanwezig te zijn bij het ophalen van de bok. Let op! Je moet de bok plaatsen op een plek waar onze vervoerder gemakkelijk bij kan met de vrachtwagen en heftruck. 

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk dat de stalen bok weer terug komt.

Aanvullende informatie

Het is niet mogelijk om je bestelling op een houten bok geleverd te krijgen als jouw bestelling binnen de vastgestelde maten voor stalen bokken valt. Dit is in verband met de veiligheid en schadebeperking van het kozijn. Alle bestellingen kleiner dan de afmetingen voor de stalen bokken worden vervoerd op houten bokken, deze worden niet opgehaald.

Wil jij je de stalen bok aanmelden voor retour? Klik dan op de onderstaande link. Let op: houten bokken worden niet retour genomen!

Stalen bok retour melden
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×