Wat is een renovatiekozijn?

Op zoek naar een renovatiekozijn? Toelevering Online heeft een ruim assortiment renovatiekozijnen. Bij kozijnen voor renovatie wordt er gebruik gemaakt van een renovatiesponning vandaar dat wij ook wel spreken van renovatiekozijnen. Kunststof kozijnen hebben standaard een aanslag die vergelijkbaar is met een renovatiesponning.

Wat is een renovatiekozijn?

Een renovatiekozijn is een inbouwkozijn voor bestaande situaties. Een renovatiekozijn kun je toepassen bij het vervangen van een houten, kunststof of aluminium kozijn. Bij het vervangen van je kozijnen heb je hoogstwaarschijnlijk een renovatiesponning nodig, ofwel een renovatiekozijn. Het oude kozijn wordt verwijderd en een stelkozijn wordt geplaatst tegen de bestaande spouwlat. Op die manier kan het nieuwe kozijn vanuit de buitenzijde in de muuropening worden gezet. Meer weten over hoe dit gaat? Lees dan ons artikel: Stappenplan kozijnen vervangen.

Vervang je kozijn

Een renovatiekozijn van Toelevering Online wordt op maat gemaakt. Door middel van onze gebruiksvriendelijke configurator kun je in vier stappen een maatwerk kozijn samenstellen. Bij Toelevering Online heb je keuze uit een ruim assortiment kozijnen van houten, kunsstof en aluminium. Met een nieuw renovatiekozijn kun je een frisse en nieuwe uitstraling geven aan jouw woning.

Soorten renovatiekozijnen

Wij hebben een divers aanbod in kunststof, houten en aluminium kozijnen. De kunststof kozijnen zijn standaard voorzien van een aanslag. Dit is hetzelfde principe als een renovatiesponning. Bij onze houten kozijnen heb je keuze uit verschillende sponningen. Een renovatiesponning is één van de mogelijkheden. Meer weten over de verschillende sponningen? Lees dan alles over sponningen in ons artikel: Wat is een sponning?

Verschillende typen glas voor jouw renovatiekozijn

Bij je renovatiekozijn kun je verschillende typen glas toepassen. Er zijn zes verschillende soorten glas bij Toelevering Online. Namelijk: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Als aanvullende mogelijkheid kun je bij ons ook mat glas en glas met roeden bestellen. Uiteraard heb je ook de keuze om de kozijnen onbeglaasd te laten leveren. Alle kozijnen, dus ook de renovatiekozijnen, worden vanuit binnen beglaasd. Kozijnen die van binnenuit worden beglaasd hebben een hogere inbraakveiligheid en geven een optisch strakker aanzicht.

Mocht je twijfelen over de het juiste type glas? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Toelevering Online.

Compleet renovatiekozijn

Bestel je jouw renovatiekozijnen bij Toelevering Online? Dan worden de renovatiekozijnen compleet gemonteerd afgeleverd inclusief beslag. Voor onze houten draaikiepramen passen wij bijvoorbeeld verdekt liggend GU beslag toe inclusief afsluitbare kruk.

Vragen over een renovatiekozijn?

Wil je meer weten over de renovatiekozijnen van Toelevering Online? Onze klantenservice is op werkdagen vanaf 08:00 tot 22:00 uur te bereiken via de mail, chat, telefoon en WhatsApp.

Neem direct contact op
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×