Kunststof kozijnen houtlook

Wil jij voor jouw project kunststof kozijnen met houtlook bestellen? Geen probleem! Onze kunststof kozijnen kunnen worden geleverd met een houtnerffolie. Hierdoor lijkt het kunststof kozijn precies op een houten kozijn. Op die manier profiteer je van de voordelen van de mooie uitstraling van houten, maar kies je voor de voordelige prijs van kunststof kozijnen. Je kunt de kunststof kozijnen met houtlook altijd krijgen in jouw maten. Kies een standaard model van de productpagina of stel je eigen kunststof kozijn met houtlook samen in de online configurator.Wat is de kunststof kozijnen houtlook?

Kunststof kozijnen kunnen worden ingedeeld in twee verschillende soorten met verschillende verbindingen: de normale kunststof verbinding en de houtlookverbinding (HVL verbinding_. Zoals in de afbeelding te zien is, heeft de normale verbinding schuine lasnaden van 45°. De houtlookverbinding heeft rechte lasnaden van 90°. Zo lijkt dit kozijn meer op een houten kozijn. Bij Toelevering Online kun je bij het configureren van een kunststof kozijn zelf bepalen welke verbinding je het liefst wil hebben. Wij bereken direct jouw prijs zodat je weet waar je aan toe bent. Wij garanderen kozijnen van hoge kwaliteit, voor een lage prijs en met snelle levertijd op de gewenste locatie geleverd.

 

Houtnerf op jouw kunststof kozijn

Zoals genoemd kan jouw kunststof kozijn worden voorzien van een houtnerf structuur.  Dit is een folie met houtnerfstructuur dat aangebracht wordt op het kozijn. Zo ziet jouw kunststof kozijn er dus net uit als een houten kozijn. Je kiest in de laatste stap van de online configurator voor een folie met de gewenste kleur en het materiaal. Het folie is erg sterk en stug en is daardoor geen mogelijkheid van het kozijn af te krijgen als het er eenmaal op zit. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de keuze voor gladde kozijnen of kozijnen met een houtnerf.

Meer weten over de houtlook?

Wil je meer informatie over kunststof kozijnen met houtlook of houtnerf? Heb je vragen over het bestelproces of wil je meer weten over onze kunststof kozijnen? Laat het weten! Wij staan voor je klaar met hulp en adviezen.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Een houtnerf is het werkje op het kozijn. Hierdoor voelt het kozijn net als hout en ziet het er ook zo uit. Kunststof kozijnen met houtlook bestel je simpel en snel online bij Toelevering Online! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×