Kunststof kozijnen met houtlook

Wist je dat…. wij kunststof kozijnen met houtlook leveren? Je kan onze kunststof kozijnen van Schüco, K-Vision en Gealan bestellen met een kwalitatieve houtnerffolie. Hierdoor lijkt het kunststof kozijn precies op een houten kozijn. Op die manier profiteer je van de voordelen van de mooie uitstraling van hout, maar tegelijkertijd voor de voordelige prijs en onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. We leveren de kunststof kozijnen met houtlook in iedere gewenste maat. Kies een kozijn op de productpagina en kies in stap 4: kleur voor ‘houtnerf’. Of stel je eigen kunststof kozijn met houtlook samen in de online configurator, waar je in stap 4: eigenschappen bij kozijnkleur kiest voor ‘houtnerf’.

Bestel je kunststof kozijnen hier:


Wat is de kunststof kozijnen houtlook?

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar met twee soorten verbindingen: de normale kunststof verbinding en de houtlookverbinding (hvl-verbinding). Een normale kunststof verbinding heeft schuine lasnaden van 45°.  Je ziet daardoor direct dat het kozijn van kunststof is. Dat vindt niet iedereen mooi. Zoals in de afbeelding hieronder te zien is heeft de houtlookverbinding rechte lasnaden van 90°, waardoor dit kozijn meer lijkt op een houten kozijn. Bij Toelevering Online kun je bij het configureren van een kunststof kozijn zelf bepalen welke verbinding je het liefst wil hebben. Wil je dat jouw kunststof kozijn de uitstraling van een houten kozijn heeft? Kies tijdens de configuratie dan voor de hvl-verbinding. Wij bereken direct jouw prijs!

Houtnerf op jouw kunststof kozijn

Zoals genoemd kan jouw kunststof kozijnen worden voorzien van een houtnerf structuur. Dit is een folie met houtnerfstructuur dat aangebracht wordt op het kozijn. Zo ziet jouw kunststof kozijn er dus net uit als een houten kozijn. Je kiest in de laatste stap van de online configurator voor een kwalitatieve, sterke en duurzame folie met de gewenste kleur en het materiaal. Onze kunststof kozijnen met een houtnerf zijn van hoge kwaliteit en met 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen en ramen. Houtnerf is zowel verkrijgbaar aan de binnenzijde als buitenzijde van het kozijn. Tip: wil je een supersnelle levering? Kies dan alleen voor houtnerf aan de buitenzijde.

 

Betaal je kozijnen achteraf

Ben jij zakelijk klant? En wil je minder financieel risico lopen en jouw project niet maandenlang voorfinancieren? Betaal jouw bestelling pas na levering en je hebt daarbij een betaaltermijn van 14 dagen vanaf het moment van leveren.

Alles over achteraf betalen


Niek Wopereis van Toelevering Online
Een houtnerf is het werkje op het kozijn. Hierdoor voelt het kozijn net als hout en ziet het er ook zo uit. Kunststof kozijnen met houtlook bestel je simpel en snel online bij Toelevering Online! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×