Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen op maat voor jouw project bestel je bij Toelevering Online in een aantal eenvoudige stappen. Direct aan de slag met jouw kunststof kozijn op maat? Onze kunststof kozijnen zijn eenvoudig samen te stellen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Vul de maatvoering, selecteer de eigenschappen in en wij berekenen direct jouw prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Wij bieden je keuze uit de beste kwaliteit kozijnen van onder ander K-VISION, Gealan en Schüco en leveren al vanaf 5 werkdagen! Stel samen en bestel vandaag nog!
Bestel simpel en snel

Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. De kozijnen worden in een professionele fabriek gemaakt, waar regelmatig controles worden uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Op deze manier houdt Toelevering Online de werkwijze en de kwaliteit van de productielocaties op hoog niveau.
De kunststof kozijnen zijn in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor zwarte kunststof kozijnen, witte kunststof kozijnen, maar ook groen, rood, blauw en andere kleuren. Wij maken de ramen, deuren en schuifpuien speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo is er dus voor iedereen een maatwerk kunststof kozijn te ontwerpen. Wij kunnen al vanaf 5 werkdagen op de gewenste locatie leveren.

Stel samen in configurator

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. De grootste voordelen van kunststof kozijnen zijn de lange levensduur, ze zijn onderhoudsarm en ze bieden een uitstekende isolatie.

Qua onderhoud volstaat het om simpelweg af en toe even een doek langs het kozijn te halen en het ziet er weer als nieuw uit. Onze kunststof kozijnen hebben een meerkamersysteem en zorgen daarmee voor een goede isolatie. Ze zijn daarnaast geluidsdicht en tochtdicht.

De voordelen op een rij:

  • Onderhoudsarm;
  • Uitstekende isolatie dankzij het meerkamersysteem;
  • Dankzij optioneel toe te voegen houtnerfstructuur en HVL verbinding ziet het kozijn eruit als een houten kozijn;
  • Eenvoudig op locatie te plaatsen;
  • Lange levensduur van gemiddeld 50 tot 75 jaar lang, een duurzame keuze!;
  • Veilig en stevig, onder andere dankzij ingebouwd staal;
  • Geluidsisolerend dankzij de rubbers in het hele kozijn;
  • De afvalproducten in de fabriek of op de bouw zijn recyclebaar.

Welke kunststof kozijnen heeft Toelevering Online?

Bij Toelevering Online bieden wij verschillende kunststof kozijnprofielen die je op maat kunt bestellen. Zo varieert ons aanbod van kunststof deurkozijnen, kunststof raamkozijnen, kunststof schuifpuien en meer! Wij bieden je een ruime selectie kunststof kozijnen van bekende merken als K-VISION, Gealan en Schüco.

In het aanbod bieden wij zowel keuze uit een vlak profiel als een verdiept profiel. Meer weten over de verschillen? Lees dan ook: Het verschil tussen een vlak en verdiept profiel.

De verschillende kozijnprofielen zijn volledig op maat samen te stellen via onze productpagina’s of de kozijnconfigurator. Wil je meer weten over de verschillende kunststof kozijnprofielen? Raadpleeg dan onze productinformatie voor kunststof kozijnen.

Afhankelijk van jouw profielkeuze, kun je kiezen voor verschillende folies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor houtnerf folie om de kunststof kozijnen een houtlook te geven. Daarnaast kun je ook kiezen voor glad PVC, Acryl of Metallic in het geval van Schüco. Meer weten? Lees dan: Verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen.

Het plaatsen van de kunststof kozijnen doen wij niet. Hiervoor kun je een specialist inschakelen of je kunt de kozijnen zelf plaatsen. Meer weten over de montage van kunststof kozijnen, lees dan ook: kunststof kozijnen plaatsen.

Keurmerken en normeringen

De kozijnfabrieken waar onze kunststof kozijnen worden gefabriceerd voldoen allemaal aan het VKG-keurmerk, maar dit is niet het enige keurmerk waar de kozijnen aan voldoen. Onze kunststof kozijnen voldoen ook aan het KOMO-keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Hiermee is er kwaliteitsbeheer volgens de internationale DIN EN ISO 9001-norm en is er continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van de bedrijfsprocessen.

Verkleurd een kunststof kozijn?

Tegenwoordig is de materiaalsamenstelling van de kunststof kozijnen niet meer te vergelijken met 30 jaar geleden. De grondstoffen die worden toegepast zijn volledig anders en verkleuren niet meer door zonlicht. De kleuren zitten in de folies die onderdeel zijn van het kunststof kozijn en zitten per definitie niet in het PVC. De folies worden verlijmd op het profiel, de kleur van de folie loopt mee in het profiel. Alle folies die worden toegepast op de kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Op maat gemaakt

Op onze productpagina hebben wij de populairste modellen alvast voor je klaargezet. Hier hoef je enkel nog de maatvoering in te voeren. Hierdoor kun jij supersnel kunststof kozijnen bestellen. Staat het kunststof kozijn dat jij in gedachten hebt niet tussen de modellen op de productpagina? Geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je jouw kozijn op maat samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen en is voor iedereen gemakkelijk in te vullen.

Wij berekenen direct de prijs en levertijd en leveren al vanaf vijf werkdagen. De kunststof kozijnen worden standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Wij leveren de glaslatten altijd mee. Voor een strak aanzicht en een betere inbraakwerendheid, beglazen wij onze kozijnen vanaf de binnenkant. Het inmeten van jouw kunststof kozijnen is erg eenvoudig. Bekijk onze onze handige video over het inmeten!

Wat kosten kunststof kozijnen?

De kosten voor nieuwe kunststof kozijnen kunnen erg variëren. Je bestelt bij ons al een kunststof kozijn vanaf €120,-. De prijs is erg afhankelijk van het kozijn dat je samenstelt. Bij Toelevering Online kun je eenvoudig kunststof kozijnen van verschillende merken samenstellen. Wij bieden tevens de laagste prijsgarantie. Zie je elders online een product met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificering, die goedkoper is? Laat het ons dan weten!

Wij berekenen direct de prijs! Zo weet jij meteen weet waar je aan toe bent. Jij vult de maatvoering in, selecteert de opties en wij berekenen direct jouw prijs. Wij bieden de laagste prijsgarantie waardoor jij goedkope kunststof kozijnen bij ons kunt bestellen. Ben je tevreden met de prijs, de levertijd en de opties? Bestel vandaag nog bij Toelevering Online en profiteer van de laagste prijs!

Hoe worden de kozijnen geleverd?

Onze ramen en deuren van PVC worden compleet geleverd, inclusief al het benodigde hang- en sluitwerk (beslag). Al het hang- en sluitwerk dat wij toepassen voldoet minimaal aan de SKG** norm en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is de levertijd?

Wij leveren onze kozijnen al vanaf 5 werkdagen! Hierdoor kun je snel verder met jouw klus! Weten wat de levertijd is voor jouw kunststof kozijnen? Stel samen en wij bereken direct jouw prijs en levertijd!

Welke kleuren kunststof kozijnen heeft Toelevering Online?

Onze kunststof kozijnen op maat zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Je bepaalt de kleur van de kozijnen helemaal zelf. Of je nou kiest voor wit, zwart, antraciet, grijs of groen. Wij bieden je hierbij de mogelijkheid om te kiezen voor kunststof kozijnen met houtnerf, glad en metallic. Keuze volop!

Kunststof ramen en kunststof deuren

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Zo hebben wij bij Toelevering Online een ruim assortiment aan kunststof ramen, zoals kunststof draaikiepramen en kunststof vast glas raamkozijnen. Daarnaast bieden wij ook een variërend aanbod kunststof deuren, zoals kunststof voordeuren, kunststof buitendeuren en kunststof tuindeuren. Deze kunststof ramen en kunststof deuren zijn volledig op maat samen te stellen in onze configurator. Kies jouw maten, eigenschappen en bereken direct jouw prijs.

Kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen

Ons aanbod met kunststof ramen en deuren varieert van kunststof vast glas raamkozijnen met verschillende vlakken tot kunststof deurkozijnen met verschillende mogelijkheden voor zijlicht. Jouw kunststof raamkozijn of kunststof deurkozijn stel je volledig naar wens samen met behulp van onze configurator.

Duurzaam en volgens BENG

Vanaf 1 januari 2021 moeten nieuwe gebouwen bijna energieneutraal zijn volgens energiecoöperatie BENG. Dit zorgt voor een toenemende vraag naar producten die duurzaam zijn, isoleren en energie besparen. Wie kiest voor kunststof kozijnen, kiest voor energiezuinig wonen en dat kan op lange termijn enorm schelen in de portemonnee. Door een huis te voorzien van maatwerk kunststof kozijnen met HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas, bespaar je op de energiekosten. Het kan zelfs een jaarlijkse besparing op de energierekening opleveren van maar liefst 30 procent. Een duurzame keuze dus!

Houtlook door HVL verbinding en houtnerf folie

Je kunt kunststof PVC kozijnen de uitstraling geven van houten kozijnen door te kiezen voor een HVL verbinding en een houtnerf folie. HVL staat voor Hout Verbindings Look, maar dit wordt ook wel houtlook verbinding of hollandse hoek genoemd. De lasnaden lijken hierdoor op die van een houten kozijn. In combinatie met een houtnerf folie lijkt het kunststof kozijn exact op een houten kozijn en is op afstand het verschil vrijwel niet zichtbaar.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof kozijnen of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten en neem contact met ons op! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wij zijn bereikbaar per chat, WhatsApp, mail en telefoon.