Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen op maat voor jouw project bestel je bij Toelevering Online in een aantal eenvoudige stappen. Direct aan de slag met jouw kunststof kozijn op maat? Onze kunststof kozijnen zijn eenvoudig samen te stellen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Vul de maatvoering, selecteer de eigenschappen in en wij berekenen direct jouw prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Wij bieden je keuze uit de beste kwaliteit kozijnen van onder ander K-VISION, Gealan en Schüco en leveren al vanaf 5 werkdagen! Stel jouw kunststof kozijnen samen en bestel vandaag nog!
Bestel simpel en snel

Kunststof kozijnen op maat

Bij Toelevering Online ben je aan het juiste adres voor al jouw maatwerk kunststof kozijnen. Deze zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Onze kozijnen worden in een professionele fabriek gemaakt, waar regelmatig controles worden uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Op deze manier houdt Toelevering Online de werkwijze en de kwaliteit van de productielocaties op hoog niveau.

De kunststof kozijnen zijn in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor zwarte kunststof kozijnen, witte kunststof kozijnen, maar ook groen, rood, blauw en andere kleuren. De kunststof kozijnen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo is er dus voor iedereen een maatwerk kunststof kozijn te ontwerpen. Wij kunnen al vanaf 5 werkdagen op de gewenste locatie leveren.

Stel samen in configurator

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. De grootste voordelen van kunststof kozijnen zijn de lange levensduur, ze zijn onderhoudsarm en ze bieden een uitstekende isolatie.

Qua onderhoud volstaat het om simpelweg af en toe even een doek langs het kozijn te halen en het ziet er weer als nieuw uit. Onze kunststof kozijnen hebben een meerkamersysteem en zorgen daarmee voor een goede isolatie. De kunststof kozijnen van Toelevering Online zijn geluidsdicht en tochtdicht.

De voordelen van kunststof kozijnen samengevat:

  • Onderhoudsarm;
  •  Uitstekende isolatie dankzij het meerkamersysteem in de kozijnen;
  •  Dankzij optioneel toe te voegen houtnerfstructuur ziet jouw kunststof kozijn eruit als een houten kozijn;
  • Eenvoudig op locatie te plaatsen;
  • Geen kitwerk nodig, waardoor je nauwelijks afval hebt en profiteert van een optimale drukverdeling. Lange levensduur van 20 tot 30 jaar en hierdoor erg duurzaam;
  • Veilig en stevig, dankzij ingebouwd staal;
  • Geluidsisolerend dankzij de rubbers in het hele kozijn;
  •  De afvalproducten in de fabriek of op de bouw zijn recyclebaar.

Welke kunststof kozijnen heeft Toelevering Online?

Bij Toelevering Online bieden wij verschillende kunststof kozijnprofielen die je op maat kunt bestellen. Zo varieert ons aanbod van kunststof deurkozijnen, kunststof raamkozijnen, kunststof schuifpuien en meer! Wij bieden je een ruime selectie kunststof kozijnen van bekende merken als K-VISION, Gealan en Schüco.

De verschillende kozijnprofielen zijn volledig op maat samen te stellen via onze productpagina’s of de kozijnconfigurator. Wil je meer weten over de verschillende kunststof kozijnprofielen? Raadpleeg dan onze productinformatie voor kunststof kozijnen.

Afhankelijk van jouw profielkeuze bij het kunststof kozijn kun je kiezen voor verschillende folies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor houtnerf folie om de kunststof kozijnen een houtlook te geven. Daarnaast kun je ook kiezen voor glas PVC, Acryl of Metallic in het geval van Schüco. Stel jouw kunststof kozijn samen en maak een keuze!

Aan welke keurmerken en normeringen voldoen de kunststof kozijnen?

De kozijnfabrieken waar onze kunststof kozijnen worden gefabriceerd voldoen allemaal aan het VKG-keurmerk, maar dit is niet het enige keurmerk waar de kozijnen aan voldoen. Onze kunststof kozijnen voldoen ook aan het KOMO-keurmerk. Dit geeft aan dat de kunststof kozijnen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Hiermee is er kwaliteitsbeheer volgens de internationale DIN EN ISO 9001 norm en is er continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van de bedrijfsprocessen.

Verkleurd een kunststof kozijn?

Tegenwoordig is de materiaalsamenstelling van de kunststof kozijnen niet meer te vergelijken met 30 jaar geleden. De grondstoffen die worden toegepast zijn volledig anders en verkleuren niet meer door zonlicht. De kleuren zitten in de folies die onderdeel zijn van het kunststof kozijn en zitten per definitie niet in het PVC. De folies worden verlijmd op het profiel, de kleur van de folie loopt mee in het profiel. Alle folies die worden toegepast op de kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Maatwerk kunststof kozijn

Op onze productpagina hebben wij de populairste modellen alvast voor je klaargezet. Hier hoef je enkel nog de maatvoering in te voeren. Staat het kunststof kozijn dat jij in gedachten hebt niet tussen de modellen op de productpagina? Geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je jouw kozijn op maat samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen en is voor iedereen gemakkelijk in te vullen.

Wij berekenen direct de prijs en levertijd. Wij leveren al vanaf vijf werkdagen. De kunststof kozijnen worden standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Wij leveren de glaslatten altijd mee. Voor een strak aanzicht en een betere inbraakwerendheid, beglazen wij onze kozijnen vanaf de binnenkant.

 

Wat kosten kunststof kozijnen?

De kosten voor kunststof kozijnen kunnen erg variëren. Je bestelt bij ons al een kunststof kozijn vanaf €120. De prijs is erg afhankelijk van het kozijn dat je samenstelt. Bij Toelevering Online kun je eenvoudig kunststof kozijnen van verschillende merken samenstellen. Wij bieden tevens de laagste prijsgarantie. Zie je elders online een product met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificering, die goedkoper is? Laat het ons dan weten!

Wij berekenen direct de prijs voor jouw kunststof kozijnen op maat. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent. Jij vult de maatvoering in, selecteert de opties en wij berekenen direct jouw prijs. Wij bieden de laagste prijsgarantie waardoor jij goedkope kunststof kozijnen bij ons kunt bestellen. Ben je tevreden met de prijs, de levertijd en de opties? Bestel dan vandaag nog jouw kunststof kozijnen bij Toelevering Online en profiteer van de laagste prijs!

Hoe worden de kunststof kozijnen geleverd?

Onze kunststof kozijnen worden compleet geleverd, inclusief al het benodigde hang- en sluitwerk (beslag). Al het hang- en sluitwerk dat wij toepassen voldoet minimaal aan de SKG** norm en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is de levertijd van kunststof kozijnen?

Wij leveren onze kunststof kozijnen al vanaf 5 werkdagen! Hierdoor kun je snel verder met jouw klus! Weten wat de levertijd is voor jouw kunststof kozijnen? Stel samen en wij bereken direct jouw prijs en levertijd!

Welke kleuren kunststof kozijnen heeft Toelevering Online?

Onze kunststof kozijnen op maat zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Je bepaalt de kleur van de kozijnen helemaal zelf. Of je nou kiest voor wit, zwart, antraciet, grijs of groen. Wij bieden je hierbij de mogelijkheid om te kiezen voor kunststof kozijnen met houtnerf, glad en metallic. Keuze volop!

Kunststof ramen en kunststof deuren

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Zo hebben wij bij Toelevering Online een ruim assortiment aan kunststof ramen, zoals kunststof draaikiepramen en kunststof vast glas raamkozijnen. Daarnaast bieden wij ook een variërend aanbod kunststof deuren, zoals kunststof voordeuren, kunststof buitendeuren en kunststof tuindeuren. Deze kunststof ramen en kunststof deuren zijn volledig op maat samen te stellen in onze configurator. Kies jouw maten, eigenschappen en bereken direct jouw prijs.

Kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen

Naast de kunststof ramen of kunststof deuren die in de vorige alinea zijn benoemd, biedt Toelevering Online ook een ruim assortiment aan kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen. Zo varieert ons aanbod van kunststof vast glas raamkozijnen met verschillende vlakken tot kunststof deurkozijnen met verschillende mogelijkheden voor zijlicht. Jouw kunststof raamkozijn of kunststof deurkozijn stel je volledig naar wens samen met behulp van onze configurator

Duurzaam en volgens BENG

Vanaf 1 januari 2021 moeten nieuwe gebouwen bijna energieneutraal zijn volgens energiecoörperatie BENG. Dit zorgt voor een toenemende vraag naar producten die duurzaam zijn, isoleren en energie besparen. Wie kiest voor kunststof kozijnen, kiest voor energiezuinig wonen en dat kan op lange termijn enorm schelen in de portemonnee . Door een huis te voorzien van maatwerk kunststof kozijnen met HR++ of HR+++, bespaar je op de energiekosten. Het kan zelfs een jaarlijkse besparing op de energierekening opleveren van maar liefst 30 procent. Een duurzame keuze dus!

Houtlook door HVL verbinding en houtnerf folie

Je kunt kunststof kozijnen de uitstraling geven van houten kozijnen door te kiezen voor een HVL verbinding en een houtnerf folie. HVL staat voor Hout Verbindings Look, maar dit wordt ook wel houtlook verbinding of hollandse hoek genoemd. De lasnaden lijken hierdoor op die van een houten kozijn. In combinatie met een houtnerf folie lijkt het kunststof kozijn exact op een houten kozijn en is op afstand het verschil vrijwel niet zichtbaar.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof kozijnen of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.