Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen op maat voor jouw project bestel je bij Toelevering Online in een aantal eenvoudige stappen. Direct aan de slag met jouw kunststof kozijn op maat? Onze kunststof kozijnen zijn eenvoudig samen te stellen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Vul de maatvoering, selecteer de eigenschappen in en wij berekenen direct jouw prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Wij bieden je keuze uit de beste kwaliteit kozijnen van onder ander K-VISION, Gealan en Schüco en leveren al vanaf 5 werkdagen! Stel samen en bestel vandaag nog!
Bestel simpel en snel

Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. De kozijnen worden in een professionele fabriek gemaakt, waar regelmatig controles worden uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Op deze manier houdt Toelevering Online de werkwijze en de kwaliteit van de productielocaties op hoog niveau.
De kunststof kozijnen zijn in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor zwarte kunststof kozijnen, witte kunststof kozijnen, maar ook groen, rood, blauw en andere kleuren. Wij maken de ramen, deuren en schuifpuien speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo is er dus voor iedereen een maatwerk kunststof kozijn te ontwerpen. Wij kunnen al vanaf 5 werkdagen op de gewenste locatie leveren.

Stel samen in configurator
Uitstraling van hout

Houtnerf op jouw kunststof kozijn

Zoals genoemd kan jouw kunststof kozijn worden voorzien van een houtnerf structuur. Dit is een folie met houtnerfstructuur dat aangebracht wordt op het kozijn. Zo ziet jouw kunststof kozijn er dus net uit als een houten kozijn, we spreken daarom ook wel van houtlook.

Je kiest in de laatste stap van de configurator voor een kwalitatieve, sterke en duurzame folie met de gewenste kleur en het materiaal. Onze kunststof kozijnen met houtlook zijn van hoge kwaliteit en met 10 jaar garantie op kunststof ramen en deuren. Houtnerf is zowel verkrijgbaar aan de binnenzijde als buitenzijde van het kozijn. Tip: wil je een supersnelle levering? Kies dan alleen voor houtnerf aan de buitenzijde.

Kunststof kozijnen met Houtlook verbinding (HVL)

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar met twee soorten verbindingen: de normale kunststof verbinding en de houtlookverbinding (hvl-verbinding). Een normale kunststof verbinding heeft schuine lasnaden van 45°.  Je ziet daardoor direct dat het kozijn van kunststof is. Dat vindt niet iedereen mooi. Zoals in de afbeelding hieronder te zien is heeft de houtlookverbinding rechte lasnaden van 90°, waardoor dit kozijn meer lijkt op een houten kozijn. Bij Toelevering Online kun je bij het configureren zelf bepalen welke verbinding je het liefst wil hebben. Wil je dat jouw kunststof kozijn de uitstraling van een houten kozijn heeft? Kies tijdens de configuratie dan voor de hvl-verbinding. Wij bereken direct jouw prijs!

Meer over houtlook kunststof kozijnen
Ruime keuze

Soorten kunststof kozijnen van Toelevering Online

Bij Toelevering Online bieden wij verschillende kunststof kozijnprofielen die je op maat kunt bestellen. Zo varieert ons aanbod van kunststof deurkozijnen, kunststof raamkozijnen, kunststof schuifpuien en meer! Wij bieden je een ruime selectie van bekende merken als K-VISIONGealan en Schüco.

In het aanbod bieden wij zowel keuze uit een vlak profiel als een verdiept profiel. De verschillende kozijnprofielen zijn volledig op maat samen te stellen via onze productpagina’s of de kozijnconfigurator. Wil je meer weten over de verschillende kunststof kozijnprofielen? Raadpleeg dan onze productinformatie over kunststof.

Afhankelijk van jouw profielkeuze, kun je kiezen voor verschillende folies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor houtnerf folie om de kunststof kozijnen een houtlook te geven. Daarnaast kun je ook kiezen voor glad PVC, Acryl of Metallic in het geval van Schüco.

Het plaatsen van de kunststof kozijnen doen wij niet. Hiervoor kun je een specialist inschakelen of je kunt de kozijnen zelf plaatsen. Meer weten over de montage? Lees dan ook: kunststof kozijnen plaatsen.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. De grootste voordelen zijn de lange levensduur, ze zijn onderhoudsarm en ze bieden een uitstekende isolatie.

Qua onderhoud volstaat het om simpelweg af en toe even een doek langs het kozijn te halen en het ziet er weer als nieuw uit. Onze kunststof kozijnen hebben een meerkamersysteem en zorgen daarmee voor een goede isolatie. Ze zijn daarnaast geluidsdicht en tochtdicht.

De voordelen op een rij:

  • Onderhoudsarm
  • Uitstekende isolatie dankzij het meerkamersysteem
  • Dankzij optioneel toe te voegen houtnerfstructuur en HVL verbinding ziet het kozijn eruit als een houten kozijn
  • Eenvoudig op locatie te plaatsen
  • Lange levensduur van gemiddeld 50 tot 75 jaar lang, een duurzame keuze!
  • Veilig en stevig, onder andere dankzij ingebouwd staal
  • Geluidsisolerend dankzij de rubbers in het hele kozijn
  • De afvalproducten in de fabriek of op de bouw zijn recyclebaar

Keurmerken en normeringen

De kozijnfabrieken waar onze kunststof kozijnen worden gefabriceerd voldoen allemaal aan het VKG-keurmerk, maar dit is niet het enige keurmerk waar de kozijnen aan voldoen. Onze kunststof kozijnen voldoen ook aan het KOMO-keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Hiermee is er kwaliteitsbeheer volgens de internationale DIN EN ISO 9001-norm en is er continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van de bedrijfsprocessen.

Kunststof kozijnen op maat bestellen

Op onze productpagina hebben wij de populairste modellen alvast voor je klaargezet. Hier hoef je enkel nog de maatvoering in te voeren. Hierdoor kun jij supersnel bestellen. Staat het kunststof kozijn dat jij in gedachten hebt niet tussen de modellen op de productpagina? Geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je jouw kozijn op maat samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen en is voor iedereen gemakkelijk in te vullen.

Wij berekenen direct de prijs en levertijd en leveren al vanaf vijf werkdagen. De kunststof kozijnen worden standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Wij leveren de glaslatten altijd mee. Voor een strak aanzicht en een betere inbraakwerendheid, beglazen wij onze kozijnen vanaf de binnenkant. Het inmeten is erg eenvoudig. Bekijk onze video met handige tips voor het inmeten!

Wat kosten kunststof kozijnen?

De kosten voor nieuwe kunststof kozijnen kunnen erg variëren. Je bestelt bij ons al een kunststof kozijn vanaf €130,-. De prijs is erg afhankelijk van het kozijn dat je samenstelt. Bij Toelevering Online kun je eenvoudig kunststof kozijnen van verschillende merken samenstellen. Wij bieden tevens de laagste prijsgarantie. Zie je elders online een product met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificering, die goedkoper is? Laat het ons dan weten!

Goedkope kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn goedkoop, omdat ze een ontzettend lange levensduur hebben. Hierdoor zijn ze ook erg duurzaam en goed voor het milieu. Je hebt weinig tot geen onderhoud nodig. Je neemt ze eens in de zoveel tijd af met een natte doek en ze stralen weer als nieuw. Je hoeft kunststof kozijnen niet elke vijf jaar te verven, zoals dat bij houten kozijnen wel nodig is om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Kunststof kozijnen zijn niet alleen goedkoper in onderhoud, maar ook in aanschafprijs. Bij Toelevering Online geven we de prijzen direct weer, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Wij willen graag de goedkoopste kunststof kozijnen blijven leveren. Daarom bieden wij onze kozijnen aan met een laagste prijs garantie. Zie je ergens anders een vergelijkbaar product dat goedkoper is? Laat het ons weten! Bestel je kozijnen bij Toelevering Online en ervaar het zelf!

Hoe worden de kozijnen geleverd?

Onze ramen en deuren van PVC worden compleet geleverd, inclusief al het benodigde hang- en sluitwerk (beslag). Al het hang- en sluitwerk dat wij toepassen voldoet minimaal aan de SKG** norm en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Levertijd

Wij leveren onze kozijnen al vanaf 5 werkdagen! Hierdoor kun je snel verder met jouw klus! Weten wat de levertijd is voor jouw kunststof kozijnen? Stel samen en wij bereken direct jouw prijs en levertijd!

De mogelijkheden van de kunststof kozijnen kleuren

Onze kunststof kozijnen op maat zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Je bepaalt de kleur van de kozijnen helemaal zelf. Of je nu kiest voor wit, zwart, antraciet, grijs of groen, wij bieden je hierbij de mogelijkheid om te kiezen voor houtnerf, glad en acryl.

Bij Toelevering Online kun je kiezen uit veel verschillende kleuren voor jouw kozijn. Van wit, crème, zwart en antraciet tot aan groen en grijs. Welke keuzes er zijn in de kleuren hangt af van de gekozen folie en het gekozen kunststof kozijnprofiel. Ongeacht de keuze, er is altijd een kleur die past bij jouw klus!

Kleuren kiezen

Weet jij al welke kleur je op je kozijn wil hebben? Ga dan verder met bestellen en ontvang jouw perfecte kozijnen al vanaf vijf werkdagen op locatie! Op de productpagina staan een aantal standaardmodellen voor je klaar. Hier hoef je alleen nog maar de maten, soort beglazing en kleuren in te voeren. Staat hier net niet het model tussen dat je zoekt? Stel je eigen maatwerk kozijnen samen in onze gebruiksvriendelijke online configurator!

Kunststof versterkt met staal

Naast kunststof wordt er ook gebruik gemaakt van staal bij een kunststof kozijn. Het staal is om het profiel te versterken, maar ook om ervoor te zorgen dat het kunststof profiel niet uitzet of krimpt. Kunststof heeft van zichzelf een behoorlijke uitzetting en krimp. Door middel van schroeven wordt een kunststof kozijn bevestigd aan de constructie. Door het profiel elke twintig centimeter vast te schroeven in de daarvoor voorgeboorde gaten die ook door het staal gaan, heeft het profiel geen kans om uit te zetten of te krimpen. Staal zorgt dus enerzijds voor versteviging van het geheel, maar ook om het op zijn plek te houden. Hierdoor wordt ook de verbinding met de gevel versterkt. Het staal dat verwerkt wordt, is gemaakt van minimaal 2 millimeter dik staal. Dit is een eis van KOMO en draagt bij aan de inbraakbeveiliging.

Verkleurd een kunststof kozijn?

Tegenwoordig is de materiaalsamenstelling van de kunststof kozijnen niet meer te vergelijken met 30 jaar geleden. De grondstoffen die worden toegepast zijn volledig anders en verkleuren niet meer door zonlicht. De kleuren zitten in de folies die onderdeel zijn van het kunststof kozijn en zitten per definitie niet in het PVC. De folies worden verlijmd op het profiel, de kleur van de folie loopt mee in het profiel. Alle folies die worden toegepast op de kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Kunststof ramen en kunststof deuren

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Zo hebben wij bij Toelevering Online een ruim assortiment aan kunststof ramen, zoals kunststof draaikiepramen en kunststof vast glas raamkozijnen. Daarnaast bieden wij ook een variërend aanbod kunststof deuren, zoals kunststof voordeuren, kunststof buitendeuren en kunststof tuindeuren. Deze kunststof ramen en kunststof deuren zijn volledig op maat samen te stellen in onze configurator. Kies jouw maten, eigenschappen en bereken direct jouw prijs.

Kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen

Ons aanbod met kunststof ramen en deuren varieert van kunststof vast glas raamkozijnen met verschillende vlakken tot kunststof deurkozijnen met verschillende mogelijkheden voor zijlicht. Jouw kunststof raamkozijn of kunststof deurkozijn stel je volledig naar wens samen met behulp van onze configurator.

Duurzaam en volgens BENG

Vanaf 1 januari 2021 moeten nieuwe gebouwen bijna energieneutraal zijn volgens energiecoöperatie BENG. Dit zorgt voor een toenemende vraag naar producten die duurzaam zijn, isoleren en energie besparen. Wie kiest voor kunststof kozijnen, kiest voor energiezuinig wonen en dat kan op lange termijn enorm schelen in de portemonnee. Door een huis te voorzien van maatwerk kunststof kozijnen met HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas, bespaar je op de energiekosten. Het kan zelfs een jaarlijkse besparing op de energierekening opleveren van maar liefst 30 procent. Een duurzame keuze dus!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof kozijnen of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten en neem contact met ons op! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wij zijn bereikbaar per chat, WhatsApp, mail en telefoon.