Bestel simpel en snel

Kunststof kozijnen op maat

Bij Toelevering Online ben je aan het juiste adres voor al jouw maatwerk kunststof kozijnen. Deze zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Onze kozijnen worden in een professionele fabriek gemaakt, waar regelmatig controles worden uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Op deze manier houdt Toelevering Online de werkwijze en de kwaliteit van de productielocaties op hoog niveau gehouden.

De kunststof kozijnen zijn in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen en worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo is er dus voor iedereen een maatwerk kunststof kozijn te ontwerpen. Al vanaf 5 werkdagen kunnen we jouw kunststof kozijnen op de gewenste locatie leveren.

Stel samen in configurator

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen brengen veel voordelen met zich mee. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur hebben en dat er weinig onderhoud nodig is om de kwaliteit te behouden. Haal simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer uit als nieuw. Het profiel heeft een meerkamersysteem en is hierdoor goed goed geïsoleerd. Door de uitstekende isolatie zijn de kunststof kozijnen van Toelevering Online geluidsdicht en tochtdicht. Onze kunststof kozijnen zijn KOMO gecertificeerd, net als de houtnerf folies die toegepast kunnen worden.

Hieronder volgen de voordelen van kunststof kozijnen:

  • Onderhoudsarm;
  • Uitstekende isolatie dankzij het meerkamersysteem in de kozijnen;
  • Dankzij optioneel toe te voegen houtnerfstructuur ziet jouw kozijn eruit als een houten kozijn;
  • Eenvoudig op locatie te plaatsen;
  • Geen kitwerk nodig, waardoor je nauwelijks afval hebt en profiteert van een optimale drukverdeling. Lange levensduur van 20 tot 30 jaar en hierdoor erg duurzaam;
  • Veilig en stevig, dankzij ingebouwd staal;
  • Geluidsisolerend dankzij de rubbers in het hele kozijn;
  • De afvalproducten in de fabriek of op de bouw zijn recyclebaar

Kunststof ramen en kunststof deuren

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en hebben deze en lange levensduur. Zo hebben wij bij Toelevering Online een ruim assortiment aan kunststof ramen, zoals kunststof draaikiepramen en kunststof vast glas raamkozijnen. Daarnaast bieden wij ook een variërend aanbod kunststof deuren, zoals kunststof voordeuren, kunststof buitendeuren en kunststof tuindeuren. Deze kunststof ramen en kunststof deuren zijn volledig zelf samen te stellen in onze configurator. Kies jouw maten, eigenschappen en zie direct jouw prijs.

Kunststof raamkozijn en kunststof deurkozijn

Naast de kunststof ramen of kunststof deuren die in de vorige alinea zijn benoemd, biedt Toelevering Online ook een ruim assortiment aan kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen. Zo varieert ons aanbod van kunststof vast glas raamkozijnen met verschillende vlakken tot kunststof deurkozijnen met verschillende mogelijkheden voor zijlicht. Jouw kunststof raamkozijn of kunststof deurkozijn stel je volledig naar wens samen met behulp van onze configurator

Verschillende soorten kunststof kozijnen

Bij Toelevering Online bieden wij verschillende kunststof kozijnprofielen die je op maat kunt bestellen. Zo varieert ons aanbod van kunststof deurkozijnen tot kunststof raamkozijnen.  Zo bieden wij een ruime selectie kunststof kozijnen van K-VISION, Gealan en Schüco. Als deze kozijnprofielen zijn volledig samen te stellen in onze gebruiksvriendelijke configurator.

Maatwerk kunststof kozijn

Op onze productpagina hebben wij de populairste modellen alvast voor je klaargezet. Hier hoef je enkel nog de maatvoering in te voeren. Staat het kunststof kozijn dat jij in gedachten hebt niet tussen de modellen op de productpagina? Geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je je kunststof kozijn helemaal naar eigen wens samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen en is door iedereen gemakkelijk in te vullen.

De kunststof kozijnen met vast glas van Toelevering Online worden al vanaf vijf werkdagen geleverd. Deze kozijnen worden standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Wij leveren de glaslatten altijd mee. Om een strak aanzicht te geven, beglazen wij onze kunststof kozijnen vanaf de binnenkant.

Meer informatie over kunststof vast glas kozijnen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof kozijnen of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.