Kunststof deurkozijnen

Kunststof deurkozijn met deur bestellen? Stel jouw kunststof deurkozijn inclusief deur samen bij Toelevering Online en bestel vandaag nog. Kies voor een zijlicht, bovenlicht of beide. Staat jouw kunststof deurkozijn er niet tussen? Stel dan zelf je kunststof deurkozijn volledig op maat samen in de configurator!
Verschillende mogelijkheden

Soorten kunststof deurenkozijnen

Bij Toelevering Online hebben we oneindig veel mogelijkheden voor jouw kunststof deuren. Er staan een aantal standaard modellen voor je klaar op de productpagina. Het enige wat je hier nog hoeft te doen is de gewenste maten invoeren. Wij hebben bijvoorbeeld kunststof deuren met rechter zijlicht. Ook kun je kiezen voor linker zijlicht of aan beide kanten een zijlicht. Je kunt de vulling van jouw kunststof deur helemaal zelf kiezen. Heb je een bijzonder ontwerp in gedachten die niet op onze productpagina staat? Geen probleem! Met onze gebruiksvriendelijke online configurator stel je in vier stappen simpel en snel jouw kozijnen samen.

Simpel en snel

Kunststof deurkozijnen configurator

Als jij zelf een maatwerk kozijn wilt samenstellen, kan dat dus simpel en snel met onze online configurator. Je voert dan in de eerste stap je afmetingen in. In de tweede stap kies je de vakverdeling van jouw kozijn door dorpels of stijlen toe te voegen. Je bepaalt eenvoudig de positie van de stijlen en dorpels door de maat in te geven, of de vakken gelijk te verdelen. In de derde stap kies je de vulling van de vakken die je zelf hebt gemaakt. Elk vak kun je weer anders inrichten, denk aan een raam, een deur, alleen glas of iets totaal anders! Als je gaat voor vast glas, bepaal je hier ook de soort beglazing. Je kunt hier ook ventilatieroosters toevoegen in elk vak dat je maar wil. In de vierde en laatste stap vul je nog de overige eigenschappen in, zoals kleur en beglazing.

Naar de configurator

Kunststof deurkozijn

Bij Toelevering Online kun je je kunststof deurkozijn geheel naar eigen wens samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld een model kiezen van deze productpagina en hier je eigen maten invoeren. Zit hier net niet tussen wat je zoekt? Stel dan zelf je kunststof kozijnen samen via onze online configurator. Jouw maatwerk kunststof deurkozijnen kunnen al vanaf 7 werkdagen geleverd worden op locatie.

Sla jouw project op

Jouw perfecte deurkozijn staat voor je klaar. Je kunt het project opslaan en later afmaken of bestellen. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Daarom geven we alle prijzen in elke stap direct weer. Zo kom je bij het bestellen niet voor verassingen te staan.