Slimme systemen

Kunststof draaikiepraam met zomer- en winterstand

Uniek aan onze kunststof raamkozijnen is het zomer- en wintersysteem. Hiermee bepaal je zelf of je het raam in de zomer- of winterstand wilt zetten. In de winterstand kiept het raam een stuk minder ver naar binnen dan in de zomerstand. In de winter wil je natuurlijk wel wat frisse lucht naar binnen krijgen, maar niet te veel omdat het anders te koud wordt. Hier bieden de verschillende standen dus een uitkomst.

Vanaf 5 werkdagen geleverd

Kunststof draaikiepramen van Toelevering Online

Het is voor jouw nieuwbouw- of renovatie project natuurlijk fijn als de kunststof draaikiepramen snel geleverd kunnen worden. Je kunt dan weer snel verder

met de volgende fase van het project. Daarom zijn jouw maatwerk kozijnen al vanaf 7 dagen op locatie! In onze eenvoudige online configurator stel je in 4 stappen jouw kunststof draaikiepramen naar wens samen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het moment van levering kiezen. De maatwerk kunststof kozijnen komen kant en klaar uit de fabriek en worden zorgvuldig getransporteerd door onze professionele transporteurs.

Kunststof raamkozijnen draaikiep

Voor de kunststof raamkozijn draaikiep bij Toelevering Online zijn ontzettend veel mogelijkheden. De raamkozijnen hebben een naar binnen draaiend draaikiepraam. Het allergrootste voordeel is dat je de ramen van binnenuit eenvoudig kunt schoonmaken. Gevaarlijke taferelen met ladders op lastige plekken zijn daarmee verleden tijd.

Veilige kunststof draaikiepramen

Deze kozijnen hebben een uitstekende inbraakwerende werking. Ze zijn namelijk voorzien van een meerpuntsvergrendeling. Als je het raam met de hendel sluit, wordt het raam op zes punten vergrendeld.

Glas in jouw kunststof draaikiepraam

Alle kozijnen van Toelevering Online worden voorzien van HR++ beglazing met een U-waarde van 1,1. Dit is een vereiste voor de kozijnen. De kunststof raamkozijnen zijn altijd voorzien van een naar binnendraaiend draaikiepraam. Het grote voordeel is dat de ramen eenvoudig van binnenuit schoongemaakt kunnen worden en het is inbraakwerend. Je hebt geen kit meer nodig, omdat kunststof kozijnen volledig afgedicht worden door middel van rubbers. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de drukverdeling op het glas optimaal is. Wanneer kit niet op de juiste manier wordt aangebracht, zie je soms dat het glas niet goed afgedicht wordt. Hierdoor is de drukverdeling ook niet optimaal. Bij kunststof kozijnen kan dit niet gebeuren.

Meer informatie over kunststof raamkozijnen draaikiep

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof raamkozijnen draaikiep of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.