Slimme systemen

Kunststof draaikiepramen om mee te ventileren

Als je een woning (extra) wilt ventileren dan zijn draaikiepramen een ideale oplossing. Ventilatie is belangrijk voor de woning en de gezondheid. Met de kunststof draaikiepramen kun je het raam zowel op kiepstand zetten als openzetten en goed ventileren. Hierdoor kan er voldoende frisse lucht in de woning!

Kunststof draaikiep raamkozijnen met tal van mogelijkheden

Voor de kunststof draaikiep raamkozijn bij Toelevering Online zijn ontzettend veel mogelijkheden. De raamkozijnen hebben een naar binnen draaiend draaikiepraam. Het allergrootste voordeel is dat je de ramen van binnenuit eenvoudig kunt schoonmaken. Gevaarlijke taferelen met ladders op lastige plekken zijn daarmee verleden tijd.

Vanaf 5 werkdagen geleverd

Kunststof draaikiepramen van Toelevering Online

Het is voor jouw nieuwbouw- of renovatie project natuurlijk fijn als de kunststof draaikiepramen snel geleverd kunnen worden. Je kunt dan weer snel verder met de volgende fase van het project. Daarom zijn jouw maatwerk kozijnen al supersnel op locatie! In onze eenvoudige online configurator stel je in 4 stappen jouw kunststof draaikiepramen naar wens samen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het moment van levering kiezen. De maatwerk kunststof kozijnen komen kant en klaar uit de fabriek en worden zorgvuldig getransporteerd door onze professionele transporteurs.

Bereken de prijs en levertijd voor jouw kunststof draaikiepraam!

Als je een kunststof draaikiepraam samenstelt via de productpagina of onze kozijnen configurator dan berekenen we direct jouw prijs op basis van de opties en eigenschappen die je hebt opgegeven. Wij berekenen ook direct de levertijd en afhankelijk van jouw keuzes leveren wij al vanaf 5 werkdagen. Door de prijs en levertijd te berekenen weet jij direct waar je aan toe bent en kun je snel verder met jouw klus!

Glas in jouw kunststof draaikiepraam

Alle kozijnen van Toelevering Online worden voorzien van HR++ beglazing met een U-waarde van 1,1. Dit is een vereiste voor de kozijnen. De kunststof raamkozijnen zijn altijd voorzien van een naar binnendraaiend draaikiepraam. Het grote voordeel is dat de ramen eenvoudig van binnenuit schoongemaakt kunnen worden en het is inbraakwerend. Je hebt geen kit meer nodig, omdat kunststof kozijnen volledig afgedicht worden door middel van rubbers. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de drukverdeling op het glas optimaal is. Wanneer kit niet op de juiste manier wordt aangebracht, zie je soms dat het glas niet goed afgedicht wordt. Hierdoor is de drukverdeling ook niet optimaal. Bij kunststof kozijnen kan dit niet gebeuren.

Kunststof stolp draaikiepramen

In ons aanbod met kunststof draaikiepramen vind je ook een kunststof stolpraam, een kozijn met draai-kiepramen, zonder tussenstijl. Bij het stolpraam zitten twee ramen naast elkaar, maar deze heeft geen tussenstijl. Het actieve raam is een draai-kiepraam. Het passieve raam is een naar binnendraaiend draairaam en heeft geen kruk. Je kunt het draairaam openen door middel van een espagnolet.

Stolpramen zijn te vergelijken met openslaande deuren; deze kun je namelijk beide geheel openen. De twee ramen hebben geen tussenstijl en sluiten dus in elkaar door middel van een centrale bevestiging. De ramen vallen in een stolp en creëren het uiterlijk van een Frans balkon. De kunststof stolp draai-kiepramen (stolp) worden het meest toegepast in appartementen of slaapkamers op de eerste verdieping. Dit type raam staat dan ook bekend als verhuisramen. Het creëert een ruimtelijk gevoel door beide ramen te kunnen openen en zorgt ook voor veel lichtinval.

Veilige kunststof draaikiepramen

Deze kunststof draaikiepramen en andere kunststof kozijnen van Toelevering Online hebben een uitstekende inbraakwerende werking. Ze zijn namelijk voorzien van een meerpuntsvergrendeling. Als je het raam met de hendel sluit, wordt het draaikiepraam op zes punten vergrendeld.

Meer informatie over kunststof raamkozijnen draaikiep

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof raamkozijnen draaikiep of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.