4-delige kunststof hefschuifpui

Dit is onze 4-delige kunststof schuifpui. De hefschuifpui is samen te stellen in verschillende kozijnprofielen waaronder het Gealan S9000 profiel en verschillende profielen van Schüco (EasySlide en LivingSlide). De 4-delige schuifpui wordt compleet geleverd en voorzien van hefschuif beslag, vandaar dat wij ook wel spreken van een hefschuipui. De 4-delige kunststof schuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag. Beide Schüco profielen hebben een aanslag van 20 mm en het Gealan profiel heeft een aanslag van 18 mm. De 4-delige kunststof schuifpui is samen te stellen met verschillende folies. Glad PVC, houtnerffolie, acrylfolie en de Schüco schuifpuien zijn samen te stellen met metallic folie. We bieden veel keuze in verschillende kleuren. 4-delige kunststof schuifpui inclusief beslag en glas Je kunt de 4-delige kunststof hefschuifpui bestellen inclusief glas. Tweezijdig gelaagd HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas zijn een mogelijkheid in bij deze kunststof schuifpui. Wij bieden ook de mogelijkheid om glas met roeden te bestellen. Standaard wordt veiligheidsglas toegepast omdat er een kans bestaat op doorvallen. De schuifpui wordt altijd van binnenuit beglaasd om optisch een strakker aanzicht te krijgen en de inbraakwerendheid te verhogen. Er wordt een driepuntssluiting toegepast in de pui, een cilinder met kerntrekbeveiliging en greep leveren wij ook mee. Al het beslag wat wij toepassen voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Standaard is de 4-delige schuifpui eenzijdig te bedienen met aan de binnenzijde een greep per pui en aan de buitenzijde een kom. We bieden echter ook de mogelijkheid om de kunststof schuifpui samen te stellen met tweezijdige bediening. Het beslag wat wij toepassen is afhankelijk van het gekozen kunststof kozijnprofiel. De Schüco schuifpui is voorzien van aluminiumgrijs hefschuifbeslag en de Gealan schuifpui is voorzien van GU hefschuifbeslag. Je schuift beide delen van de schuifpui gemakkelijk open om een mooie grote opening te creëren. Aangezien er twee delen bediend kunnen worden spreken wij ook wel van een dubbele schuifpui. Doorlopend of aluminium onderdorpel Wij leveren de Schüco schuifpuien met geheel aluminium onderdorpel met een koudebrug doorbreking. De Gealan schuifpui heeft een doorlopend profiel welke wordt geleverd in dezelfde kleur als het kozijn. Vul hierboven de gewenste maatvoering in, selecteer de opties en eigenschappen en bestel vandaag nog! Meer weten over de verschillende mogelijkheden, het profiel of het beslag? Raadpleeg dan onze productinformatie. Liever een 2-delige schuifpui? Bekijk dan onze 2-delige kunststof schuifpui.

3.862,02 al vanaf excl BTW
4.673,04 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
3. Profiel
Verbindingen
Gealan S9000 NL – Schuifpui 15 werkdagen
Productinfo
€ 3913.69
Schuco easyslide schuifpui kozijnprofiel
Schüco EasySlide 10 werkdagen
Productinfo
€ 4549.59
K-VISION PremiDoor – Schuifpui 40 werkdagen
Productinfo
€ 3392.24
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
4. Kleur
Let op: Enkele kleurcombinaties met houtnerffolie kunnen sneller geleverd worden. Bekijk dit overzicht voor alle combinaties.
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
5. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
3.862,02
Prijs incl. BTW
4.673,04
-

Lijst met specificaties

Profiel kunststof schuifpui Gealan, K-VISION of Schüco schuifpui

Onze kunststof schuifpuien zijn leverbaar in verschillende kunststof kozijnprofielen. Je hebt keuze uit profielen van Gealan, Schüco en K-VISION. De 3-delige schuifpui is enkel verkrijgbaar met het Schüco EasySlide kozijnprofiel.

De kenmerken van de verschillende profielen kun je vinden op de productinformatiepagina van kunststof. Hier staat per profiel alle informatie weergegeven.

Keurmerken kunststof schuifpuien KOMO, SKG, PKVW en RC2

Onze kunststof schuifpuien zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof schuifpuien objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof schuifpuien inclusief beslag wat voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De kunststof schuifpuien zijn daarnaast inbraakwerend tot en met weerstandsklasse RC2.

Wij geven dan ook ruime garanties op onze kunststof schuifpuien en andere kunststof kozijnen.

Onderdorpel kunststof schuifpui Doorlopend profiel of aluminium onderdorpel

Afhankelijk van het gekozen profiel is er sprake van een doorlopend profiel of een aluminium onderdorpel bij de kunststof schuifpuien.

Wanneer sprake is van een doorlopend profiel loopt het kozijn door aan de onderzijde en is er sprake van een hogere opstap. Bij een aluminium onderdorpel is er sprake van een andere opstap. De hoogtes van de onderdorpel kun je vinden in detaillering op de productinformatiepagina van het kunststof profiel.

Daarnaast kun je op de productinformatiepagina per profiel vinden welk soort onderdorpel wordt toegepast.

Glas schuifpuien HR++ en HR+++ beglazing

Onze kunststof schuifpuien zijn te bestellen met HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas.

HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1.
HR+++ glas heeft een U-waarde van 0,5.

Wij passen standaard veiligheidsglas toe voor onze kunststof schuifpuien van Gealan, Schüco en K-VISION, omdat er een kans bestaat op doorvallen. Vanuit wetgeving is het verplicht om in dit geval veiligheidsglas toe te passen, deze verplichtingen staan omschreven in de NEN 3569 en NEN 6702.

Afhankelijk van het type kozijn en jouw keuzes kun je ook kiezen voor roeden in het glas of mat glas.

Folie Glad, houtnerf, acryl of metallic

Standaard worden onze kunststof kozijnen geleverd met een glad folie in de kleur RAL-9016. Je kunt de kunststof kozijnen ook bestellen in veel andere kleuren en er zijn genoeg mogelijkheden met gladde folies of houtnerffolies. Kies je voor een kunststof kozijn met houtnerffolie dan heb de voordelen van een modern kunststof kozijn met de uitstraling van hout.

Bij het Gealan profiel heb je ook de mogelijkheid om een acrylfolie te kiezen in verschillende kleuren. Acryl is harder en krasbestendiger dan andere folies waardoor het kozijn langer mooi blijft.

Bij de Schüco profielen bieden we ook een mogelijkheid tot het kiezen voor een metallic folie in verschillende kleuren.

Hang- en sluitwerk kunststof schuifpui Compleet geleverd

Onze kunststof schuifpuien worden compleet geleverd inclusief het hang- en sluitwerk. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG-keurmerk. Het beslag wordt meegeleverd in de kleur aluminium F1. Het merk van het het beslag kan verschillen per kozijnprofiel, je kunt het terugvinden op de productinformatiepagina.

Ventilatierooster kunststof schuifpui Zelfregulerend

Je kunt onze kunststof schuifpuien samenstellen met ventilatierooster(s).

Bij kunststof schuifpuien met het Gealan S9000 profiel passen wij een ventilatierooster toe van Duco, namelijk de Duco Line ZR 10. Dit ventilatierooster heeft een maximale doorlaat van 10,7 dm3/s. Dit is een volledig vlak ventilatierooster dat voorzien is van een zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk.

Bij de kunststof schuifpuien met een Schüco profiel passen wij een Duco Flat ZR10 ventilatierooster toe. Het rooster is voorzien van een zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk. Het ventilatierooster heeft een doorlaat van maximaal 11,6 dm3/s. Het rooster heeft een glasaftrek van slechts 80 mm.

Bij de K-VISION PremiDoor schuifpui passen wij het Renson type THM90-EVO ventilatierooster toe. Dit is een thermisch onderbroken, compact, zelfregelend ventilatierooster.

Alle ventilatieroosters die wij toepassen zijn insectenwerend en thermisch onderbroken zodat er geen koude overdracht is.

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is onze 4-delige kunststof schuifpui. De hefschuifpui is samen te stellen in verschillende kozijnprofielen waaronder het Gealan S9000 profiel en verschillende profielen van Schüco (EasySlide en LivingSlide). De 4-delige schuifpui wordt compleet geleverd en voorzien van hefschuif beslag, vandaar dat wij ook wel spreken van een hefschuipui. De 4-delige kunststof schuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag. Beide Schüco profielen hebben een aanslag van 20 mm en het Gealan profiel heeft een aanslag van 18 mm. De 4-delige kunststof schuifpui is samen te stellen met verschillende folies. Glad PVC, houtnerffolie, acrylfolie en de Schüco schuifpuien zijn samen te stellen met metallic folie. We bieden veel keuze in verschillende kleuren.

4-delige kunststof schuifpui inclusief beslag en glas

Je kunt de 4-delige kunststof hefschuifpui bestellen inclusief glas. Tweezijdig gelaagd HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas zijn een mogelijkheid in bij deze kunststof schuifpui. Wij bieden ook de mogelijkheid om glas met roeden te bestellen. Standaard wordt veiligheidsglas toegepast omdat er een kans bestaat op doorvallen. De schuifpui wordt altijd van binnenuit beglaasd om optisch een strakker aanzicht te krijgen en de inbraakwerendheid te verhogen.

Er wordt een driepuntssluiting toegepast in de pui, een cilinder met kerntrekbeveiliging en greep leveren wij ook mee. Al het beslag wat wij toepassen voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Standaard is de 4-delige schuifpui eenzijdig te bedienen met aan de binnenzijde een greep per pui en aan de buitenzijde een kom. We bieden echter ook de mogelijkheid om de kunststof schuifpui samen te stellen met tweezijdige bediening. Het beslag wat wij toepassen is afhankelijk van het gekozen kunststof kozijnprofiel. De Schüco schuifpui is voorzien van aluminiumgrijs hefschuifbeslag en de Gealan schuifpui is voorzien van GU hefschuifbeslag. Je schuift beide delen van de schuifpui gemakkelijk open om een mooie grote opening te creëren. Aangezien er twee delen bediend kunnen worden spreken wij ook wel van een dubbele schuifpui.

Doorlopend of aluminium onderdorpel

Wij leveren de Schüco schuifpuien met geheel aluminium onderdorpel met een koudebrug doorbreking. De Gealan schuifpui heeft een doorlopend profiel welke wordt geleverd in dezelfde kleur als het kozijn. Vul hierboven de gewenste maatvoering in, selecteer de opties en eigenschappen en bestel vandaag nog!

Meer weten over de verschillende mogelijkheden, het profiel of het beslag? Raadpleeg dan onze productinformatie.

Liever een 2-delige schuifpui? Bekijk dan onze 2-delige kunststof schuifpui.

4-delige kunststof schuifpui
Glas

Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
4-delige kunststof schuifpui
Onderdorpel

Onze kunststof Gealan S9000 hefschuifpuien worden geleverd met een kunststof onderdorpel.

lees meer
4-delige kunststof schuifpui
Hang- en sluitwerk

Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Op onze hefschuifdeuren passen wij verdekt liggend beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt een hefschuifpui een optisch strak aanzicht. Op onze deuren passen wij SKG***-beslag toe, dit is een driepuntssluiting.

lees meer
4-delige kunststof schuifpui
Ventilatieroosters

Wij leveren ventilatieroosters van het merk Duco. We passen 1 type toe: Duco Line ZR 10. Het rooster is voorzien van een zelfregelende klep die automatisch reageert op variërende druk en kunnen geplaatst worden in een kunststof hefschuifpui.

lees meer
4-delige kunststof schuifpui
Kwaliteitswaarborg kunststof kozijnen

Wij vinden het belangrijk dat onze kunststof kozijnen van de juiste kwaliteit zijn. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de internationale norm DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen onze kozijnen aan de kwaliteitsrichtlijnen die Gealan aan kunststof kozijnen stelt.

lees meer
4-delige kunststof schuifpui
€ 3.862,02
excl. BTW
27 juni
15 werkdagen