Maatwerk kozijn

Ben je op zoek naar een houten of kunststof kozijn, maar is de afmeting of het ontwerp niet standaard? Bij Toelevering Online stel je zelf heel eenvoudig je maatwerk kozijn samen. Voor de kozijnen wordt hout of kunststof gebruikt van uitstekende kwaliteit. Met behulp van onze zeer gebruiksvriendelijke configurator stel je zelf online je maatwerk kozijn samen. Voer de gewenste afmetingen in, en je bent klaar om je maatwerk kozijn te bestellen. Toelevering Online weet als geen ander dat je in de bouw je producten snel geleverd wilt hebben. De bestelde kozijnen heb je dan ook al vanaf slechts vijf werkdagen in huis!Op zoek naar een maatwerk kozijn? Ga meteen zelf aan de slag!

Wil je direct aan de slag met de bestelling van jouw houten of kunststof maatwerk kozijn of kozijnen? Start met de configuratietool van Toelevering Online. Deze is 24/7 te gebruiken. Op locatie voer je de gewenste maten van jouw kozijnen in en kun je de maatvoering opslaan. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling later op een gewenst moment definitief kunt maken. In slechts vier eenvoudige stappen bestel je het maatwerk kozijn (of kozijnen) voor jouw project. Na de bestelling produceren wij jouw kozijnen in onze fabriek. Ook leveren de kozijnen graag bij je af. Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al binnen vijf werkdagen!

Kies voor een standaard of maatwerk kozijn

Toelevering Online heeft een zeer divers aanbod aan kunststof en houten deur- en raamkozijnen met standaard afmetingen. Of je nu kiest voor een raamkozijn, deurkozijn of vast glas kozijnen, de veelgebruikte afmetingen kun je direct bij ons bestellen. Wil je toch liever een aangepaste afmeting voor je kozijnen? Geen probleem! In de online configurator kun je je eigen maatwerk kozijn samenstellen. In de configurator is het mogelijk om zelf extra opties toe te voegen, zodat de kozijnen precies zo worden zoals jij dat voor ogen had. Klaar met ontwerpen? Je kunt direct jouw kozijn bestellen, zodat we snel aan de slag kunnen!

Meer informatie over een maatwerk kozijn van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over onze maatwerk kozijnen? Wil je graag hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Onze houten en kunststof kozijnen op maat worden gemaakt van Sepali mahonie hout. Dit hout laat zich uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×