Raamkozijn

Ben jij op zoek naar nieuwe raamkozijnen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Bij Toelevering Online ben je aan het juiste adres voor houten, kunststof en aluminium maatwerk kozijnen. Onze producten zijn altijd maatwerk en van uitstekende kwaliteit. Via de gebruiksvriendelijke configurator stel je ze in vier stappen simpel en snel samen. In de bouw wil je natuurlijk de producten snel geleverd hebben, zodat je verder kunt met de werkzaamheden. Dat begrijpen wij! Daarom hanteren wij altijd snelle levertijden: al vanaf vijf werkdagen kan jouw houten of kunststof raamkozijn worden geleverd op locatie. Probeer het zelf!Raamkozijnen bestellen?

Wil je meteen aan de slag met de bestelling van jouw raamkozijn? Je kunt kiezen uit een houten raamkozijn, een kunststof raamkozijn of een aluminium raamkozijn. Je kunt jouw maatwerk kozijnen online eenvoudig samenstellen. Kies een model van onze productpagina of stel zelf jouw kozijn samen. Je gegevens blijven bewaard als je een account hebt aangemaakt, zodat je de bestelling later op een gewenst moment definitief kunt maken. Na de bestelling produceren wij jouw kozijn in een van onze gespecialiseerde fabrieken. Ten slotte leveren onze professionele transporteurs het kozijn (of de kozijnen) graag bij je af. De levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd van houten en kunststof kozijnen is al vanaf 5 werkdagen. Je hoeft alleen nog maar de dag en het dagdeel te kiezen en klaar te staan om jouw maatwerk raamkozijnen in ontvangst te nemen!

Een raamkozijn van Toelevering Online: standaard of op maat gemaakt

Toelevering Online heeft een divers aanbod raamkozijnen. Wij hebben standaarduitvoeringen die voor je klaarstaan op de productpagina. Wil je een raamkozijn samenstellen en zie je deze niet staan op de productpagina? Geen probleem! In onze online configurator kun je je eigen kozijnen naar wens samenstellen. In de eerste stap kies je de gewenste maten en het materiaal (kunststof, hout of aluminium). In de tweede stap kun je de vakverdeling kiezen. Je kunt meerdere vlakken maken door stijlen en dorpels toe te voegen. In de volgende stap kies je dan de vulling van de verschillende vlakken. Elk vlak kun je apart invullen. In deze stap kies je ook aan welke zijde de scharnieren moeten worden geplaatst, of je ventilatieroosters wil toevoegen en welke beglazing je in je raamkozijn wil. In de laatste stap selecteer je de gewenste overige eigenschappen van jouw maatwerk kozijn. Denk hierbij aan de kleur en de muuraansluiting.

Stel jouw raamkozijn op maat samen en bestel vandaag nog!

Houten kozijnen Kunststof kozijnen

Een raamkozijn van Toelevering online: standaard of op maat gemaakt

Toelevering Online heeft een zeer divers aanbod aan raamkozijnen met standaard afmetingen. Wil je toch liever een andere afmeting? Geen probleem! In de online configurator kun je je eigen raamkozijn samenstellen. Hier is het mogelijk om zelf extra opties toe te voegen. Maak bijvoorbeeld de keuze een draai-kiepraam met één of meerdere vakken. Het raamkozijn compleet met glas bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online. Maak je keuze uit de diverse glassoorten, zoals HR++ glas of HR+++ glas. Liever onbeglaasd bestellen? Geen enkel probleem. Wij leveren dan wel de glaslatten mee!

Houten raamkozijnen

Onze houten raamkozijnen zijn te bestellen in verschillende kozijnprofielen. Zo kun je kiezen voor hardhouten raamkozijnen van geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hardhout of Meranti hardhout. Mahonie laat bijvoorbeeld ten opzichte van andere hardhoutsoorten relatief weinig kleurverschil zien. Mahoniehout is goed bestand tegen mechanische beschadigingen en is uitstekend te bewerken. Onze kozijnen van Mahoniehout bevatten weinig houtnerven- en poriën, wat resulteert in gladdere houten kozijnen. Je hebt daarnaast keuze uit duurzame houtsoorten waaronder Finti kozijnen en Accoya kozijnen.

In ons assortiment raamkozijenen vind je onder andere vast glas raamkozijnen, uitzetramen, draaikiepramen en draairamen. Alle houten raamkozijnen worden voor jou op maat gemaakt. Zo is er voor iedere woning en elk project wel een passende oplossing!

Kunststof raamkozijnen

Kunststof kozijnen zijn gemakkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur. Onze kunststof kozijnen bevatten profielen van gerenommeerde merken als Gealan, K-VISION en Schüco. De kunststof raamkozijnen bevatten een meerkamersysteem wat zorgt voor de beste isolatie en door de rubbers weet je zeker dat het kozijn dicht is. Wij leveren al onze raamkozijnen inclusief beslag. Neem bijvoorbeeld onze kunststof draaikiep raamkozijnen. Deze zijn voorzien van een meerpuntsvergrendeling en draaien naar binnen.

Met kunststof draaikiepramen van Gealan heb je zelfs de mogelijkheid om ze in een zomer- of winterstand te zetten. Hiermee kun je het raam in de zomer verder openen dan in de winter, zodat het lekker doortocht. In de winter kan je het raamkozijn een klein stukje kiepen, de ruimte wel geventileerd wordt, maar het niet te koud wordt in de ruimte. Stel jouw kunststof raamkozijnen samen bij Toelevering Online en bereken jouw prijs!

Aluminium raamkozijnen

Naast houten en kunststof raamkozijnen kun je bij ons ook terecht voor aluminium raamkozijnen. Deze zorgen voor een strakke en moderne uitstraling en hebben vele voordelen. Zo zijn ze perfect bestand tegen alle weersinvloeden: ze nemen geen vocht op, dus zullen niet barsten of rotten, en ze zijn niet vatbaar voor uv-straling of temperatuurschommelingen. Daarnaast behoudt het stevige, roestvaste materiaal haar vorm en kleur, zorgt het voor een goede isolatie en is het ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met keuze in matte of glanzende coating. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeft de aluminium variant nooit overgeschilderd of bijgewerkt te worden.

Het glas in jouw raamkozijn

In het kozijn moet natuurlijk glas komen dat van de juiste kwaliteit is. Daarom werken wij samen met verschillende professionele leveranciers die veel ervaring hebben met de productie van veilig glas. Standaard leveren wij HR++ glas, dit is dubbel glas dat uitstekend isoleert. Naast dit standaard HR++ glas kun je bij Toelevering Online kiezen voor enkel- of dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas. Veiligheidsglas dat gelaagd is, bestaat uit minimaal twee glasplaten met daartussen één of meerdere kunststoffolies. Deze folie zorgt ervoor dat het glas altijd een geheel blijft, ook als het breekt. Hierdoor is het raamkozijn met gelaagd glas altijd een veilige optie.

Kwaliteit en garantie van jouw raamkozijnen

Alle raamkozijnen die jij bij Toelevering Online bestelt, zijn van uitstekende kwaliteit. Onze houten en kunststof kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Ze voldoen stuk voor stuk aan de actuele Nederlandse wetgeving voor kozijnen. De kozijnen worden geproduceerd in professionele fabrieken, waar jaarlijkse controles gehouden worden om de kwaliteit van de kozijnen, materialen en werknemers hoog te houden. Al ons hang- en sluitwerk voldoet aan het SKG** (politie)keurmerk. Hierdoor kunnen wij 2 jaar garantie bieden op het hang- en sluitwerk. Omdat wij zeker weten dat we kwalitatief uitstekende kozijnen leveren, bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op jouw samengestelde raamkozijnen, het glas, de ventilatieroosters en de beglazingssystemen.

Raamkozijnen; wat zijn de prijzen?

Onze maatwerk raamkozijnen worden altijd tegen de scherpste prijzen geleverd. Wij kunnen met trots de laagste prijsgarantie bieden op jouw kozijnen. Kom jij ergens een vergelijkbaar kozijn tegen met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificering, maar is deze goedkoper? Wij horen het graag! Op deze manier betaal jij gegarandeerd de laagste prijs voor de beste kwaliteit. Jouw houten en kunststof raamkozijnen kunnen al vanaf vijf werkdagen geleverd worden tegen een laag verzendtarief. Je betaalt bij Toelevering Online per vierkante meter kozijn dat geleverd moet worden. Voor een klein uitzetraam betaal je dus minder dan voor een enorme schuifpui. Dus niet alleen de kozijnen zijn bij ons op maat gemaakt, ook de overige kosten!

Meer informatie over raamkozijenen van Toelevering Online?

Wil je graag hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Wil je meer informatie ontvangen over onze raamkozijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Het ervaren team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.


houten kozijnen van Toelevering Online
Kozijnen bestel je simpel en snel op Toelevering Online Begin met het samenstellen van jou kozijn Ga naar de configurator
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×