Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen op maat bestellen? Bij Toelevering Online stel je simpel en snel in een paar stappen jouw aluminium kozijn samen. Voer de maten in, bepaal de vakverdeling, de gewenste eigenschappen en de kleur. Wij berekenen direct jouw prijs en de levertijd!
Sterk, duurzaam en strakke uitstraling

Aluminium kozijnen bij Toelevering Online

Aluminium kozijnen zijn steeds populairder, onder andere door de vele voordelen. Ze hebben bijvoorbeeld een strakke en moderne uitstraling, maar aluminium kozijnen zijn ook onderhoudsvriendelijk, gaan voor een lange tijd mee en hebben een goede inbraakwerendheid.

De aluminium kozijnen van Toelevering Online zijn vervaardigd met het Reynaers kozijnprofiel. De kozijnen bieden een goede isolatie en zijn heel gebruiksvriendelijk.

Het Reynaers kozijnprofiel is een universeel systeem met goede prestaties op het gebied van stabiliteit, thermische isolatie en veiligheid. Het raamsysteem biedt uiteenlopende mogelijkheden voor naar binnen en naar buiten draaiende ramen. Bovendien voldoen de CS 68-ramen aan weerstandsklasse 2 en 3 tegen inbraakwerendheid.

Verschillende soorten aluminium kozijnen

Wij bieden je keuze uit verschillende soorten aluminium kozijnen die je op maat kunt bestellen. Het aanbod varieert van aluminium vast glas kozijnen, aluminium draaikiepramen en aluminium deurkozijnen tot aan aluminium tuindeuren en aluminium schuifpuien.

Bereken direct jouw prijs!

Bereken direct jouw prijs en levertijd! Via onze configurator bereken je eenvoudig en snel de prijs voor jouw kozijnen. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent! Je vult de gewenste maten in, selecteert de opties en wij berekenen direct jouw prijs en de levertijd. Dankzij onze laagsteprijsgarantie profiteer je bij ons van op maat gemaakte kozijnen voor de laagste prijs.

Inclusief hang- en sluitwerk

De kozijnen worden compleet geleverd, dus inclusief het garnituur, cilinders en scharnieren.

Al het hang- en sluitwerk dat we toepassen op onze aluminium kozijnen voldoet aan het SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De productie van de Reynaers kozijnen is KOMO gecertificeerd.

Inclusief beglazing

Je kunt de aluminium kozijnen inclusief beglazing bestellen. Je hebt keuze uit zowel HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas. We bieden hierin ook de keuze uit gelaagd glas (veiligheidsglas). Wij leveren altijd de glaslatten mee, ook als je kiest voor onbeglaasd.  De glaslatten worden net als de kozijnen vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

 

In een kleur naar keuze

De hoogwaardige Reynaers aluminium kozijnen zijn in onze configurator samen te stellen in verschillende kleuren. Aan de hand van een coating zorgen wij bij Toelevering Online ervoor dat je aluminium kozijn wordt voorzien van een coating naar keuze. Schuren en schilderen is dus niet meer nodig, het enige onderhoud is af en toe schoonmaken. Een aantal kleuren waarin je de aluminium kozijnen kunt bestellen is: wijnrood (RAL 3005), granietgrijs (RAL 7024), gitzwart (RAL 9005) en verkeerswit (RAL 9016).

Trendy zwarte aluminium kozijnen

Voor een modern en strak aanzicht valt de keuze van veel klanten tegenwoordig op zwarte aluminium kozijnen. De donkere kleur zorgt voor eenheid in de gevel en geeft rust in het geheel. De zwarte aluminium kozijnen creëren een industriële look die aansluit bij de moderne architectuur van nieuwbouwwoningen. Zowel bij aluminium ramen als bij (tuin)deuren en met name bij schuifpuien of grote overspanningen kunnen zwarte aluminium kozijnen de uitstraling bepalen. Wij bieden keuze uit verschillende donkere kleuren waaronder antracietgrijs (RAL 7016), zwartgrijs (RAL 7021) en gitzwart (RAL 9005).

Stel samen en bestel!

Bij Toelevering Online stel je met de configurator simpel en snel in vier stappen jouw houten, aluminium of kunststof kozijn samen. Voer de maten in, bepaal de vakverdeling, de gewenste eigenschappen en de kleur. Wij berekenen direct jouw prijs en de levertijd.