Badkamerraam

Bij Toelevering Online bestel je jouw eigen badkamerraam op maat. Bij het bouwen of verbouwen van je badkamer wil je (indien mogelijk) een badkamerraam plaatsen voor ventilatie en/of lichtinval. Bij Toelevering Online stel je jouw badkamerraam zelf samen. Lees hier alles over de soorten en mogelijkheden van de badkamerramen bij Toelevering Online.

Soorten badkamerramen

De hoogte en breedte van jouw badkamerraam hangt uiteraard af van de ruimte die je hebt om deze te plaatsen. In sommige badkamers is ruimte voor een groot kozijn met drie vakken en in andere badkamers is er alleen ruimte voor een klepraam. Bij Toelevering Online kun jij zelf bepalen welk soort kozijn in jouw badkamer past en stelt deze simpel en snel samen. Bij ons kun je kiezen voor een houten kozijn, kunststof kozijn of aluminium kozijn en verschillende soorten ramen. Van houten uitzetramen en houten draairamen tot kunststof vast glas kozijnen, aluminium draaikiepramen en meer.

Houten draairaam

Maatvoering badkamerramen

Wanneer er maar ruimte is voor een klein raam in jouw badkamer, kun je bij ons met geen enkel probleem kleine maat kozijnen bestellen. De badkamerramen zijn vanaf de kleinste maat 334 x 334 mm tot de grootste 4900 x 3000 mm samen te stellen. Zo is er altijd een passend raam voor jouw badkamer.

Type kozijnMinimale hoogteMinimale breedte
Houten vast glas kozijn468 mm468 mm
Houten vast raam484 mm534 mm
Houten draaikiepraam584 mm524 mm
Houten uitzetraam734 mm574 mm
Houten klepraam468 mm556 mm

Minimale maatvoeringen kunststof kozijnen

Type kozijnMinimale hoogteMinimale breedte
Kunststof vast glas kozijn462 mm462 mm
Kunststof draaikiepraam660 mm554 mm
Kunststof vast raam504 mm504 mm

 

Stel jouw badkamerraam samen

Met behulp van onze configurator stel je simpel en snel jouw badkamerraam samen. Kies alle gewenste eigenschappen, voeg bijvoorbeeld een ventilatierooster toe om de badkamer te luchten. Daarnaast kun je bij Toelevering Online ook kiezen voor mat glas in het badkamerraam, waarmee je je privacy waarborgt. Als je klaar bent met configureren zie je direct wat jouw badkamerraam kost en wanneer we deze leveren.

Hulp nodig bij het samenstellen?

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw badkamerraam of weet je niet goed welke je moet kiezen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij bieden jou graag het beste advies en vertellen je wat er mogelijk is. Heb je geen hulp nodig, stel dan snel jouw badkamerraam samen in de configurator.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×