Badkamerraam

Bij Toelevering Online bestel je jouw eigen badkamerraam op maat. Bij het bouwen of verbouwen van je badkamer wil je (indien mogelijk) een badkamerraam plaatsen voor ventilatie en/of lichtinval. Bij Toelevering Online stel je jouw badkamerraam zelf samen. Lees hier alles over de soorten en mogelijkheden van de badkamerramen bij Toelevering Online.

Soorten badkamerramen

De hoogte en breedte van jouw badkamerraam hangt uiteraard af van de ruimte die je hebt om deze te plaatsen. In sommige badkamers is ruimte voor een groot kozijn met drie vakken en in andere badkamers is er alleen ruimte voor een klepraam. Bij Toelevering Online kun jij zelf bepalen welk soort kozijn in jouw badkamer past en stelt deze simpel en snel samen. Bij ons kun je kiezen voor een houten kozijn, kunststof kozijn of aluminium kozijn en verschillende soorten ramen. Van houten uitzetramen en houten draairamen tot kunststof vast glas kozijnen, aluminium draaikiepramen en meer.

Houten draairaam

Maatvoering badkamerramen

Wanneer er maar ruimte is voor een klein raam in jouw badkamer, kun je bij ons met geen enkel probleem kleine maat kozijnen bestellen. De badkamerramen zijn vanaf de kleinste maat 468 x 468 mm tot de grootste 4900 x 3000 mm samen te stellen. Zo is er altijd een passend raam voor jouw badkamer.

Type kozijn Minimale hoogte Minimale breedte
Houten valraam 491 mm 470 mm
Houten vast glas kozijn 468 mm 468 mm
Houten vast raam 484 mm 534 mm
Houten draaikiepraam 584 mm 524 mm
Houten uitzetraam 734 mm 574 mm
Houten klepraam 468 mm 556 mm

Minimale maatvoeringen kunststof kozijnen

Type kozijn Minimale hoogte Minimale breedte
Kunststof vast glas kozijn 462 mm 462 mm
Kunststof draaikiepraam 660 mm 554 mm
Kunststof vast raam 504 mm 504 mm

 

Stel jouw badkamerraam samen

Met behulp van onze configurator stel je simpel en snel jouw badkamerraam samen. Kies alle gewenste eigenschappen, voeg bijvoorbeeld een ventilatierooster toe om de badkamer te luchten. Daarnaast kun je bij Toelevering Online ook kiezen voor mat glas in het badkamerraam, waarmee je je privacy waarborgt. Als je klaar bent met configureren zie je direct wat jouw badkamerraam kost en wanneer we deze leveren.

Hulp nodig bij het samenstellen?

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw badkamerraam of weet je niet goed welke je moet kiezen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij bieden jou graag het beste advies en vertellen je wat er mogelijk is. Heb je geen hulp nodig, stel dan snel jouw badkamerraam samen in de configurator.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×