CS77, SL38 & MB-79N

Beschikbaar in Reynaers en Aluprof

Onze standaard aluminium voordeuren kunnen uitgevoerd worden in drie profielen; Reynaers CS77, Reynaers SL38 en Aluprof MB-79N.

Het Reynaers CS77 is een profiel wat veel voorkomt. Het moderne profiel heeft een robuuster aanzicht doordat het een breder profiel is. Het Reynaers SL38 profiel is een slanker profiel. Doordat het een slanker profiel is hebben de deuren een strakkere uitstraling. Afhankelijk van jouw voorkeur kan er gekozen worden voor één van deze twee Reynaers profielen.

Daarnaast bieden we de voordeuren ook aan in het Aluprof MB-79N profiel. Dit profiel zit qua breedte in het aanzicht tussen de CS77 en SL38 variant in. Daarnaast worden de kozijnen van Aluprof afgewerkt met een structuur coating, met deze kozijnen ontstaat een luxe uitstraling en zijn de kozijnen krasvaster. Daarnaast heeft het Aluprof profiel een betere isolatiewaarde ten opzichte van de Reynaers profielen.

Stel jouw aluminium voordeur samen

Je stelt jouw aluminium voordeur simpel en snel samen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Selecteer het gewenste profiel en bestel vandaag nog jouw kozijnen bij Toelevering Online!

Aluminium voordeur met zijlicht of bovenlicht

Onze standaard aluminium voordeuren zijn veelvoorkomende typen en bieden meer ruimte voor lichtinval dankzij de glasvakken. Daarnaast is het mogelijk om de voordeuren te voorzien van een zij- of bovenlicht. Op deze manier kun je nog meer licht jouw entree van de woning binnenhalen.

Inbraakwerende deuren

Je wilt uiteraard dat jouw voordeur inbrekers zo goed mogelijk buiten de deur kan houden. Onze aluminium voordeuren worden altijd compleet geleverd inclusief het benodigde beslag, clinders en hang- en sluitwerk. De producten die wij toepassen voldoen aan de eisen van het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) en SKG**.

Beschikbaar in diverse kleuren

De aluminium voordeuren zijn beschikbaar in diverse kleuren en worden aangebracht door middel van een coating. Bij het selecteren van de kleuren heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard coating of een seaside coating. Met een seaside coating zijn jouw kozijnen nog beter beschermd en gaan ze langer mee. Worden de kozijnen geplaatst in de buurt van zware industrie, een zwembad of de zee dan is het zeer aan te raden een seaside coating toe te passen. Dit kan natuurlijk ook wanneer een van de omstandigheden niet van toepassing is.

De kozijnen van Reynaers worden voorzien van een matte coating en de kozijnen met Aluprof worden voorzien van een structuur coating. Bij een structuur coating is het kozijn krasvaster en krijgt het een luxere uitstraling.

Stel eenvoudig jouw kozijnen op maat samen!

Bij Toelevering Online stel je simpel en snel kozijnen op maat samen in onze gebruiksvriendelijke configurator. Naast het eenvoudige bestelproces profiteer je van supersnelle levertijden en haal je kozijnen met kwaliteit in huis. Stel je kozijn samen en bestel vandaag nog!