Losse stapeldorpeldeur

Bekijk hier onze losse stapeldorpeldeuren, de stapeldorpeldeur is beschikbaar met kader of met een verjongde profilering. Selecteer de gewenste deur en stel het vervolgens eenvoudig naar eigen wens samen! 
Meranti hout

Losse stapeldorpeldeur bij Toelevering Online

De losse deuren kunnen bij Toelevering Online samen worden gesteld in de configurator. De stapeldorpeldeuren worden aangeboden in twee verschillende soorten omfrezingen: verjongd en met kader. 

Onze losse deuren worden compleet geleverd inclusief het benodigde hang- en sluitwerk. De stapeldorpeldeuren worden standaard voorzien van een driepuntsluiting, daarnaast worden scharnieren, beslag en de benodigde sluitkommen meegeleverd. Tijdens het samenstellen van je losse deur heb je verschillende mogelijkheden bij het bepalen van het aantal stapeldorpels en de keuze voor beglazing. Stel jouw losse deur op maat eenvoudig samen en bestel bij Toelevering Online! 

Verschillende omfrezingen losse deuren

Bij Toelevering Online bieden wij losse stapeldorpeldeuren aan in een verjongde omfrezing en een omfrezing met kader. Bij de stapeldorpeldeur met een kaderprofilering wordt er aan de binnenzijde een afdichtingsrubber geplaatst. De stapeldorpel deur met een verjongd profiel geeft je deur een authentieke uitstraling. De afmeting van het profiel is 56 x 114 mm.

Materiaal losse deuren

Zowel de losse stapeldorpeldeuren met verjongde omfrezing als de stapeldorpeldeur met een kaderprofilering zijn beide vervaardigd uit Meranti hardhout. Het Meranti hout valt in de duurzaamheidsklasse 2, dit betekent dat het hout goed bestendig is tegen ongunstige weersomstandigheden, insecten en schimmels.

 

Glas bij losse stapeldorpeldeuren

De losse stapeldorpeldeuren kunnen zowel beglaasd als onbeglaasd geleverd worden. De losse deuren worden geleverd met HR++ (dubbel) glas, bij de keuze voor beglazing. Bij de keuze voor glas wordt het glas wordt standaard tweezijdig gelaagd geleverd.

Voorlak voor de losse stapeldorpeldeuren

Voor onze losse stapeldorpeldeuren bieden wij bij Toelevering Online meerdere kleuren voorlak aan. Tijdens het samenstellen zijn de volgende kozijnkleuren beschikbaar: Wit (RAL 9010), Antraciet (RAL 7016), Verkeersgrijs A (RAL 7042) en zwart (RAL 9005). Het beslag kan worden geleverd in de kleur aluminium F1 of Zwart (RAL 9005).