Draaikiepraam

Wil jij jouw houten, kunststof of aluminium draaikiepraam van uitstekende kwaliteit snel en eenvoudig bestellen? Toelevering Online weet als geen ander dat je in de bouw je producten snel geleverd wilt hebben. Je wilt immers snel weer verder met alle andere werkzaamheden. Bij Toelevering Online is het daarom mogelijk om jouw maatwerk kozijnen te bestellen en de houten of kunststof draaikiepramen vanaf vijf werkdagen al in huis te hebben. Met behulp van onze zeer gebruiksvriendelijke online configurator ontwerp je zelf je eigen draaikiepraam. Kies de gewenste afmetingen en wij maken het voor je!Wat is een draaikiepraam?

Een draaikiepraam is een raam dat op twee manieren kan worden geopend: het kan worden gedraaid om volledig te openen als een deur of kan kantelen aan de bovenkant voor ventilatie. Een kiep kantelraam en een kiep tuimelraam zijn synoniemen voor hetzelfde type raam en verwijzen ook naar het vermogen om het raam te openen door het te kantelen of te kiepen. Dit soort ramen wordt vaak gebruikt in moderne gebouwen vanwege de flexibiliteit en de mogelijkheid om de hoeveelheid luchtstroom te regelen. Toelevering Online heeft verschillende materialen en profielen draaikiepramen, zoals kunststof, houten en aluminium.

Kunststof draaikiepraam

Voor onze kunststof draaikiepramen zijn er veel mogelijkheden. De kunststof raamkozijnen van Toelevering Online hebben een naar binnen draaiend draaikiepraam. Een groot voordeel hiervan is dat de ramen vanaf binnen gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Je hoeft niet meer met een ladder naar de lastige plekken, wat een stuk veiliger is. Met de draaikiepramen van Toelevering Online kun je bepalen of het raam een klein stuk naar binnen kiept of dat je hem naar buiten draait. Hierdoor kun je onder alle weersomstandigheden de ruimtes ventileren. Alle kunststof draaikiepramen bevatten een meerkamersysteem en zijn hierdoor uitstekend geïsoleerd en geluiddicht.

Wij hebben kunststof kozijnen van gerenommeerde fabrikanten, waaronder K-Vision, Gealan en Schüco. Stel jouw kunststof draaikiepraam samen en bereken jouw prijs!

Houten draaikiepraam

Voor houten draaikiepramen (of kiep kantelramen) ben je bij Toelevering Online aan het juiste adres. Op de productpagina staan al veel soorten draaikiepramen voor je klaar. Je hoeft alleen nog maar de maten in te voeren en de opties te kiezen. Wij berekenen direct jouw prijs en vertellen je wat de levertijd is. Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Zo hebben wij hardhouten kozijnen van geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hardhout en Meranti hardhout. Beide houtsoorten laat zich goed bewerken en zijn goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Zo heb je bij Toelevering Online altijd een kwalitatief uitstekend draaikiepraam. Ook kun je kiezen voor een van onze duurzame houtsoorten waaronder de Finti kozijnen en Accoya kozijnen.

Aluminium draaikiepraam

Naast de houten en kunststof varianten bieden wij ook aluminium draaikiepramen aan. Via de online configurator stel je deze nu in vier stappen eenvoudig naar eigen keuze samen. Wij streven ernaar om jouw maatwerk aluminum draaikiepramen vervolgens zo snel mogelijk te leveren, zodat je door kunt met je project. Na het samenstellen berekenen wij direct de prijs en levertijd zodat je weet waar je aan toe bent.

Draaikiepraam als badkamerraam

Een draaikiepraam is een uitstekende optie als badkamerraam. Het heeft twee manieren van openen: het kan zowel naar binnen draaien als kiepen, wat zorgt voor optimale ventilatie en gemakkelijke reiniging van het raam. Het biedt ook voldoende privacy, omdat het niet volledig geopend kan worden en een deel van het raam altijd gesloten blijft. Een draaikiepraam kan ook goed afgesloten worden, waardoor het veiliger is dan sommige andere raamtypen. Bij het plaatsen van een draaikiepraam in de badkamer is het belangrijk om te kiezen voor een raam dat bestand is tegen vocht en dat goed geïnstalleerd wordt om lekkages te voorkomen.

Bestel meteen een draaikiepraam op maat

Wil je meteen aan de slag met de bestelling van jouw kiep tuimelraam? Je kunt online jouw draaikiepraam eenvoudig samenstellen. De configurator is 24/7 te gebruiken. Je voert de gewenste maten in en de maatvoering kan worden opgeslagen. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling later op een gewenst moment definitief kunt maken. In slechts vier simpele stappen bestel je het houten of kunststof draaikiepraam (of ramen) voor jouw project. Na de bestelling wordt het kiep kantelraam of in één van onze fabrieken gefabriceerd. Tenslotte leveren wij jouw kiep kantelraam graag bij je af. Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd van jouw kiep tuimelraam is al vanaf 5 dagen!

Het glas in jouw draaikiepraam

Je kunt de draaikiepramen van Toelevering Online bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Wij werken samen met verschillende deskundige leveranciers, die stuk voor stuk veel ervaring hebben in de glasproductie. Standaard wordt er bij Toelevering Online HR++ glas geleverd. Dit is dubbel glas met een uitstekende isolatie in de diep kantelramen. Naast dit glas kun je nog kiezen voor enkel- of dubbelzijdig gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit veiligheidsglas is gelaagd en dit zorgt er voor dat het glas altijd één geheel blijft. Ook als de ruit breekt blijft het aan elkaar, dit is dus een hele veilige optie. Wil je jouw houten draaikiepraam bestellen zonder glas? Ook dat kan! Wij leveren het kozijn dan zonder glas, maar wij leveren de glaslatten wel mee.

Draaikiepramen van uitstekende kwaliteit

De draaikiepramen van Toelevering Onilne zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Ze voldoen aan verschillende eisen en certificering. Zo zijn alle draaikiepramen KOMO-gecertificeerd en voldoen ze aan de actuele Nederlandse wetgeving voor kozijnen. Onze kiep kantelramen met kozijnen worden geproduceerd in deskundige fabrieken. Hier worden jaarlijkse diverse controles uitgevoerd om de kwaliteit en werkwijze zo optimaal mogelijk te houden. Het hang- en sluitwerk van Toelevering Online voldoet aan minimaal het SKG** keurmerk en Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Wij weten dat we kwalitatieve producten leveren en daarom krijg je bij ons maar liefst 10 jaar op kozijnen met bijbehorende beglazing!

Scherpe prijzen voor jouw kiep kantelraam

Toelevering Online biedt met trots de laagste prijsgarantie op al haar maatwerk kozijnen. Zo bestel jij jouw kiep kantelraam altijd voor de scherpste prijs. Zie je ergens anders een vergelijkbaar product met dezelfde certificering, levervoorwaarden en eigenschappen, maar is deze goedkoper? Laat het ons weten! Op die manier zorgen wij ervoor dat je nooit teveel betaalt. De snelst mogelijke levertijd van houten en kunststof kozijnen is bij ons al vanaf 5 werkdagen. Wij bieden altijd passende verzendprijzen per bestelling. Als je een klein uitzetraam bestelt, betaal je bijvoorbeeld veel minder verzendkosten dan voor een enorme schuifpui. Zo zijn dus niet alleen onze kiep tuimelramen met kozijn maatwerk, ook de levertijd en verzendkosten.

Meer informatie over een draaikiepraam van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over onze houten, kunststof en aluminium draaikiepramen? Heb je hulp nodig tijdens het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig op het gebied van kiep kantelramen.

Neem direct contact op


Klantenservice Toelevering Online
Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw draaikieraam? Wij helpen je graag! Klantenservice Toelevering Online Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×