Gevelkozijnen

Ben je op zoek naar gevelkozijnen voor een renovatie of nieuwbouwproject? Bij Toelevering Online hebben wij een groot assortiment aan gevelkozijnen waaruit je kunt kiezen. We bieden zowel houten en kunststof als aluminium gevelkozijnen in verschillende kozijnprofielen. Je configureert eenvoudig en snel jouw gevelkozijnen op maat via onze configurator. Wij kunnen houten en kunststof kozijnen al leveren vanaf 5 werkdagen zodat jij snel verder kan met jouw klus. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.Houten gevelkozijnen

Wij hebben verschillende soorten houten gevelkozijnen in ons assortiment. Al onze gevelkozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Wij leveren al onze gevelkozijnen compleet en inclusief beslag dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en minimaal de SKG**-norm. Bekijk de mogelijkheden, stel samen en bestel!

Mahonie gevelkozijnen

Onze hardhouten Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit Sapeli Mahonie hout. Mahonie laat in vergelijking met andere hardhoutsoorten relatief weinig kleurverschil zien. Ook laat deze houtsoort zich goed bewerken en is het oppervlak gladder. Dit komt doordat het hout minder houtporiën en nerven bevat, waardoor er een gladder eindresultaat ontstaat. Het betreft een verdiept kozijnprofiel van 67 x 114 mm.

Finti gevelkozijnen

Onze duurzame Finti kozijnen worden vervaardigd uit verantwoord Scandinavisch naaldhout met betere eigenschappen dan tropisch hardhout. Zo zijn onze Finti kozijnen tot 58% beter isolerend dan tropisch hardhout wat zorgt voor besparing. Standaard leveren wij onze Finti houten kozijnen in de aflak. Door het verfsysteem is het mogelijk om de houten kozijnen met het Finti kozijnprofiel maar één keer in de 12 jaar opnieuw te schilderen. Het verdiepte systeem heeft een profielkader dichting en het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm.

Accoya gevelkozijnen

Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout. Het hout ondergaat een actylatieproces. Dit is een zuurbad waardoor de structuur blijvend wijzigt tot in de kern. Hierdoor ontstaat er een milieuvriendelijk, massief hout met een extreem hoge duurzaamheid. Met een levensduur van 50 jaar bovengronds en 25 jaar ondergronds of in het water, valt Accoya in duurzaamheidsklasse 1, de hoogst haalbare duurzaamheidsklasse. Kozijnen van Accoya hebben daarnaast minder onderhoud nodig dan kozijnen van andere houtsoorten: verf en lak gaan drie tot vier keer langer mee.

Het betreft een verdiept kozijnprofiel van 67 x 114 mm.

Kunststof gevelkozijnen

Binnen ons assortiment kunststof kozijnen bieden we tevens verschillende kozijnprofielen. We hebben gevelkozijnen van K-VISION, Gealan en Schüco. Net als de houten kozijnen voldoen onze kunststof gevelkozijnen aan het KOMO-keurmerk en aan de Nederlandse regelgeving. De kunststof gevelkozijnen worden compleet geleverd inclusief het benodigde hang- en sluitwerk. Al het beslag wat wij toepassen voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en minimaal de SKG**-norm.

K-VISION kozijnen

Bij Toelevering Online bieden wij twee kozijnprofielen van K-VISION. Het gaat om de K-VISION Trend en het K-VISION Classic kozijnprofiel. Het zijn kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke kunststof gevelkozijnen.

Het K-VISION Trend kozijnprofiel is een verdiept profiel van 81 x 120 mm. Het kozijn heeft een strakke uitstraling en heeft uitstekende isolatiewaarden. De K-VISION Trend kozijnen zijn altijd voorzien van een aanslag van 18 mm. Ons advies is om 3 tot 5 mm speling te houden, gebruik daarom stelkozijnen van 13 a 15 mm dik.

Het K-VISION Classic kozijnprofiel is een van de meest slanke kozijnprofielen op de markt. Het betreft een vlak kozijnprofiel van 84 x 76 mm en heeft een strakke en moderne uitstraling. De K-VISION Classic gevelkozijnen zijn altijd voorzien van een aanslag van 21 mm. Ons advies is om 3 tot 5 mm speling te houden, gebruik daarom stelkozijnen van 16 a 18 mm dik.

Gealan kozijnen

Wij hebben diverse kozijnprofielen van Gealan voor raamkozijnen, deurkozijnen en kunststof schuifpuien. De kozijnprofielen van Gealan zijn KOMO-gecertificeerd en worden in een Nederlandse fabriek via volledig geautomatiseerde en moderne processen geproduceerd. De kunststof gevelkozijnen van Gealan bieden een goede inbraakwerendheid, isolatie, wind- en waterdichtheid, hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ze zijn onderhoudsvriendelijk. Je kunt de Gealan gevelkozijnen samenstellen met houtlook uitstraling en in veel verschillende kleuren.

Schüco kozijnen

Wij hebben tevens Schüco gevelkozijnen. De kozijnprofielen van Schüco zijn KOMO-gecertificeerd, bieden een goede inbraakwerendheid, isolatie, wind- en waterdichtheid, hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ze zijn onderhoudsvriendelijk. Je kunt de Schüco gevelkozijnen samenstellen met verschillende folies en kleuren waarmee je verschillende uitstralingen in kunt creëren. Stel jouw Schüco gevelkozijnen samen en bekijk de mogelijkheden!

Eenvoudig jouw eigen gevelkozijnen samenstellen

Je kunt eenvoudig gevelkozijnen samenstellen via onze configurator, maar we hebben de populaire kozijnen ook alvast voor je klaargezet op onze productpagina’s zodat jij gemakkelijk jouw eigen houten, kunststof aluminium gevelkozijn kan samenstellen. Wil je meerdere gevelkozijnen samenstellen voor jouw project? Dan kun je de kozijnen toevoegen aan een project zodat jij een goed overzicht houdt.

Bestel bij Toelevering Online!

Bij Toelevering Online profiteer je van een snelle levering, goede kwaliteit en de laagsteprijsgarantie. Wij leveren onze de gevelkozijnen al vanaf 5 werkdagen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en kun je snel door met jouw klus.

Wil je meer weten over de gevelkozijnen van Toelevering Online? Onze klantenservice is op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur te bereiken via de mail, chat, telefoon en WhatsApp.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Onze op maat gemaakte gevelkozijnen zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit. Stel nu zelf samen! Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×