Houten binnendeurkozijnen voor stompe deuren

Bij Toelevering Online bestel je gemakkelijk en snel binnendeur kozijnen voor een stompe deur. Wij leveren binnendeurkozijnen van uitstekende kwaliteit al vanaf 5 werkdagen, zodat jij snel verder kunt met jouw klus. We hebben de meest voorkomende maten alvast voor je klaargezet. Je kiest eenvoudig de deurmaat, vult de opties in en wij berekenen direct jouw prijs. Jij weet dus direct waar je aan toe bent.
Bepaal jouw maat

Voor verschillende deurmaten

Wij leveren onze houten binnendeurkozijnen voor stompe deuren in verschillende standaard deurmaten. Wij zijn uitgegaan van de deurmaat zodat jij altijd een goed passend kozijn hebt voor jouw binnendeuren. Let op: de buitenwerkse maat van het kozijn is groter. We bieden de volgende breedtematen:

  • 780 mm
  • 830 mm
  • 880 mm
  • 930 mm

Voor de hoogtematen heb je keuze uit:

  • 2115 mm
  • 2315 mm

Meer lezen over standaard deurmaten? Lees dan onze blog over: Standaard deurmaat bepalen.

Keuze uit zowel stomp als opdek

Stomp of opdek?

Bij binnendeuren zijn er twee verschillende soorten. Je hebt opdekdeuren en stompe deuren. Een stompe deur valt volledig in het kozijn waar een opdekdeur gedeeltelijk op het kozijn valt. Het is daarom gemakkelijk om te herkennen of het gaat om een opdekdeur of stompe deur. Een andere manier om opdekdeuren en stompe deuren te onderscheiden zijn de scharnieren. Opdekdeuren hebben speciale paumelles waar stompe deuren afgehangen worden met scharnieren.

Wij bieden zowel binnendeurkozijnen voor opdekdeuren als stompe deuren. De binnendeurkozijnen voor opdekdeuren hebben een deursponning van 17 x 25 mm en de binnendeurkozijenen voor stompe deuren hebben een deursponning van 17 x 45 mm.

Binnendeurkozijnen van Meranti hardhout

Onze binnendeurkozijnen voor stompe deuren worden gemaakt van Meranti hardhout. Hardhouten binnendeuren zijn minder gevoelig voor beschadigingen dan bijvoorbeeld vuren binnendeurkozijnen. Wij kunnen de Meranti hardhouten binnendeurkozijnen leveren met FSC hout en niet-FSC hout. Wij leveren de binnenkozijnen standaard in de voorlak waarbij je keuze hebt uit diverse kleuren. Je hoeft het kozijn alleen nog maar af te lakken. Om ervoor te zorgen dat het houten binnendeurkozijn zijn vorm behoudt tijdens transport monteren wij een stellat onder het kozijn. Op die manier kunnen we de kwaliteit en vorm van het binnendeurkozijn waarborgen.

Voor binnendeurkozijnen is een profiel van 56 x 90 mm een veel toegepaste maat voor het kozijnhout. Onze binnendeurkozijnen hebben een profiel van 67 x 114 mm. Hiermee krijg je een robuuster kozijn.

Al vanaf 5 werkdagen geleverd

Wij bieden je een snelle levering en kunnen al binnen 5 werkdagen jouw houten binnendeurkozijnen voor stompe deuren leveren. Hierdoor kan jij snel verder met jouw klus! Heb je nog vragen over onze binnendeurkozijnen? Wij beantwoorden graag jouw vragen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via mail, telefoon, chat en via whatsapp.