Bouwbedrijf Obdeijn bestelt zijn kozijnen eenvoudig online

Niek
26 april 2022

Eenvoudig kozijnen bestellen, ook al is de afmeting of het ontwerp niet standaard. Bij Toelevering Online stel je eenvoudig maatwerk kozijnen samen. Handig voor professionele aannemers, ZZP’ers en bouwbedrijven. We spraken met Bouwbedrijf Obdeijn uit Broekland over zijn ervaring met online kozijnen bestellen.

 

Eén van onze vaste klanten is Ronny Obdeijn, eigenaar van Bouwbedrijf Obdeijn te Broekland. Obdeijn is vooral werkzaam in de verbouw en renovatie en bestelt sinds een jaar zijn kozijnen bij Toelevering Online: “Vaak gaat het bij mijn opdrachten om grote series kozijnen, waarvoor ik de capaciteit niet zelf in huis heb. Ik was daarom op zoek naar een partij waar ik snel kozijnen kon bestellen en kwam bij Toelevering Online terecht.”

“Voorheen moest ik vaak lang wachten op een offerte. Nu heb ik in een korter tijdsbestek de kozijnen zelfs al in huis.”
Ronny Obdeijn, eigenaar Bouwbedrijf Obdeijn

Inspelen op de behoefte van de klant

Wij zijn ontstaan vanuit de behoefte van de klant. Uit een uitgebreid haalbaarheidsonderzoek bleek vooral bij aannemers, bouwbedrijven en ZZP’ers behoefte te zijn aan het snel bestellen van kwalitatief hoogwaardige kozijnen tegen een scherpe prijs. Obdeijn beaamt dit: “De snelheid is een belangrijke reden dat ik bij Toelevering Online bestel. Voorheen moest ik vaak lang wachten op een offerte. Nu heb ik in een korter tijdsbestek de kozijnen zelfs al in huis.”

"Inmiddels is Toelevering Online een handig middel bij de calculatie van mijn projecten. Ik stel mijn kozijnen samen en zie direct een prijs. Als een opdracht definitief wordt, hoef ik slechts het bewaarde project te openen, de maatvoering te checken en te bestellen. Dat scheelt aanzienlijk veel tijd!"
Ronny Obdeijn, eigenaar Bouwbedrijf Obdeijn

Standaard én maatwerk kozijnen

Wij bieden niet alleen standaard kozijnen van hout en kunststof, maar vooral maatwerk. Een klant kan eenvoudig zijn maatwerk kozijn samenstellen in onze configurator. Obdeijn is al helemaal gewend aan het online bestellen: “Inmiddels is Toelevering Online een handig middel bij de calculatie van mijn projecten. Ik stel mijn kozijnen samen en zie direct een prijs. Als een opdracht definitief wordt, hoef ik slechts het bewaarde project te openen, de maatvoering te checken en te bestellen. Dat scheelt aanzienlijk veel tijd”, aldus Obdeijn. Zodra een bestelling is afgerond, wordt de productie geautomatiseerd in gang gezet in één van de aangesloten fabrieken in binnen- en buitenland. Vanaf vijf werkdagen na bestelling worden de kozijnen op een locatie en tijdstip naar keuze afgeleverd.

Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar

Voor advies kunnen klanten terecht bij de klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, mail, chat en WhatsApp. Obdeijn is blij met die communicatiemogelijkheden: “Soms heb ik voor een project net wat meer technische informatie nodig. Die kwesties bespreek ik dan met een medewerker van klantenservice. Heel handig, want zij kunnen me snel verder helpen.”

Levering

Toelevering Online levert de kozijnen van Obdeijn op de gewenste locatie. Dit kan jij ook! Toelevering Online levert namelijk door heel Nederland. We doen dit onder andere in de provincies Groningen, Utrecht, Zuid-Holland, Overijssel en Flevoland.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×