Kiki levert kozijnen in Rijssen bij Maaike

Kiki
20 februari 2019

Afgelopen week heeft Kiki maatwerk houten kozijnen afgeleverd op locatie bij Maaike. Eén van haar toiletramen moest vervangen worden. Via een timmerman uit Rijssen hoorde ze van Toelevering Online. In onze online configurator heeft ze haar maatwerk kozijnen in vier simpele stappen samengesteld. Lees snel verder!

Op bezoek bij de klant

Normaal gesproken zorgen de chauffeurs ervoor dat de kozijnen worden afgeleverd op het moment waarop het jou uitkomt. Om onze klanten ook offline te leren kennen heeft Kiki dit keer het kozijn persoonlijk afgeleverd in Rijssen. Maaike was erg enthousiast en is tevreden met de service van Toelevering Online. ‘Onze medewerkers doen er alles aan om de klantervaring naar een 10 te krijgen’, vertelt Kiki.

Uitstekende service

De maatwerk kozijnen van Maaike zijn bestemd voor een verbouwing van haar toiletruimte. Om dezelfde uitstraling te geven aan het huis, heeft ze er voor gekozen om ook het bestaande kozijn te vervangen. Maaike heeft de houten kozijnen laten leveren inclusief ventilatieroosters. Zo kan er in het kleinste kamertje goed geventileerd worden ;-).

De houten kozijnen had Maaike in no-time samengesteld, ze vond het gemakkelijk om aan de hand van de maatvoering het kozijn te creëren. De online configurator bestaat uit vier stappen, je kiest je vakverdeling en bepaalt zelf welke vakvulling je wilt toepassen. Onze configurator is zo gebouwd dat wij alles wat jij samenstelt, kunnen produceren. Lees hier meer over onze gebruiksvriendelijke configurator.

Wil jij net zo’n tevreden klant worden als Maaike? Bestel je kozijnen dan bij Toelevering Online. Wij leveren de kozijnen door heel Nederland. Dit doen we onder andere in Leiden, Alkmaar, Deventer, Apeldoorn, Nijmegen, Venlo en Rotterdam.

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw maatwerk kozijn?

Heb jij Kiki al eens gesproken via de chat, mail, telefoon of WhatsApp?! Ze staat dagelijks met haar collega’s voor jou klaar.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×