Kozijn voor dakkapel

Niek Wopereis
19 februari 2018

Een dakkapel biedt extra ruimte en lichtinval bij ruimtes met schuine daken. Wanneer je een dakkapel op je huis plaatst, is een kozijn eigenlijk een onmisbaar element. Wellicht beschikt je huis al over één of meerdere dakkapellen en zijn deze aan vervanging toe. In dat geval kun je bij Toelevering Online terecht voor een maatwerk kozijn voor jouw dakkapel.

Kozijn voor dakkapel

Bij Toelevering Online kun je terecht voor diverse soorten kozijnen voor je dakkapel. Je kunt kiezen voor vast glas kozijnen, maar ook voor kozijnen met naar binnen of naar buiten draaiende ramen. De keuze voor het geschikte kozijn voor jouw dakkapel hangt af van meerdere factoren, zoals persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte.

Verschillende soorten kozijnen voor een dakkapel

Je kunt bij Toelevering Online kiezen uit diverse soorten kozijnen voor jouw dakkapel.

Onze vast glas kozijnen kun je niet openen. Wanneer je een ruimte toch wilt ventileren, zul je een ventilatierooster aan het kozijn moeten toevoegen. Wil je het raam wel volledig kunnen openen? Dan is een naar binnen of naar buiten draaiend raam een geschikte oplossing. Het voordeel van een naar binnen draaiend raamkozijn is dat deze niet volledig geopend hoeft te worden om een ruimte te ventileren. Je zet het raam simpelweg op de kiepstand. Enkele voordelen van naar binnen draaiende ramen zijn dat de wind hier geen vat op kan krijgen en dat ze eenvoudig van binnenuit gewassen kunnen worden. Naar buiten draaiende ramen zijn op hun beurt een ideale oplossing wanneer je binnen weinig ruimte hebt om het raam open te zetten of wanneer je raamdecoratie voor je raam hebt zitten. Door het raam naar buiten te openen, heb je geen last van die raamdecoratie of van eventuele spullen die in de weg staan.

Nieuw maatwerk kozijn voor dakkapel

Wil je een nieuwe dakkapel plaatsen bij jouw woning of wil je de kozijnen van jouw bestaande dakkapel vervangen? Bij Toelevering bestel je het juiste kozijn op maat voor jouw dakkapel. In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je je eigen kozijnen geheel naar wens samenstellen in vier simpele stappen. Het is ook mogelijk om te kiezen uit een aantal voorgedefinieerde kozijnen voor jouw dakkapel. Bekijk hiervoor onze productpagina. Ook hier kun je je eigen maten en gewenste afwerking doorvoeren. Een nieuw kozijn voor een dakkapel kan al vanaf 5 werkdagen geleverd worden, en nog wel door heel Nederland! Zo kun je jouw project altijd snel voortzetten. Toelevering Online levert onder andere in de provincies Noord-Holland, Groningen, Limburg, Zeeland, Overijssel en Utrecht.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste kozijn voor jouw dakkapel?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste kozijn voor jouw dakkapel? Het professionele team van Toelevering Online helpt je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie over welk kozijn geschikt voor jouw dakkapel.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×