Kozijn voor dakkapel

Niek
19 februari 2020

Een dakkapel biedt extra ruimte en lichtinval in ruimtes met schuine daken. Wanneer je een dakkapel op je huis plaatst, is een kozijn een onmisbaar element. Wellicht beschikt je huis al over één of meerdere dakkapellen en zijn deze aan vervanging toe. Ook in dat geval kun je bij Toelevering Online terecht voor een maatwerk kozijn van hout, kunststof of aluminium voor jouw dakkapel.

Kozijn voor dakkapel

Bij Toelevering Online kun je terecht voor diverse soorten en materialen kozijnen voor je dakkapel. Je kunt kiezen voor vast glas kozijnen, maar ook voor kozijnen met naar binnen of naar buiten draaiende ramen. De keuze voor het geschikte kozijn voor jouw dakkapel hangt af van meerdere factoren, zoals persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte. Heb je beperkte ruimte? Dan zou je kunnen overwegen om een buitendraaiend raam samen te stellen.

Verschillende soorten kozijnen voor een dakkapel

Je kunt bij Toelevering Online kiezen uit diverse soorten kozijnen voor jouw dakkapel. We hebben een groot assortiment in maatwerk houten kozijnen. Met onderstaande opties kun je jouw maatwerk kozijnen voor een dakkapel samenstellen. Het enige wat je nog moet doen is de maatvoering bepalen en de gewenste eigenschappen vast te leggen.

Houten kozijnen

Kunststof kozijnen

Naast het assortiment houten kozijnen hebben we ook een ruim aanbod in kunststof kozijnen. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat je deze minimaal hoeft te onderhouden. Met een sopje en een natte doek reinig je simpelweg de kozijnen op je dakkapel. Vaak is er geen makkelijke mogelijkheid om aan de buitenkant van het kozijn op hoogte te komen. Is een kunststof kozijn voor jou dakkapel geschikt? Je stelt je maatwerk kozijn al in vier simpele stappen samen. Bekijk onderstaande opties in kunststof kozijnen.

Aluminium kozijnen

Ons assortiment is uitgebreid met aluminium kozijnen. Deze variant geeft een strakke en moderne uitstraling. De voordelen van dit materiaal zijn onder meer dat het zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Voor de aluminium kozijnen heeft Toelevering Online de volgende opties:

Binnen of buitendraaiend raam voor dakkapel kozijn

Wanneer je een ruimte toch wilt ventileren, zul je een ventilatierooster aan het kozijn moeten toevoegen. Wil je het raam wel volledig kunnen openen? Dan is een naar binnen of naar buiten draaiend raam een geschikte oplossing. Het voordeel van een naar binnen draaiend raamkozijn is dat deze niet volledig geopend hoeft te worden om een ruimte te ventileren. Je zet het raam simpelweg op de kiepstand.

Enkele voordelen van naar binnen draaiende ramen zijn dat de wind hier geen vat op kan krijgen en dat ze eenvoudig van binnenuit gewassen kunnen worden. Naar buiten draaiende ramen zijn op hun beurt een ideale oplossing wanneer je binnen weinig ruimte hebt om het raam open te zetten of wanneer je raamdecoratie voor je raam hebt zitten. Door het raam naar buiten te openen, heb je geen last van die raamdecoratie of van eventuele spullen die in de weg staan.

Nieuw maatwerk kozijn voor dakkapel

Wil je een nieuwe dakkapel plaatsen bij jouw woning of wil je de kozijnen van jouw bestaande dakkapel vervangen? Bij Toelevering bestel je het juiste kozijn op maat voor jouw dakkapel. In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je je eigen kozijnen geheel naar wens samenstellen in vier simpele stappen. Het is ook mogelijk om te kiezen uit een aantal voorgedefinieerde kozijnen voor jouw dakkapel. Bekijk hiervoor onze productpagina. Ook hier kun je je eigen maten en gewenste afwerking doorvoeren.

Al vanaf 5 werkdagen geleverd!

Een nieuw kozijn voor een dakkapel kan al vanaf 5 werkdagen geleverd worden, en nog wel door heel Nederland! Zo kun je jouw project altijd snel voortzetten. Toelevering Online levert onder andere in de provincies Noord-Holland, Groningen, Limburg, Zeeland, Overijssel en Utrecht.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste kozijn voor jouw dakkapel?

Het professionele team van Toelevering Online helpt je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie over welk kozijn geschikt voor jouw dakkapel. Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×