Nieuw: roeden!

Nieuw: roeden!
14 februari 2019

Wil jij jouw woning een nostalgische of klassieke uitstraling geven? Dan bieden roeden voor jou de perfecte oplossing! Bij Toelevering Online kun je sinds kort al jouw kozijnen voorzien van roeden. Jelte vertelt je er graag meer over!

Wat zijn roeden?

Roeden zijn latten die het raamoppervlak verdelen in kleine ramen. Bij de wat oudere huizen zie je vaak dat men gebruik maakte van roeden. Vroeger was het bijna niet mogelijk om grote glazen ramen in kozijnen te plaatsen en daarom werd het raam in kleinere ramen verdeeld. Er zijn verschillende soorten roeden op de markt. Bij Toelevering Online worden de roeden in het glas geplaatst.

Onderhoudsvriendelijk

De roeden worden tussen het glas geplaatst. Hierdoor blijven de ramen glad en zijn deze eenvoudig schoon te maken. Roeden in het glas zijn heel onderhoudsvriendelijk. De roeden worden namelijk in de spouw van het glas geplaatst.

Diverse mogelijkheden

De roeden zijn toepasbaar bij ramen en deuren en bij alle glassoorten van Toelevering Online, zowel bij houten als kunststof kozijnen. De roeden worden in het glas geplaatst en zijn verkrijgbaar in de kleuren crème en wit. Bij HR+++ triple glas is het gebruikelijk dat de roeden in de buitenste spouw van het glas wordt geplaatst. De standaard breedte van de roeden is 26 mm.

Let op: op dit moment is het bij het kunststof kozijnprofiel K-VISION nog niet mogelijk om roedes te bestellen.

Stel je eigen kozijn samen met roeden!

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de roeden of heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw kozijn met roeden? Onze klantenservice staat graag voor je klaar om je verder te helpen. Ze staan op werkdagen van 08.00 tot 22.00 uur voor je klaar. Op zaterdag zijn ze te bereiken van 09.00 tot 16.30 uur via telefoon (0548-535 315), WhatsApp, chat of mail.

De kozijnen van Toelevering Online worden geleverd door heel Nederland. Toelevering Online doet dit in onder andere de provincies Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Zeeland, Friesland en Drenthe.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×