kozijnen met roeden op het glas

Nieuw: Wienersprossen met opplakroeden

Daan
18 september 2019

Toelevering Online heeft het assortiment roeden uitgebreid met wienersprossen in combinatie met opplakroeden. Waar het eerder alleen mogelijk was om roeden in het glas te verkrijgen, kunnen deze roeden ook op het glas geplaatst worden. Door deuren of ramen te voorzien van een vlakverdeling geef je jouw woning een klassieke of nostalgische uitstraling. Daan vertelt je graag meer over de nieuwe opplakroeden met wienersprossen.

Roeden op deuren en ramen

Eigenlijk is het iets van vroeger: het verdelen van ruiten in vlakken. Maar tegenwoordig is het ideaal om juist die nostalgische uitstraling te creëren. De mogelijkheden met roeden zijn eindeloos. Je kunt het glas in 2 grote vakken verdelen, maar bijvoorbeeld ook in 8 kleine vakken. Het is maar net welke uitstraling je wilt creëren!

Wienersprossen

Tot op heden was het enkel mogelijk om te kiezen voor roeden in het glas, maar met de zogeheten Wienersprossen met opplakroeden is het nu ook mogelijk om de roeden op de ruiten te plakken. Bij deze roeden wordt er een aluminium gekleurd profiel in het isolatieglas geplaatst. De vakverdeling in het kozijn wordt afgewerkt met plakroeden op het glas. Doordat de roeden op het glas zitten, krijg je nog meer dat nostalgische gevoel.

Jouw configuratie

Bij Toelevering Online is het sinds kort dus mogelijk om deze opplakroeden toe te voegen aan jouw configuratie. De roeden zijn alleen beschikbaar voor houten kozijnen en de roeden worden in dezelfde kleur als het kozijn geleverd. De opplakroeden zijn toe te passen in zowel dubbel als triple glas, maar het is vooralsnog niet mogelijk om de roeden op mat glas te plaatsen. Wil je een kunststof kozijn voorzien van roeden? Dan kun je het beste gaan voor roeden in het glas. De kozijnen voor de roeden worden geleverd door heel Nederland. Van Rotterdam tot aan Vlissingen en van Drachten tot aan Arnhem.

Onderhoud opplakroeden

Bij de opplakroeden met Wienersprossen is er meer onderhoud nodig dan bij de roeden in het glas. Omdat de houten balkjes op het glas zitten, zorgt dit voor een oneffen oppervlak van het glas. Hierdoor kun je het raam niet in één keer lappen, maar zal je ieder vlak apart moeten reinigen. De roeden zelf zijn gemakkelijk te reinigen met een regulier schoonmaakmiddel.

Meer weten over de opplakroeden met Wienersprossen?

De medewerkers van onze klantenservice, die op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur te bereiken zijn, beantwoorden graag jouw vragen. Op zaterdag kun je ons van 09:00 tot 17:00 uur je vragen stellen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 8085 030, WhatsApp, mail en de chat.

Maatwerk kozijn samenstellen?

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×