Verschillende soorten kozijnen

Niek
19 maart 2018

Tijdens je zoektocht naar houten kozijnen zul je waarschijnlijk al wel gemerkt hebben dat er veel verschillende soorten kozijnen verkrijgbaar zijn op de markt. Zo zijn er houten, kunststof en aluminium kozijnen. Bij Toelevering Online kun je momenteel terecht voor kunststof en houten kozijnen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor diverse raamkozijnen en deurkozijnen op maat. Wij vinden het belangrijk om een divers productaanbod te hebben, zodat jij altijd een geschikt kozijn vindt voor jouw project.

Verschillende soorten houten kozijnen bij Toelevering Online

In ons assortiment vind je verschillende soorten houten raamkozijnen en deurkozijnen die allemaal op maat leverbaar zijn in heel Nederland. Momenteel bestaat ons assortiment uit de volgende soorten houten kozijnen. Bekijk hier het productaanbod houten kozijnen van Toelevering Online:

Productaanbod kunststof kozijnen Toelevering Online

Wij zijn continu bezig om ons productaanbod te verbeteren, zodat we aan jouw vraag kunnen voldoen. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de uitbreiding van het kunststof assortiment, en in de toekomst willen wij ons ook gaan richten op aluminum kozijnen. Het uitbreiden van ons assortiment doen wij op basis van de vraag die wij vanuit de klant krijgen. Hier bekijk je het aanbod van onze kunststof kozijnen.

Je eigen maatwerk kozijn configureren

Bij al onze verschillende soorten kozijnen is maatwerk mogelijk. Er zijn twee mogelijkheden om je eigen maatwerk kozijnen te bestellen. Op onze productpagina vind je diverse producten en modellen. Hier hoef je alleen nog je eigen maten en eigenschappen in te voeren. Ben je op zoek naar een maatwerk kozijn met een afwijkend ontwerp? Dan biedt de configurator een uitkomst. Hier stel in je vier simpele stappen je eigen maatwerk kozijn samen.

Toelevering spuiterij kozijnen hout2 Bij Toelevering Online heb je keuze uit verschillende soorten kozijnen.

Hardhouten kozijnen bij Toelevering Online

Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van onze verschillende soorten kozijnen altijd in orde is. Daarom worden onze kozijnen gemaakt van Sapeli mahonie hout. Deze houtsoort is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 2. Dat betekent dat het hout in theorie een levensduur heeft van 15-25 jaar. In de praktijk blijkt echter dat deze houtsoort – mits goed onderhouden – een veel langere levensduur heeft. Lees ons onderhoudsadvies voor houten kozijnen voor meer informatie over hoe je onze hardhouten kozijnen op de juiste manier kunt onderhouden.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste kozijn?

Vind je het door de verschillende soorten kozijnen lastig om het juiste kozijn te kiezen? Of heb je vragen over onze producten of het gebruik van onze configurator? Dan helpt het Toelevering Online team je graag verder! Neem direct contact met ons op!

De kozijnen van Toelevering Online worden geleverd door heel Nederland. Zo kunnen de kozijnen voor jouw project op de gewenste locatie geleverd worden in onder andere de provincies Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Noord-Brabant en Gelderland.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×