Kelderraam

Zoek jij een passend kelderraam voor jouw kozijnproject? Je bent bij Toelevering Online aan het juiste adres voor nieuwe houten en kunststof kozijnen. De kelderramen zijn altijd van uitstekende kwaliteit en op maat gemaakt. In de configurator stel je in een paar stappen een maatwerk kelderraam samen. We leveren onze kozijnen al vanaf vijf werkdagen. Zo kan jij direct weer door met het bouwproject waar je middenin zit. Het kelderraam wordt altijd op de afgesproken locatie geleverd. Simpel en snel!Kelderraam bestellen?

Direct aan de slag met het bestellen van een kelderraam? Bij Toelevering Online heb je verschillende mogelijkheden als het gaat om een kelderraam. Je kunt bijvoorbeeld een klepraam, uitzetraam, vast glas of draaikiepraam toepassen als kelderraam. Wij leveren onze houten en kunststof kelderramen compleet inclusief hang- en sluitwerk. We bieden je daarnaast de mogelijkheid om jouw kelderraam samen te stellen inclusief HR++ dubbel glas of HR +++ triple glas. Bestel je jouw kelderraam liever zonder glas? Geen probleem, wij leveren dan wel de glaslatten mee.

Houten kelderraam

De kelderramen van Toelevering Online kunnen worden toegepast in de kelder van een woning. De houten kelderramen worden uit hardhout of duurzaam naaldhout vervaardigd en hebben een verdiept profiel met de afmetingen 67 x 114 mm. Meer weten over onze houten kozijnen? Bekijk de productinformatie over onze houten kozijnen.

Kunststof kelderraam

Je kunt naast houten ramen ook bij ons terecht voor kunststof kelderramen. Onze kunststof kozijnen zijn opgebouwd met profielen van gerenommeerde merken als Gealan, K-VISION en Schüco.  De kunststof kelderramen van Toelevering Online worden op maat voor je gemaakt en bestel je al in enkele stappen. Wij bieden je de mogelijkheid om een kunststof vast glas kozijn of kunststof draaikiepraam te kiezen voor jouw kelderraam.

Minimale afmetingen voor jouw kelderraam

Kelderramen hebben over het algemeen een vrij kleine maatvoering en de maten variëren vrij veel. Van maten als 800 x 500 mm en 1000 x 600 mm tot grotere en kleinere maatvoeringen. De minimale maatvoeringen voor de kozijnen die je bij ons kan samenstellen zijn daarom handig om te te weten. Om het jou makkelijk te maken hebben wij alvast de minimale maatvoeringen van de verschillende typen kozijnen voor je op een rij gezet.

Minimale maatvoeringen houten kozijnen

Type kozijn Minimale breedte Minimale hoogte
Houten vast glas kozijn 468 mm 468 mm
Houten vast raam 534 mm 484 mm
Houten draaikiepraam 524 mm 584 mm
Houten uitzetraam 574 mm 734 mm
Houten klepraam 556 mm 468 mm

 

Minimale maatvoeringen kunststof kozijnen

Type kozijn Minimale breedte Minimale hoogte
Kunststof vast glas kozijn 462 mm 462 mm
Kunststof draaikiepraam 554 mm 660 mm
Kunststof vast raam 504 mm 504 mm

Stel jouw kelderraam samen!

Stel jouw kelderraam samen in onze gebruiksvriendelijke kozijnen configurator of direct vanaf de productpagina. Geef de maatvoering op, kies de gewenste eigenschappen en het profiel en maak een keuze voor het gewenste glas. Je hebt keuze uit HR ++ dubbel glas en afhankelijk van jouw keuzes zelfs HR+++ triple glas. Je kunt ook kiezen voor mat glas, dat natuurlijk ideaal is voor een kelderraam. Wij berekenen direct de prijs van het door jou samengestelde kelderraam en je kunt direct online bestellen.

Meer informatie over kelderramen van Toelevering Online?

Wil je graag meer weten over de kelderramen van Toelevering Online of heb je een andere vraag? Onze klantenservice staat graag voor je klaar om te adviseren en verder te helpen. Wij staan je graag telefonisch te woord via 085 8085 030, mail of je kunt direct met ons chatten.

Contact opnemen


Niek Wopereis Toelevering Online
Stel simpel en snel jouw kelderraam op maat samen en krijg al vanaf 5 werkdagen geleverd! NIek Wopereis Stel samen in de configurator
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×