Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

1) Bij levering per vrachtwagen

Bestellingen met kozijnen groter dan 1000 x 2000 mm of meer dan twee stuks leveren wij met de vrachtwagen. De avond vóór levering ontvang je een e-mail met daarin een tijdvak van drie uur waarin je kozijnen worden geleverd. Zo weet je precies wanneer de chauffeur langskomt om jouw kozijn(en) te leveren. Zorg ervoor dat je op tijd op de aangegeven locatie aanwezig bent om het kozijn in ontvangst te nemen en te controleren.

2) Afhalen kozijnen

Het is mogelijk om Mahonie en Accoya kozijnen gratis af te halen bij onze fabriek in Rijssen. Het adres is: Celciusstraat 32, 7461 JR Rijssen. Afhalen kan vanaf de gekozen afhaaldatum van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 – 12:00 en 12:30 – 15:30 uur.

Belangrijk!

  • Geef tijdens het bestelproces aan dat je de kozijnen zelf wilt afhalen bij onze locatie in Rijssen;
  • Zorg ervoor dat je over een aanhangwagen beschikt met voldoende (laad)ruimte. De laadruimte moet een open plateau zijn of de zijkanten moeten open geklapt kunnen worden, anders kan de heftruck de bok niet laden;
  • I.v.m. veiligheidsoverwegingen van de fabriek is het NIET mogelijk de bok af te pakken en de kozijnen los meenemen.

Meer informatie over ons transportsysteem?

Wil je meer informatie over ons transportsysteem of heb je een vraag over de verzending? Bekijk onderstaande video of neem contact op met onze klantenservice. We zijn op werkdagen te bereiken van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag zelfs van 09.00 uur tot 16.30 uur.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×