Over Toelevering Online

Zo’n snelle levertijd, dat kan toch nooit?!

 

In 2017 werd er tijdens een presentatie bij Nijhuis Toelevering de concrete ideeën voor Toelevering Online gepresenteerd. De genodigden in de zaal verklaarden ons voor gek.

“Een kozijn leveren in 5 werkdagen? Dat kan nooit?!” Toch kregen wij het voor elkaar. Vijf jaar later kon het nog gekker, we maken namelijk onze klanten nu zelfs al blij met kozijnen die binnen 24 uur worden geleverd!

Zo maken wij het voor onszelf, onze partners, maar vooral voor jou als klant beter. We zorgden voor een revolutie in de traditionele bouwsector.

We maakten fabrieken efficiënter, lijntjes korter en systemen slimmer. Daardoor werden onze kosten lager, service beter en het werkplezier groter.

De kwaliteit is altijd hetzelfde als dat je gewent bent. Wij werken namelijk samen met gekwalificeerde en gecertificeerde fabrieken, die iedere dag kei hard aan het werk zijn om jouw maatwerk kozijn te maken.

Daarnaast staat er een professionele klantenservice die jouw serviceaanvragen zes dagen in de week in behandeling nemen via telefoon, chat, mail en Whatsapp!

Wie is Toelevering Online?

Achter Toelevering Online zitten verschillende teams die zich iedere dag inzetten om jouw maatwerk kozijnen te leveren. Ondertussen zijn we van start-up naar scale-up gegroeid en werken we naar nog snellere en simpelere service voor onze klanten. Op onze eigen vacaturewebsite lees je nog meer over de mensen achter Toelevering Online.

Waarom doen wij wat wij doen? Wij geven de tijd om te doen waar iedereen in de keten goed in is. Hoe doen we dat? Door innovaties te bedenken die nog slimmer en sneller zijn. Wij nemen geen genoegen met de standaard maar maken een slimme verbinding tussen producent en klant met ons online platform. Wat doen we? Met een simpel en snel bestelproces, hoge kwaliteit kozijnen leveren. Tijd om te bouwen!

Hoe denken onze klanten over ons?

Ben je op zoek naar kozijnen en weet je nog niet waar je ze wil bestellen? Wij kunnen jou overtuigen door te zeggen dat wij de beste keuze zijn, maar het is voor jou nog net iets fijner om het te lezen van andere klanten. Op onze reviewpagina komen bijna dagelijks nieuwe reviews bij van onze klanten. Zo krijg je een eerlijk beeld hoe het bestellen bij ons gaat!

Bekijk onze producten!
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×