Simpel en snel samenstellen

Maatwerk kunststof kozijn met vast glas

Op onze productpagina hebben wij de populairste modellen alvast voor je klaargezet. Hier hoef je enkel nog de maatvoering in te voeren. Staat het kunststof vast glas kozijn dat jij in gedachten hebt niet tussen de modellen op de productpagina? Geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je je kunststof kozijn met vast glas helemaal naar eigen wens samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen.

Naar de configurator

Kunststof vast glas kozijnen

Ben je op zoek naar een maatwerk kunststof kozijn met vast glas? Bij Toelevering Online ben je aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten kunststof vast glas kozijnen, vervaardigd uit het Gealan S9000NL profiel met hoge isolatiewaarden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kozijn met 1 vak, maar het behoort ook tot de mogelijkheden om te kiezen voor varianten met (meerdere) horizontale of verticale vakken.

Vast glas kozijnen

De kunststof kozijnen met vast glas van Toelevering Online worden al vanaf zeven werkdagen geleverd. Deze kozijnen worden standaard geleverd met glas dat voorzien kan worden van een ventilatierooster. Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Wij leveren de glaslatten altijd mee. Om een strak aanzicht te geven, beglazen wij onze kunststof kozijnen vanaf de binnenkant.

Ventilatierooster in kunststof kozijnen met vast glas

Vind je het belangrijk dat de ruimte waarin het kunststof kozijn met vast glas wel geventileerd kan worden? Dan kun je kiezen voor een vast glas kozijn met ventilatierooster. Op die manier hoef je niet direct te kiezen voor een (draaiend) raam in ruimtes om te kunnen ventileren. Kies je voor een model van onze productpagina? Dan kun je bij de vlakvulling aangeven of er een ventilatierooster geplaatst moet worden. Stel je je eigen maatwerk kunststof kozijn samen via de configurator? Dan geef je in de derde stap aan, bij het selecteren van de vakvulling, of je een ventilatierooster wenst.

Meer informatie over kunststof vast glas kozijnen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof kozijnen met vast glas of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies.