Kunststof vaste ramen

Kunststof vaste ramen bestel je simpel en snel bij Toelevering Online. Je stelt in een aantal simpele stappen jouw kunststof vaste raam op maat samen. Hieronder ons aanbod met veel gekozen vaste ramen, staat het gewenste kunststof kozijn er niet tussen? Gebruik dan onze kozijnen configurator om jouw vaste raam samen te stellen!
Simpel en snel samenstellen

Maatwerk kunststof kozijn met vast raam

Stel jouw kunststof vaste raam op maat samen! Op onze productpagina hebben wij de populairste modellen alvast voor je klaargezet. Hier hoef je enkel nog de maatvoering in te voeren. Staat het kunststof vast raamkozijn dat jij in gedachten hebt niet tussen de modellen op de productpagina? Geen probleem! In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je je kunststof kozijn met vast glas helemaal naar eigen wens samenstellen. De configurator bestaat uit vier simpele stappen.

Kunststof vaste ramen

Ben je op zoek naar een maatwerk kunststof kozijn met een vast raam? Bekijk dan ons ruime assortiment met kunststof vaste ramen! Wij noemen dit ook wel vast glas kozijnen. Wij bieden de keuze uit verschillende kozijnprofielen van de beste kwaliteit waarbij je keuze hebt uit onder andere Gealan, Schüco en K-VISION. Alle profielen hebben hoge isolatiewaarden.

Je kunt het kozijn eenvoudig samenstellen waarbij je kan kiezen voor veschillende varianten met (meerdere) horizontale of verticale vakken of slechts 1 vak.

Naar de configurator

Ventilatierooster in kunststof kozijnen met vast glas

Vind je het belangrijk dat de ruimte waarin het kunststof kozijn met vast glas wel geventileerd kan worden? Dan kun je kiezen voor een vast glas kozijn met ventilatierooster. Op die manier hoef je niet direct te kiezen voor een (draaiend) raam in ruimtes om te kunnen ventileren. Kies je voor een model van onze productpagina? Dan kun je bij de vlakvulling aangeven of er een ventilatierooster geplaatst moet worden. Stel je je eigen maatwerk kunststof kozijn met vast raam samen via de configurator? Dan geef je in de derde stap aan, bij het selecteren van de vakvulling, of je een ventilatierooster wenst.

Mogelijk met houtnerf folie

Je kunt de kunststof vaste ramen bestellen met houtnerf folie. Hierdoor krijg je houtlook kunststof kozijnen en lijken de ramen net op houten kozijnen. Naast houtnerf kun je ook kiezen voor glad pvc en afhankelijk van je profielkeuze acryl of metallic folie. Elk type folie kent zijn eigen voor- en nadelen. Meer weten? Lees dan ook: Verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen.

Vanaf 5 werkdagen geleverd inclusief glas

Onze kunststof vaste ramen worden al vanaf  al vanaf vijf werkdagen geleverd. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer wij de kozijnen leveren. Wij bieden hierbij de mogelijkheid om de kozijnen te bestellen inclusief glas. Je kunt kiezen voor HR++ dubbel gals of HR+++ triple glas.  Toch liever onbeglaasd bestellen? Ook dat is mogelijk bij Toelevering Online! Wij leveren de glaslatten altijd mee. Om een strak aanzicht te geven, beglazen wij onze kunststof kozijnen vanaf de binnenkant.

Meer informatie over kunststof vast glas kozijnen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kunststof vaste ramen of heb je een vraag over het bestelproces? Laat het gerust weten! Ons professionele team staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wij zijn te bereiken per chat, mail, telefoon en Whatsapp!