Levering vanaf 5 werkdagen

Een belangrijk pijnpunt rondom timmerfabrieken zijn de lange levertijden. In 2017 deed onze collega Niek daarom onderzoek naar de levertijden in de fabrieken: was er wel zoveel tijd nodig? Konden we dit niet versnellen? Het bleek dat vanaf 5 werkdagen kozijnen leverbaar kunnen zijn en dan zijn de kozijnen ook nog helemaal op maat gemaakt!

Dezelfde kwaliteit, maar dan sneller!

Voor jou is het proces een stuk gemakkelijker geworden door een automatische werkvoorbereiding en daarom hoef jij niet te wachten op een offerte. Op het moment dat je op de bestelknop hebt gedrukt gaan wij direct voor jou aan de slag! Dit is een van de redenen dat wij jouw kozijn zo snel kunnen leveren!

Snel en simpel

Met onze configurator willen we het zo simpel mogelijk maken om kozijnen te bestellen. Tijdens het samenstellen van jouw maatwerk product kies je jouw gewenste opties die aan je wensen voldoen. Het mooiste is dat je geen offerte hoeft op te vragen, maar direct de prijs en levertijd ziet. Onze zakelijke klanten hebben gelijk een mooie prijsindicatie voor het product voor hun eindklant. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpt onze klantenservice je graag.

Sommige materialen iets langer, maar nog steeds supersnel

Met de continue uitbreiding van het productaanbod is Toelevering Online ondertussen hard op weg om zo veel mogelijk klanten te voorzien van goede kwalitatieve kozijnen en een gepaste service. Bij sommige materialen duurt het iets langer voordat deze verwerkt zijn. Denk hierbij aan sommige uitvoeringen van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen, maar vergeet niet dat wij dan alsnog een van de snelste zijn!

Onze snelste profielen

Zoals onze slogan al zegt: “supersnel kozijnen bestellen doe je bij Toelevering Online”. Wij stellen daarom onze snelste profielen graag aan je voor:

De 24-uurskozijnen

Dit betekent dat jij het kozijn de volgende dag al in huis hebt! Deze kant-en-klare kozijnen hebben een standaard maatvoering en zijn daardoor altijd op voorraad en supersnel bij jou in huis, of op de bouw. 😉

Houten profielen vanaf 5 werkdagen

Kies in onze configurator het materiaal, geef de buitenwerkse maat aan en begin met samenstellen van jouw product. Je hebt verschillende opties zoals glas, kozijnpanelen, roeden in het glas etc. Je ziet vervolgens direct de levertijd en de prijs van je kozijn. Na het invullen van je gegevens en het kiezen van je betaalmethode, gaan wij direct voor jou aan de slag.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×