Raamkozijn hout

Een raamkozijn van hout is al jaren populair. Een raamkozijn hout van Toelevering Online wordt vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout en is KOMO gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van de allerbeste materialen voor jouw raamkozijn.



Raamkozijn hout met verdekt liggend beslag

Bij onze draai-/kiepramen werken wij met verdekt liggend GU-beslag. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt het raam een optisch strakker aanzicht. Ook geeft dit beslag wat extra ruimte voor de aftimmering. Om eventuele beschadiging tijdens het transport te voorkomen, worden de raamkrukken los meegeleverd. Dit is ook makkelijk met oog op het aflakken: de krukken hoeven niet eerst gedemonteerd te worden.

Raamkozijn hout voorzien van verf

Wij voorzien onze kozijnen, ramen en deuren eerst van een impregneer laag (grondverf). Met behulp van onze flowcoat-installatie brengen wij deze laag aan. Deze impregneer laag loopt in alle groeven en naden en sluit hierdoor het kozijnhout volledig af. Vervolgens wordt handmatig een voorlaklaag aangebracht. Het kozijn dient in het werk altijd nog eenmalig afgelakt te worden. Je kunt kiezen uit twee kleuren: wit (RAL 9010) en antraciet (RAL7042).

Meer informatie over een kozijn van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over onze deurkozijnen? Wil je graag hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Onze houten kozijnen op maat worden gemaakt van Sepali mahonie hout. Dit hout laat zich uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×