Stolpdeuren met houten of kunststof kozijn

Een stolpdeur bestaat uit twee te openen deuren naast elkaar zonder tussenstijl in het midden. Stel jouw stolpdeuren van hout of kunststof samen en bestel ze online bij Toelevering Online! In de configurator stel je in vier simpele stappen jouw maatwerk stolpdeuren samen.Toepassing openslaande stolpdeuren

Stolpdeuren kunnen worden toegepast als openslaande deuren, en zijn ook beter bekend als tuindeuren. Je kunt de stolpdeuren van Toelevering Online plaatsen op de begane grond, maar kun je ook toepassen op een balkon waar je de ruimte hebt om de deuren naar buiten open te slaan. Stolpdeuren met meerdere deuren kun je alleen naar buiten draaien, vandaar dat we ook wel spreken van openslaande deuren of tuindeuren.

Het grote voordeel van stolpdeuren is dat je er een hele grote opening mee kan maken. Erg handig met verhuizen maar natuurlijk ook voor een mooie verbinding naar de tuin. De stolpdeuren creëren daarnaast groot lichtinval waardoor de woning lichter wordt.

Stolpdeuren hout

Wil jij graag stolpdeuren in hout? Toelevering Online maakt jouw houten stolpdeuren op maat, precies zoals jij ze hebt samengesteld! De stolpdeuren worden geleverd inclusief het deurbeslag, garnituur, de cilinders en krukken. Deze worden los geleverd om beschadigingen te voorkomen.

Stolpdeuren bestaan uit twee draaiende delen. De deuren zijn beide te openen naast elkaar zonder tussenstijl in het midden. De ene deur sluit de andere deur. De stolpdeuren van hout kun je eenvoudig samenstellen via onze productpagina’s of in in de configurator.

Stolpdeuren kunststof

De stolpdeuren bij Toelevering Online kun je ook in kunststof samenstellen. Vanaf de productpagina of in de configurator stel je in vier simpele stappen jouw maatwerk kozijn samen. Je kent aan het kozijn de eigenschappen toe zodat jij een kozijn creëert dat past bij de uitstraling van jouw woning.

De kunststof stolpdeuren zijn samen te stellen in het Gealan S9000NL en K-VISION profiel. De stolpdeuren van Toelevering Online zijn enorm duurzaam en ook nog eens veilig. De maatwerk stolpdeuren worden namelijk voorzien van een kerntrekbeveiliging. De hardstalen beveiliging is inbraakwerend en voldoet aan het SKG** en PKVW keurmerk.

 

Ruimtelijke uitstraling stolpdeuren

Bestel jouw stolpdeuren in kunststof of hout op maat bij Toelevering Online. Je kunt tijdens het samenstellen de eigenschappen en opties bepalen. Wil je een zijlicht aan de linker- of rechterkant? Of liever een een bovenlicht voor meer daglicht en een ruimtelijk gevoel? Stel ze samen, krijg direct een prijs en bestel vandaag nog! Wij leveren al vanaf 5 werkdagen!

Neem direct contact op


Dennis van Toelevering Online
Onze houten kozijnen op maat worden gemaakt van Sepali mahonie hout. Dit hout laat zich uitstekend bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Dennis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×