Wc-raam met kozijn

Bij Toelevering Online kun je jouw eigen wc-raam met kozijn samenstellen en bestellen. Bij het verbouwen van een toilet zul je in sommige gevallen een raam plaatsen ter ventilatie of voor lichtinval. Stel zelf jouw toiletraam met kozijn samen bij Toelevering Online en krijg je kozijn al vanaf 5 werkdagen geleverd. Je kunt bij ons zowel hout en kunststof als aluminium kozijnen bestellen voor jouw toiletraam.Minimale maatvoeringen voor jouw toiletraam met kozijn

Toiletramen hebben over het algemeen een vrij kleine maatvoering en de maten variƫren vrij veel. Van maten als 60 x 40 cm en 80 x 50 cm tot grotere en kleinere maatvoeringen. De minimale maatvoeringen voor de kozijnen die je bij ons kan samenstellen zijn daarom handig om te te weten. Om het jou makkelijk te maken hebben wij alvast de minimale maatvoeringen van de verschillende typen kozijnen voor je op een rij gezet.

Minimale maatvoeringen houten kozijnen

Type kozijn Minimale breedte Minimale hoogte
Houten klepraam 556 mm 468 mm
Houten uitzetraam 574 mm 734 mm
Houten valraam 470 mm 491 mm
Houten vast glas kozijn 468 mm 468 mm
Houten vast raam 534 mm 468 mm
Houten draaikiepraam 524 mm 584 mm

Minimale maatvoeringen kunststof kozijnen

Type kozijn Minimale breedte Minimale hoogte
Kunststof valraam 620 mm 660 mm
Kunststof draaikiepraam 360 mm 660 mm
Kunststof vast raam 582 mm 660 mm

Minimale maatvoeringen aluminium kozijnen

Type kozijn Minimale breedte Minimale hoogte
Aluminium valraam 484 mm 491 mm
Aluminium vast glas kozijn 478 mm 478 mm
Aluminium draaikiepraam 728 mm 798 mm

Stel jouw wc-raampje samen

Bij Toelevering Online bieden wij de mogelijkheid om je eigen wc-raam samen te stellen in onze gebruiksvriendelijke configurator of direct vanaf de productpagina. Zo kun je zelf jouw maatvoering aangeven, profiel kiezen en gewenste glas selecteren. Je hebt keuze uit HR ++ dubbel glas en afhankelijk van jouw keuzes zelfs HR+++ triple glas. Je kunt ook kiezen voor mat glas, wat natuurlijk ideaal is voor een wc-raam. Je hoeft geen standaard maten te kiezen voor jouw toiletraam, wij maken jouw kozijn op maat!

Klik hieronder en stel samen:

Hulp nodig?

Heb je vragen of wil je meer weten over het samenstellen of bestellen van een wc-raam met kozijn? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij staan je graag te woord en helpen je graag met het samenstellen en vertellen je wat de mogelijkheden zijn. Ontdek welk toiletraam bij jouw project past en stel samen!

Contact opnemen


Dennis Toelevering Online
Stel jouw wc raam op maat samen krijg al vanaf 5 werkdagen geleverd! Dennis Stel samen in de configurator
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×