Zwarte deurkozijnen

Geschatte leestijd: 5 min.

Bij Toelevering Online bieden we veel mogelijkheden als het gaat om zwarte deurkozijnen. Wij leveren zowel houten als kunststof deurkozijnen in het zwart en antraciet. In ons aanbod met zwarte deurkozijnen vind je bijvoorbeeld voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren en losse deurkozijnen. Wij bieden je hierbij de mogelijkheid om het deurkozijn inclusief deur te bestellen. Lees meer over onze zwarte deurkozijnen!Houten zwarte deurkozijnen

Bij Toelevering Online hebben wij een divers aanbod aan zwarte houten deurkozijnen. Zowel deurkozijnen naar binnen als naar buitendraaiend. Bij onze zwarte houten deurkozijnen kun je onder andere kiezen voor een dichte achterdeur, stapeldorpeldeur, houten tuindeuren, of houten draaikiepdeuren. De zwarte houten deurkozijnen zijn te bestellen in verschillende houtsoorten waaronder Mahonie hardhout en duurzame naaldhouten kozijnprofielen van Finti en Accoya.

Onze zwarte houten deurkozijnen zijn samen te stellen in zwart of antraciet. Je kunt ervoor kiezen om ze in aflak of voorlak te bestellen. Het grote voordeel van hout is dat je ze over kan schilderen en een andere kleur kan geven. Het nadeel van zwarte houten kozijnen is dat je ze veel meer onderhoud vergen, donkere kleuren absorberen meer warmte waardoor meer onderhoud vereist is. Met name voor gevels die gericht zijn op het zuiden en westen worden door zonlicht en regen zwaar belast. Is dit het geval voor jouw project of huis? Dan raden wij af om de kozijnen in het zwart of antraciet af te werken.

Kunststof zwarte deurkozijnen

Voor onze zwarte kunststof deurkozijnen hebben wij verschillende mogelijkheden en heb je keuze uit verschillende kozijnprofielen. Je hebt keuze uit profielen van onder andere K-VISION, Gealan en Schüco. Je stelt simpel en snel jouw zwarte kunststof deurkozijn samen via onze productpagina’s of via onze kozijnen configurator. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor kunststof deuren met met zijlicht(en) en/of bovenlicht(en).

In het geval van kunststof deurkozijnen geeft het folie op het kunststof kozijn de kleur. Je hebt keuze uit verschillende soorten folies voor de kunststof zwarte deurkozijnen zoals glad en houtlook. Je hebt daarnaast ook keuze uit acryl bij de keuze voor Gealan en metallic bij Schüco kunststof kozijnen. In het geval van Acryl wordt het profiel samengesmolten met Acylglas wat een dikke kleurlaag geeft met een zijdematte uitstraling.

Meer weten over de verschillende folies? Lees dan ook: Verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen

Een zwart deurkozijn op maat gemaakt

Helemaal op maat samenstellen? Stel dan jouw zwarte deurkozijn geheel zelf samen met behulp van onze kozijnen configurator. Elk vak kun je anders inrichten, denk bijvoorbeeld aan een raam, een deur of schuifpui.

In vier stappen stel je simpel en snel jouw zwarte deurkozijnen samen. Heb je dus een bijzonder ontwerp in gedachten? Stel deze dan samen in de configurator en zo realiseer een zwart deurkozijn volledig naar wens. Wij berekenen direct de prijs en levertijd zodat jij weet waar je aan toe bent. Wil je meerdere zwarte deurkozijnen en/of raamkozijnen samenstellen? Sla de kozijnen dan op in een project. Door ze op te slaan kan je later verder gaan met de configuratie en bestelling.

Vragen over onze zwarte deurkozijnen?

Heb je nog vragen over een van onze zwarte deurkozijnen in hout of kunststof of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:00 en 22:00 uur. Je kunt ons bereiken via de chat op onze website, telefonisch via 085 8085 030 of via [email protected]. Op zaterdag kun je ons bereiken van 09:00 tot 16:30 uur.

Stel jouw zwarte deurkozijnen samen en bereken direct jouw prijs!Dennis Toelevering Online
Zwarte deurkozijnen stel je simpel en snel samen bij Toelevering Online. Heb je hulp of advies nodig? Het Toelevering Online team helpt je graag verder!
 Dennis Houten kozijnen Kunststof kozijnen
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×