Zwarte raamkozijnen

Geschatte leestijd: 5 min.

Een zwart raamkozijn van Toelevering Online kan de uitstraling van je huis volledig veranderen. Zwarte raamkozijnen zijn dan ook erg populair op dit moment! Er zijn tal van mogelijkheden en tinten waar je uit kan kiezen. Lees meer over onze zwarte raamkozijnen!Kunststof zwarte raamkozijnen

Bij Toelevering Online hebben wij zwarte kunststof draaikiepramen en kunststof vast glas raamkozijnen. Je kunt ook kiezen voor combinaties van beide. De zwarte draaikiepramen zijn samen te stellen in meerdere vakken en in ons assortiment vind je ook diverse stolpramen. De zwarte kunststof raamkozijnen zijn verkrijgbaar in diverse donkere kleuren. Zo heb je keuze uit antracietgrijs (RAL 7016), zwartbruin tot aan diepzwart en zwart grijs. Voor iedereen zit er wel een passende kleur tussen.

Wil je een andere kleur aan de binnenkant? Dat kan! Je kunt per element van het kozijn opgeven welke kleur je wilt. Bij houten kozijnen geeft de verf de kleur aan het kozijn, maar bij kunststof kozijnen ontstaat de kleur door de folie. Je hebt bij ons keuze uit verschillende soorten folies voor de kunststof raamkozijnen glad PVC, houtnerf tot aan acryl en metallic. Meer weten over de verschillende folies? Lees dan ook: Verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen

In ons assortiment met zwarte kunststof raamkozijnen heb je keuze uit kozijnprofielen van gerenommeerde partijen. Zo heb je keuze uit K-VISION, Gealan en Schüco.

Houten zwarte raamkozijnen

De houten zwarte raamkozijnen van Toelevering Online worden op maat gemaakt en zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen welke samen te stellen zijn met een zwarte kleur. Zo hebben wij onder andere zwarte raamkozijnen van Mahonie hardhout en duurzame naaldhout profielen van Finti of Accoya.

Je kunt tijdens het samenstellen kiezen tussen voorlak en aflak. De zwarte raamkozijnen zijn worden compleet en afgehangen geleverd in een houten kozijnen en is inclusief beslag. Het grote voordeel van hout ten opzichte van kunststof is de mogelijkheid om het opnieuw te schilderen als je toe bent aan een andere kleur. Dit kan een donkere kleur zijn of een lichte kleur. Wij adviseren om het kozijn regelmatig te schilderen en het hout te beschermen. Zo geniet je het langst van je houten kozijnen!

Stel jouw houten raamkozijn samen en bereken direct jouw prijs!

Zwart raamkozijn bestellen?

Wil je graag een zwart raamkozijn bij Toelevering Online bestellen? Dat kan! Wij hebben je het een gemakkelijker gemaakt door de meest geconfigureerde kozijnen alvast voor je klaar te zetten.

Je stelt eenvoudig een zwart raamkozijn samen met houten of kunststof kozijn. Je selecteert het product, voert de maatvoering in, bepaalt de eigenschappen en je bent klaar om te bestellen! Je bent ook vrij om een maatwerk kozijn samen te stellen in onze kozijnen configurator. Wij berekenen direct de prijs voor jouw zwarte raamkozijn en geven de levertijd weer. Je weet direct waar je aan toe bent!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze zwarte raamkozijnen? Neem dan contact met Onze specialisten beantwoorden graag je vragen en staan voor hulp en advies. Je kunt contact opnemen via 085 8085 030 of via [email protected]. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 en 22:00 uur. Op zaterdag kun je ons bereiken van 09:00 en 16:30 uur.

 Dennis Toelevering Online
Zwarte raamkozijnen stel in je een paar simpele stappen samen bij Toelevering Online. Wij berekenen direct jouw prijs zodat je weet waar je aan toe bent! Heb je hulp of advies nodig? Het Toelevering Online team helpt je graag verder!. Dennis Houten kozijnen Kunststof kozijnen
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×