Zwarte schuifpuien

Geschatte leestijd: 5 min.

Bij Toelevering Online hebben wij zowel kunststof als houten schuifpuien in het zwart. De houten en kunststof schuifpuien zijn verkrijgbaar in verschillende tinten zwart en antraciet. Zwart is een tijdloze kleur en op dit moment een echte trend! De zwarte schuifpuien zijn gemakkelijk in gebruik en lopen erg soepel. Meer weten? Lees hier meer over onze zwarte schuifpuien.Zwarte kunststof schuifpui

Bij Toelevering Online hebben wij zwarte kunststof schuifpuien van Schüco en Gealan. Zowel de Schüco zwarte schuifpui als de Gealan zwarte schuifpui hebben een zeer goede isolatiewaarde. Ze zijn samen te stellen met HR++ glas of HR+++ glas voor een nog betere isolatie. Wij bieden 2-delige, 3-delige en 4-delige zwarte kunststof schuifpuien.

Door de verschillende uitstralingen van de profielen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een slanke optiek die de zwarte kunststof schuifpui een moderne uitstraling geeft. Je kunt kiezen uit onder andere de volgende kleuren; zwart grijs (RAL 7021), antraciet grijs (RAL7016), zwartbruin of diepzwart (RAL 9005).

In het geval van kunststof schuifpuien bepaalt de folie op het kozijn de kleur. Je hebt keuze uit verschillende soorten folies voor de kunststof zwarte schuifpuien waaronder glad PVC, houtnerf tot aan acryl en metallic.

Meer weten over de verschillende folies? Lees dan ook: Verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen

Zwarte houten schuifpui

Bij Toelevering Online bieden wij zwarte schuifpuien in verschillende houtsoorten. Je hebt keuze uit onder andere Mahonie hardhout en duurzaam Accoya naaldhout of Finti milieuvriendelijk naaldhout. De Mahonie schuifpui is leverbaar in voorlak en aflak antraciet (RAL 7016). Bij Finti heb je de keuze uit antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). De Accoya schuifpui is alleen leverbaar in antraciet (RAL 7016). De typering die RAL 7016 heeft gekregen is antracietgrijs. Deze grijstint neigt echter meer naar zwart dan naar wit en heeft een mooie donkere uitstraling.

Het voordeel van hout ten opzichte van kunststof is dat je de schuifpui in een andere kleur kunt schilderen mocht je in de toekomst een andere kleur willen dan zwart.

Stel jouw zwarte schuifpui samen en bereken jouw prijs!

Je stelt jouw schuifpui op maat al samen in vier simpele stappen. Je vult de gewenste maten, vakverdeling, vakvulling en de overige eigenschappen van het kozijn in. Wij berekenen direct jouw prijs en levertijd. Wij snappen als geen ander dat je graag snel wil verder wil met jouw project en daarom leveren wij onze schuifpuien al vanaf 5 werkdagen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over onze zwarte schuifpuien? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:00 en 22:00 uur. Je kunt ons bereiken via de chat op onze website, telefonisch via 085 8085 030 of via [email protected]. Op zaterdag kun je ons bereiken van 09:00 tot 16:30 uur.Dennis Toelevering Online
Een zwarte schuifpui in hout of kunststof stel je snel en simpel samen bij Toelevering Online. Heb je hulp of advies nodig? Wij staan je graag te woord! Dennis Houten schuifpuien Kunststof schuifpuien
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×