Gealan VS. K-VISION Trend profiel

Daan
26 november 2018

Het Gealan profiel vs. K-VISION profiel

Toelevering Online biedt twee verschillende soorten kunststof kozijnprofielen aan. Het Gealan profiel en het K-VISION Trend profiel. Ben je nieuwsgierig naar de eigenschappen van beide kozijnen? Daan legt in deze blog in het kort uit wat de voordelen en eigenschappen zijn van deze kunststof kozijnprofielen.

Eigenschappen kozijnprofiel

Beide profielen hebben een verdiept systeem, dit betekent dat het raam verdiept in het kozijn ligt. Het K-VISION Trend profiel heeft twee dichtingen, waar het Gealan profiel drie dichtingen heeft. Deze derde middendichting is uniek in het kozijnprofiel. Het voordeel van de derde dichting is dat er een isolatiewaarde van 1,1 Ufr kan worden behaald. Om inzichtelijk te maken wat nou daadwerkelijk het verschil is, hebben we in onderstaande tabel de eigenschappen van het kozijn uitgelicht.

Toegepaste materialen

Beide kozijnprofielen zijn KOMO gecertificeerd. Dat geldt ook voor de toegepaste folies en acrylcolor lagen. Acrylcolor is enkel bij het Gealan kozijn toe te passen. De maatwerk kunststof kozijnen zijn vanbinnen altijd glad wit of glad crème. Voor de buitenzijde hebben we een uitgebreid assortiment als het aankomt op de uitstraling van het kozijn. Bekijk hier de overige toegepaste materialen van beide kunststof kozijnprofielen.

Kunststof kozijnen samenstellen

Stel je maatwerk kunststof schuifpui vanaf de productpagina samen. Bepaal de maatvoering en de eigenschappen van jouw schuifpui en je bent klaar om te bestellen! Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De kozijnen kunnen bij u op locatie geleverd worden. Dit doen we onder andere in de plaatsen Amsterdam, Rotterdam, Hengelo, Leeuwarden, Groningen, Utrecht en Breda. Eigenlijk door heel Nederland!

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over de verschillende kozijn profielen die Toelevering Online levert? Neem dan snel contact met ons op. Het team van Toelevering Online staat klaar voor elke vraag. Je kan ons op werkdagen bereiken vanaf 08.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag zelfs van 09.00 tot 16.30 uur. Neem contact op via de chat, telefoon, mail, WhatsApp of laat een bericht achter op onze website.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×