Kijkje op de bouw bij Bouwheer Jansen

Niek
11 april 2019

Jelte was begin april op de bouw bij Bram en Tom van bouwbedrijf Bouwheer Jansen, om een kijkje te nemen bij de geleverde dubbele terrasdeur. Na het horen van het radiospotje deden zij hun eerste bestelling bij Toelevering Online. Benieuwd naar hun ervaring met Toelevering Online? Jelte vertelt er graag meer over!

Terrasdeuren in Enschede

Af en toe brengen we als Toelevering Online een bezoekje aan onze klanten. Zo maken we offline kennis met onze klanten en zien we waar de producten van Toelevering Online terecht komen. Jelte bracht een bezoek aan de bouw in Enschede om hét eindproduct te bekijken. Bouwbedrijf Bouwheer Jansen stelde via de productpagina kunststof tuindeuren met het K-VISION Trend kozijnprofiel samen. Deze is geplaatst in een uitbouw in de keuken van de woning, wat zorgt voor veel lichtinval en een directe toegang van de keuken naar de tuin.

Onderscheidende bouwers

Bouwheer Jansen is een bouwbedrijf dat Bram en Tom samen runnen in de omgeving van Enschede. Ze willen zich onderscheiden met hun service en kwaliteit van het werk. Bouwbedrijf Bouwheer Jansen is erg klantgericht en dit sluit aan bij het DNA van Toelevering Online, omdat we samen gaan voor een optimaal resultaat.

Dé eerste bestelling

De maatwerk kunststof terrasdeuren zijn vanaf de productpagina op onze website samengesteld. Bouwbedrijf Bouwheer Jansen zou iedereen die online kozijnen wil bestellen Toelevering Online aanraden. De snelle levering in 15 werkdagen gaf de doorslag om online de kunststof terrasdeur te bestellen.

De kwaliteit en service

Bouwbedrijf Bouwheer Jansen is zeer positief over het gehele bestelproces van de geleverde terrasdeuren. Zij zijn op korte termijn ook benieuwd naar de service en kwaliteit van de houten maatwerk kozijnen. Van tevoren is Bouwbedrijf Bouwheer Jansen goed op de hoogte gebracht wanneer de terrasdeuren werden geleverd. De afspraken die met Bram en Tom zijn gemaakt zijn allemaal nagekomen. Voor de kortlopende projecten die Bouwbedrijf Bouwheer Jansen uitvoert is Toelevering Online een snelle schakel.

Bouwheer Jansen is erg klantgericht en dit sluit aan bij het DNA van Toelevering Online.
Jelte Linderman

Onze kwaliteit en service ook ervaren? Bestel dan jouw kozijnen bij Toelevering Online. De kozijnen kunnen geleverd worden door heel Nederland, onder andere in de provincies Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice. Stel jouw vragen via de chat, mail, telefoon of WhatsApp (085 8085 030)

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×